25 Şubat 2015 Çarşamba

YENİ KÖLELİK DÜZENİ : Silah seslerini duymayacağımız bir ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI bölgemizde başladı bile!




Kadim bir bilgi , bir menfaat  kırıntısı için yüzbinlerce kişi dolaylı yada doğrudan işkence gördü, katledildi ya da savaş meydanlarında parçalanarak can verdi. İnsanlık tarihinde gizli sırlara ulaşmaya çalıştıkça onlar daha ve daha derine gömüldüler. Hatta öyle ki her geçtiğimiz gün bir yerlerde bazı gerçekler başka gerçekleri örtebilmeleri için biçimlendiriliyor.


Algı yönetimi adına birçok silah kullanılmakta… Elbette bu silahların en başında görsel ve yazılı medya gelmekte… Ardından kitaplar, sinema, tiyatro… Hepsinde müesses düzenin tesirini bulabiliriz. Her birinde birbirleriyle rekabet hâlinde olan güçlerin karşısındakilere gözdağı vermek amacıyla mesaj gönderdiğine şahitlik edebiliriz.

Zira Türkiye’nin son dönemde içerisinden geçtiği süreci değerlendirirken hadiselere bu veçhesiyle yaklaşmamız gerekiyor. Bir yandan Batı ve işbirlikçileri tarafından Türkiye’nin çok kötü bir durumda olduğunun propagandası yapılırken, Türkiye aynı yöntemlerle bu manipülasyonun karşısında durmaya çalışıyor. Her türlü araç kullanılarak gerçekler halka anlatılmak isteniyor.

 İnsanların idrakleriyle oynanarak şahsiyetsiz bireyler yetişmesini sağladığı da iddia edilebilir. Oysaki insanların algılarını hak ve hakikate nisbetle şekillendirebilmek de pek tabiî mümkündür. Mühim olan hakikatin ne olduğu sorusuna verilen cevap...

Senelerce “enformasyon çağı” maskesiyle Batı tarafından dezenformasyon taarruzuna maruz bırakıldık ve bu taarruz hâlâ sürmekte… Öte yandan teknolojik vasıtaların tüm dünyaya yayılması neticesinde bu kontrol Batı’nın ellerinden kayıp gidiyor. Bugün dünyanın her neresinde olursa olsun yaşanan bir hadisenin en ücra köşelere bile saniyeler içerisinde aktarılabilmesi mümkün. Toplumsal hâdiseleri takip etmekten uzak bir insan bile ister istemez zamanın getirmiş olduğu tesir ile beraber yaşananlardan haberdar oluyor. Analiz yapabilmek için bir mihrak fikre sahip olmayan fertler ise gardı düşmüş bir boksörün kombine yumrukları yiyip sersemlemesi misali enformasyon kirliliği ile sersemliyor. 

Baskın şidetli olarak medya yolu ile sürdürülen bu savaşta, Türkiye de Tayip Erdoğan Tüm Maskeleri Düşürüyor .


Tüm bu kadim bilgileri sonsuza kadar gözlerimizin önünden kaçırabileceklerini sanıyorlar. 

Hatta bunun için büyük bir planları var, kaosu sürekli hale getirip kendi kurdukları sistemin çökmekte olduğuna inandıracaklar herkesi. Hükümetler düşecek ve tarihin en karanlık sayfalarına sahip Avrupa her yerden önce karanlığa gömülecek. Bu yüzyıllardır şımarmış ve semirmiş halk kaosu ve sokaklardaki dehşeti görünce…. İşte o zaman her yerde bu çaresizlikten kurtulmak için gene çoğunluğun çoğu bulabildikleri her otorite parçasına tutunup DÜZEN isteyecekler…

İşte sizden istedikleri bu tuzağa düşmeniz; böylece zaten başta olanlar yeniden başa geçecekler ancak bu kez doğrudan Tiran olacaklar. Meydanlarda bu sefil oyuna gelmiş halk büyük ihtimalle şu sözlerin söylendiğini duyacak: “Başkaldırı ve isyanın tüm dünyayı sürüklediği bu noktada, bundan sonra mutlak otorite kurulacaktır. Tek bir televizyon, tek bir gazete, radyo, tek bir verici ve alıcı olacaktır. Sokağa çıkmak sadece belli saatlerde serbesttir” evet bu cümleler daha sadece başlangıcı olacak yeni kölelik düzenin. Tüm kadim bilgileri kendi çıkarlarına uygun kullanacak, onlarla yeni yeni kara büyüler, kitlesel manipülasyonlara başvuracak; yeni dünya düzeni aristokratları ve kuklaları kendilerine hiç çekinmeden Tiran, İmparator, Sultan, Kral ya da Halife diyecekler ve ne olduklarını her söylediklerinde kendileri için ölecek ve taparcasına sevecek halkı karşılarında bulacaklar.

Dolayısıyla organize edilmiş bir kaosun bir kaos olamayacağını, #occupy gurubunun Yeni Kölelik Düzenine hizmet ettiğini bilmeliyiz. Onlardan uzak durmalıyız. Aslında çevremizdeki neredeyse her şey o kadar satılmış ve çarpıtılmış durumdaki bi dağ başına kaçmaktan başka çare yok gibi. Daha doğrusu bu sancıya katlanmamız gerekecek. Ne kadar acılı olursa olsun bu plan büyük ihtimalle başarılı olamayacak.


Dün sessiz sedasız bir haber düştü ajanslara. RAF Milldenhall, RAF Alconbury ve RAF Molesworth kapanıyor.
Üçü de Amerikan üssü ve üçü de İngiltere'de.

Ayrıca aralarında Belçika, İtalya, Almanya, Hollanda ve Portekiz'in de olduğu ülkelerde toplam 15 Amerikan üssünden çekiliyor Washington. Yani ilk bakışta "Amerika kaçıyor" gibi bir durum ortaya çıkıyor.

Dünyayı yöneten ÜST AKIL kabuğuna mı çekiliyor?

Küresel Güçler Washington'u ETKİSİZ ELEMAN haline mi getiriyor? Bu soruları sadece ortaya çıkan fotoğrafa bakarak cevaplamaya kalkarsak tereddütsüz "EVET" demek mümkün.

Pentagon'un yılda "500 milyon dolar tasarruf yapacağız" şeklindeki bahanesi de "KAÇIŞ" habercisi gibi karşımızda sırıtıyor. Ancak kazın bir de ayağına bakmak lazım. İşte maalesef hiç yapamadığımız da bu!!!

Amerika kaçmıyor, savaşın şeklini değiştiriyor.

Yıllarca bu projeye yatırım yaptılar. Afganistan'a girdiler, sayelerinde EL-KAİDE doğdu. Irak'a girdiler, sayelerinde IŞİD dünyaya geldi. Ortadoğu kan gölüne döndü, etrafında hatta çok uzağında olanlar bile etkilendi. Şimdi kucaklarında iki tane SAVAŞÇI çocukları var. Kıtalararası uçak kaldırmaya, masraf yapmaya, Amerikan askerlerinin artık ölmesine lüzum yok.

2015 yılını milat ilan ettiler.

Televizyon programlarına en ünlü analizcileri, CIA'ya çalışan dünyaca ünlü gazetecileri sürüyorlar. "2015 çok hareketli geçecek. Dünyada