2 Ağustos 2015 Pazar

KÜRT , TÜRK IRKÇILIĞI : Irkçılık ihtilâf,ayrılık meydana getirir . Bugün beraberliğe ihtiyacımız var. Olması Gereken NE MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE




Irkçılıktan uzak durmalıyız. Çünkü fitne kargaşa çıkarma Bozgunculuk yapmak isteyenlerin en büyük silahıdır Ötekileştirenlerden olmamalıyız .Kendimizden farklı gördüğümüz kişileri dışlama,yabancılaştırma düşman yapmaktan başka İşe Yaramaz.

Kürtler binlerce yıldan beri Mezopotamya bölgesinin sakini olarak bu bölgelerde oturuyorlar. Alparslan 1071 yılında Malazgirt ovasında Bizans orduları ile karşılaşınca bölgede mukim olan Mervani Kürtleri, on bin kişilik bir askeri kuvvetle Selçukluların safında yer alıyorlar. Anadolu kapılarının Müslüman Türk kardeşlerine açılması için üzerlerine düşen görevi yerine getiriyorlar.

Yavuz Sultan Selim doğu seferine çıkıp İslam Birliği ideali için harekete geçince, İdris-i Bitlisi’nin gayretleri ile Kürt aşiretlerinin çoğunluğu, kavgasız ve gönül rızası ile bu büyük davaya destek veriyorlar. Bediüzzaman ’da bu noktanın önemine işaret ediyor. Yavuz Sultan Selim’in bu çabalarını övüyor. Şimdiki Kürtlerin de aynı Kürtler olduğunu ifade ediyor. Bence de öyle. İslamiyet ve İslam Birliği denince Kürtler, üzerlerine düşen her şeyi her zaman yapmaya hazırlar. Yeter ki, karşı tarafın yaklaşımlarında samimiyet görsünler.

Osmanlı Devleti ve Kürtlerin ittifakı ile çok önemli adımlar atıldı. Kürtler bu yıllarda kendi bölgelerinde istedikleri gibi yaşadılar, dillerini konuştular. Medreselerde kendi dilleri ile eğitimlerini aldılar. Kendi iç işlerinde tamamen serbest bir şekilde eyaletler halinde kendilerini idare ettiler. Kanuni Sultan Süleyman zamanında bu şartlar Kürtler lehine daha da iyileştirildi.

Bu Tanzimat dönemine kadar böyle devam etti. Bu yüzyıllarda çok ufak tefek hadiseler dışında herhangi bir olay yaşanmadı.

Kürtlerin mesele haline dönüştürülmesi için yaşanan olayları, tahrikleri, tertipleri hep yaşayarak geldik. Yavuz Sultan Selim zamanından beri Cumhuriyetin ilk yıllarına kadar Türk kardeşleri ile bir ve beraber yaşayan Kürtler nasıl oldu da ‘’MESELE’’ haline dönüştürüldüler? Bu sorunun çok açık ve net bir cevabı vardır. Kürtler asla Türk kardeşleri ile aralarında bir mesele çıkmasını istememişlerdir. Aynı şekilde Türkler de Kürt kardeşleri ile aralarında bir problem olmasını istememişlerdir.

Fakat Cumhuriyet’ten sonra yönetime egemen olan zihniyet, ırk esasına dayanan bir yönetim anlayışını egemen kılmak için düzenlemeler yaptı. Bu yıllardan sonra ‘’Kürtler’’ tamamen inkâr edildi ve yok farz edildi. Bütün eğitim sistemi ve devlet yapılanması sadece tek ırk üzerine bina edilmeye çalışıldı. Hatta ‘’Kürtçe’’ konuşmak bile yasaklandı. Tamamen ‘’Türkleşmiş’’ bir toplum meydana getirilmeye çalışıldı. Bu uygulamaların çok sayıda örneğini vermek mümkündür.

Emekli komutanlar itiraf etti: Güneydoğu’da hata yaptık… (Sadece Güneydoğu’da mı, tüm bölgelerde, tüm bölgelerde…) Kara Kuvvetleri eski Komutanı Aytaç Yalman, “Bizler ‘Kürt yoktur’ diye eğitilmişiz. Kürtleri, Türklerin kolu olarak görüyoruz. Ortalıkta dağlarda gezerken, karda yürürken kart-kurt sesleri çıktığı için Kürt denilmiştir, gibi tarifler dolaşıyor.” (Milliyet/08 Kasım 2007)

Bu ve benzeri itiraflar, 85 sene sonra nihayet emekli paşalardan sökün etti… De, acaba emeksizler hala aynı telden mi çalıyor? Buyurun K.K.Komutanlıından Hizmete Özel, “Türkiye’de Yıkıcı ve Bölücü Akımlar” isimli kitaptan pasajlar (tarifler dolaşmıyor, okutuluyor!):

“Dağların yüksek kısımlarında, tepelerde yaz ve kış aylarında erimeyen karlar vardır? Bu karların üzeri, güneş açınca hafif eriyerek buzlaşır, camsı parlak ve sert bir tabaka ile kaplanır. Üst kısmı sert, altı yumuşak kardır.

“Bu karın üzerinde yürününce, ayağın bastığı yer içeriye çöker ve Kırt-Kürt diye bir ses çıkarır. İşte bu sese izafeten sıkışmış kara-yatkın kara Kürt kar veya Kürtün denmektedir…” (s. 43-44.)

Ne müthiş bir sosyolojik tesbit ama! Gülmeyiniz, ağlanacak halimize! Bunlar ciddi ciddi askerî öğrencilere okutuluyor ve şimdiye kadar brifingler veriliyor. Hiç kimse sorgulayamamış:

Kafkaslarda, Suriye ve İran çöllerindeki kumlar da “Kart-kurt” diye mi ses çıkarıyor? Belki de, Gacır-Gucur diye çıkarıyor ve Gürcü de oradan gelmedir, ne dersiniz? Karadenizin eteklerindeki karların sesini merak ettiniz mi? Faj-fuj, Flaz” diye ses çıkarır. Çünkü, oranın karı, o kadar sert değildir. Böylece Laz da oradan gelmiş olmalı!

İşin garip tarafı, bu kitap halen, 21. asrın Türk subaylarına okutulmaktadır!

Birde bölgede yapılmış Faali meçhulleri , Diyarbakır cezaevi işkencelerini ,birde insanlara hayvan pisliği yedirmelerini .... daha nicelerini,Diğer asker ve pkk kılığında yaşatılan ilgili bölümleri üzülmekten mi perişan olur, komik bulmaktan mı ayılır, bayılırsınız, karar veremediğim için aktarmayacağım…

İngiliz Ordusu'nun askeri, 'Kraliçe'nin Askeri' olmakla övünürken.

Türkiye'deki İngiliz uzantılarına bak,
Osmanlı'ya dönüyoruz' diye dövünür.
Irkçılık desek SİZ,
Faşistlik desek SİZ,
Yüzlerce insanın katilisiniz SİZ,
Dün Atatürkün sıpaları Gavur aşığı olmuşlardı,
Bu günün Atatürk sıpaları Terörist aşığı olmuşlar.
Kürtleri,Müslüman Türkleri beğenmezler.

ŞEYTAN İNSAN İÇİN NEYSE İNGİLTERE DÜNYA İÇİN ODUR.
Dünya savaşında Almanlar ile İngilizler Osmanlı topraklarında hesaplaşmışlardı. Şimdi de Türkiye üzerinden hesap görüyorlar!

Vehhabî'yi İngiliz icat etti .
Osmalıyı'yı İngiliz yıktı
Hindstan'ı İngiliz parçaladı .
Mursi'yi İngiliz devirdi.
IŞİD'i İngiliz sürdü meydana.

Erdoğan :Bizim Sesimizin Yükseldiği Nokta Bayrağımıza, Devletimize, Milletimize Ve Dinimize Hainlik İçinde Olanlar İçindir.



Yarını Kurmakİçin
Sen,Ben,değil BİZ OLMALIYIZ.
Bizim tek derdimiz İslam Olmalı: islâm,islâm, islâm


İslam Kardeşliği değil, seçilmiş liderler değil, miletin vekilleri değil, Cumhurreis Erdoğan değil Ama Öcalan barışın teminatıdır öyle mi??

Erdoğan Sayesinde İsrail Otorite, Chp'nin Atatürkçü, Mhp'nin Milliyetçi ,Hdp'nin Kürt Olmadığını Öğrendik !

Bakınız : İkiside SELAHATTİN! İkiside KÜRT! İkiside TARİHE GEÇTİ! Biri İslâm'ın muzaffet komutanı, Diğeri islam düşmanı . Demirtaş yalan ve iftiralara devam ediyor.Suruç'la ilgili birbiri ile çelişen açıklamaları dengesiz ruh halinin dışa yansımasıdır.
Selahattin demirtaş öcalandan çok daha tehlikelidir.Birisi sadece Kürtleri kandırırken diğeri hem Türkleri hem Kürtleri kandırdı .PKK ve HDP son 25 yıldır kadrolu eylemci/aktivist/terörüst bir nesil üretti. "PKK , HDP nesli" Sokak dışında bir dünyaları yok.
GARİBAN KÜRT ÇOCUKLARI DAĞLARA SAÇILSIN .

Demirtaş’ın Yalanları : Demirtaş, partisinin barajı geçmesinin verdiği rahatlıkla her fırsatta ağız değiştirdi. Akit, Demirtaş’ın tarihe geçecek yalanını ortaya çıkardı

İŞTE O YALANLAR

1- 19 Aralık’ta, “Cemaat özür dilemeli” 26 Aralık’ta, “Biz cemaatlerin varlığına karşı değiliz”


2- 7 Haziran’da, “Bize emaneten oy verenleri mahcup etmeyeceğiz” 10 Haziran’da, “Biz emanet oylarla barajı aşmış değiliz”

3- 7 Haziran’da, “AK Parti ile kesinlikle koalisyon yapmayacağız”
11 Haziran’da, “Partimizin ilkelerine uygun görürsek, koalisyon çalışmasını kolaylaştırırız”

4- 1 Mart’ta, “PKK’ya silah bıraktıracak olan AK Parti hükümeti değil, HDP’dir”
13 Temmuz’da, “Biz HDP olarak PKK’ya silah bıraktıramayız”

AĞA TATİLDE.MÜSLÜMAN KÜRT HALKI BUNUN HESABINI SENDEN SORACAKTIR.Demirtaş ölüme yolladığı kürt çoçuklarının KAN'ın da yüzerken..!!


Kandil'e bombalar yağarken, Suruç'a bombalar patlarken ,kan , gözyaşı yağdıran SELO, havuz keyfinde, tatilde... Duyun HDP'li saftirikler, duyun.

Gençler mezara, Selolar havuza , Düğünlerde şampanya patlatmaya ,EYY Kürt kardeşim seni sömürenlerin ekmeğine yağ sürme artık. Vallahi Allah bu verdiğiniz desteğinizin hesabini mislince sorar.
Kendi davasında ciddiyet olmayan adamların barış çağrıları ciddiye alınamaz. Kandırılan Kürtler'in uyanması şart...



ERDOĞANIN ONURLU VERDİĞİ MÜCADELEDEN ANLADIKKİ !
İsrail Otorite Değil ,
Laikler Türk Değil , 
Atatürk Bizden Değil, 
CHP Milli Değil , 
MHP Milliyetçi Değil ,
PKK,HDP Kürt Değil ,
IŞİD müslüman değil , 
CIAmaat İslam Cemaatı değil,
Biz de aptal değiliz 
Siz de aptal olmayın .

Aynı ırktan olmak değil aynı ahlaktan olmak önemlidir. Birleştirici faktör olan ırk değil Din ve Ahlakıdır.



Selehattin Demirtaş şunlara cevap verebilirmi ?


1) Kürtler sömürgeciliğe karşı bağımsızlık savaşı yapıyorlarsa ne işi var CIA ve MOSSAD'ın Kürtler arasında? Uğur MUMCU. Cumhuriyet, 7 Ocak 1993

2) 12 Eylül 1980 darbesi ile beraber bütün örgütler de sahneden silinirken, darbeden dolayı dağılan diğer örgütlerin sempatizan kitlelerini de arkasına alarak, güçlü bir şekilde çıkan sadece PKK oldu.

Çünkü Öcalan ve beyin takımı, 1979 yılı Mayıs ayında Türkiye'den ayrıldılar.
Suriye'ye geçtiler. Darbeyi önceden haber almış olmasınlar?

3) PKK en büyük örgütlenmeyi Almanya'da yaptı. Alman Gizli servisi (BND), Alman Derin Devleti (Gladyo), İsrail-Mossad arasında ilişkiler var mıydı?

4) Amerikan Neo-Con'ları PKK -Kandil Baronları'nı neden çok seviyordu? PKK'lı Murat Karayılan "ABD'nin yanında olmaya hazırız" deme ihtiyacını neden duyuyor?

5) Derin Amerika, Kuzey Suriye operasyonlarında, PKK-PYD'yi neden çok seviyor?

Ey Demirtaş, Kandil Baronları, Gladyoservis ilişkilerin tam ortasındaki isimlerdir. Siz onlardan talimat almıyor musunuz?


PKK BUGÜN NASIL KULLANILIYOR?: PKK BİR KÜRESEL PROJE'DİR...
PKK ve Gladyo : PKK'yı Türk Gladyosu Kurdu Ergenekon'un gerekçeli kararı açıklandı: NATO ülkelerinde Gladio örgütlenen derin devlet, Türkiye'de Ergenekon adını aldı. Örgütün PKK gibi terör örgütleriyle ilişkisi belgelerle kanıtlandı.



7 Haziran sonrası, birbirinden çok farklı imiş gibi görünen bazı olayları, aynı parantez içine alarak yazdığımızda, karşımıza bir projenin aşamaları çıkar:

Yüzyılın ihanet şebekesi Paralel Yapı ile birliğimizi, Taşeron örgütlerle bütünlüğümüzü bozmayı denediler. Türkiye'yi Suriyeleştirmeyi ve etkisizleştirmeyi denediler

Bu yazıyı saklayın.Çocuklarınıza anlatırsınız abone olduğunuz gazeteyi!



Tayyip ERDOĞAN'A SALDIRIP Yok Etmeye ÇALIŞANLAR ÜLKENİN ve MİLLETİN DERDİYLE DERTLENENLER Değil KANDAN ve GÖZYAŞINDAN BESLENEN ALCAKLARDIR..

Ülkemizin özne haline gelmemesi adına senaryolar yazdılar Uyutulan hücreleri uyandırdılar, Sanal sınırları aşmak , Kardeşlerimize kavuşamamız için Sürekli ayırmak için karşımıza CIAmat , PKK yı , IŞİD'i , PYD'yi çıkartarak BÖLGEYİ YAKTILAR Yüreğimiz Yaktılar .

Gezide çadırları kim yaktıysa Mit tırlarını kim durdurduysa Suruç katliamının arkasında da o güç var !
Yakmaya Devam Ediyorlar Biz Ağlarken İnsanlar Ölürken Onlar Güldüler Kuklalar Alet Olurken İpleri Ellerinde Tutanlar Gülüp Oynadılar .

Yüz yıl önce Osmanlıyı yıkarken Araplara , Kürtlere ‘devlet’ söz verip de Kürtleri dört parçaya , Arapları 14 parçaya bölen emperyalistlerin, “Suriye’de bağımsız Kürdistan” yemlemelerine inanıyorlar.

Ölen 300 bin insan ABD’nin çok mu umurunda? Katledilen Kürt, Arap, Ezidi, Nusayri, Şii, Sünni veya Türkmen olması ABD’nin çok mu umurunda?

Srebrenitsa’da katledilen 8 bin Bosnalı Müslüman’ı seyrettikleri gibi insanları imha eden katil Esed’i, oturup seyretmiyorlar mı?

Cumhur Başkanlığı seçimlerinde CHP MHP HDP Aynı çatı altında değillermiydi ?

İNGİLTERE , ABD , İSRAİL ,
IŞİD ESAD PKK ,PYD yı Türkiyeye karşı aynı safta destekliyip perdelemiyorlarmı ?

Suriye'de karşımızda sadece İŞİD yok. PKK/İran/İsrail/Esad/İngilizler/Küreselciler/Almanlar var. Hepsinin hesabı ilişkileri farklı.

Bunlar birbirinden farklı görünsede
İŞID, PKK ,PYD ,HDP ,AyıDOĞAN Patronları birdir.
CaFıR İngiltere İsrail ABD de birdir .

Suruç saldırısı ve akabinde yaşananlar 90’lı yılları hatırlatıyor HerGün YeniŞehit haberleri alıyoruz NeOldu da HerŞey BirAnda eskiye döndü?

Suruç saldırısı ve akabinde yaşananlar 90’lı yılları hatırlatıyor HerGün YeniŞehit haberleri alıyoruz NeOldu da HerŞey BirAnda eskiye döndü?
Bir ağaç için Taksim'i yakan Gezici'ler, Pkk'nın yaktığı vatan evlatları için neden sokakta değiller ?


Dünyanın her yerinde cahil insanlar var ama aptalları sadece bizde toplanmış Hala istikrarımızın istenmediğini anlayamadılar!

Hayinlerle işbirliği içinde bu yapının PARALEL Devlet görevlileri veya bağlantısı olmadan GÜÇ imkanı bulunamaz PKKnın Gücü İçerde/Dışardadır .

DEVLET PKK nın tüm ellerini kestiğinde İçerdeki ve Dışardaki destekçi güçlerin Ülkemizde hiç bir güç etkinliği Bilinki OLAMAYACAKTIR

GünümüzDünyası gerçekler üzerinden değilde AlgıÜzerine HareketEtmekte Öyleki HDP CHP MHP Çözüm sürecinde samimi değilllerdi SABOTAJCI idiler.

Diğer partilerden Hiç mut ışığı gözükmemekte AK Parti Türkiye’ nin umudu olmaya devam etmektedir Ve 2023 de surlara bayrak dikmeye mecburdur.

Hatalar ve eksikler, yeni atılımlara, yeni başlangıçlara vesile olur ümidindeyiz. Bundan sonra Herkes ayağını denk alsın!

Şeytan ve onun hizmet-kârları Gizli münafıklar takiyye yaparak boş durmayacaklar İster nefislerinin, ister inandıkları hizmet tanrılarının , İsterse güç-tanrılarının verdiği ilham ve buyruklarla saf tutacaklar İlahi nuru söndürebilmek için canla başla pislik saçacaklardır.

İşte bu yüzden inananların da en az o Şeytan’ın hizmetçileri kadar, gizli ve açık münafıklar kadar, hazırlıklı, uyanık olmaları gerekir .

Savaş için hazırlanın!” nidası gereği hazırlıklı olmak zorundayız. Savaşmayan, mücadele etmeyen baştan kaybetmiştir.

Tarihin hiçbir döneminde savaşmayan bir millet ayakta kalamamış, uzun süreli varlığını devam ettirememiştir.

Bütün güçlerine, kurdukları oyunlara ve tuzaklara rağmen yine de kaybedecek olanlar onlardır Bu konuda Allah’ın vadi var.

AK Saçlıların, Sn Erdoğan ve Sn Davutoğlu Bu onurlu duruşuna desdek vermeliyiz .Hainleri ülkemizi terk ettirene kadar.Artık Kandille, HDP ile görüşme falan olmayacak Ya silah bırakıp bu topraklardan gidecekler Ya da bunun bedelini misliyle ödeyecekler.

Şimdi eğer bu irade HERKESÇE devamettirilir , Bir Kanser gibi ülkemizi sarmış bu illetlerle topyekün mücadele edilirse Allah Galibiyet Verecektir .İnşallah ...

Bu Kahpe örgütü bitirip önce Kürt kardeşlerimizi ,Sonra tüm Türkiyeyi bu kalleşlerden kurtarmalıyız ,kurtulmalıdır

Lütfen Şu Algı Operasyonuna Dikkat Edin .
Her Kürt Vatandaşımızı Pkk lı Olarak Gösterme Çabası Var
Bu Bir Provakasyondur .
Sakın Oyuna Gelmeyin.
Bizler Selahattin Eyyubi Kadar Kürt,
Fatih Sultan Mehmet Kadar Türküz .
En Önemlisi Hepimiz Müslümanız .

PKK'NIN ARKASINDA SÜNNİLER YOKTUR
“PKK’nın arkasında, küçük istisnalar dışında Sünnî Kürtler yoktur”



PKK’nın, beyin itibarıyla bir Kürt hareketi olduğunu görmez, kabul etmez ve bunu halka ilan etmezseniz intihar etmiş olursunuz.

PKK’nın beyni Yahudi , ABD ve AB’dir.
Yöneticileri Kripto Pakraduni Ermenidir .
Görüntüdeki şahıslar birşeylerle vaadedilip kandırılmıştır.
Kürt Halkı umurunda bile değil. Onlar en çok Kürtleri öldürmedilermi ? Hiç Kürd Kürdü öldürürmü ?
Arkadaki derin gizli güçler kesinlikle barış istemiyor. Bu savaşı kesinlikle bitirmezler.

Farkında mısınız,
Ortadoğu'da şu an en sessiz yer israil.
Ne bir bomba patlıyor ne de halkı kamplaşmış.
Tıpkı ortak akıl gibi sessiz!ÜST AKIL stratejisini yürütür. Paçavraya dönen Sykes- Picot haritası'nın yerine yeni harita hazırlanıyor.

Ve Emperyalistler Türkler, Kürtleri , Arapları çarpıştırıyor.Hedefleri, 100 yıl sonra , Yeni Türkiyenin
YENİ ORTADOĞU HARİTASI'NI çizmesine engel olmak .

Abdullah Bin Ali
Selam ve Duaile

Bu kargaşada Unuttum Sanmayin !!!
O Ismet Varya, O Ismet !!!
O Adalari Verip Gelen Gavvat Ismet !
Onun da Ta Agzınaaa...

KÜRTÇÜLÜĞÜ VE PKK’YI / TERÖRÜ BEDİÜZZAMAN NURCULUĞU BİTİRİR!
KÜRTÇÜLÜĞÜ VE PKK’YI / TERÖRÜ BEDİÜZZAMAN NURCULUĞU BİTİRİR : Kürt sorunu ve Said-i Nursi'nin feraseti Said-i Nursi’nin yıllar önce dikkat çektiği Kürt sorununu ve sorunun çözümüne yönelik reçetesi uzun süre sümen altı edildi/ettirildi. .



“Nurculuk diğer mezhep ve tarikatları reddeder, milliyet farkı tanımaz. Kur’an’a inananların yeşil bayrak altında toplanmasını, şeriatın hakim kılınmasını, tüm medeni alemden uzak durulmasını, cumhuriyetin kaldırılmasını, Halifeliğin yeniden ihyasını öngörür .


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder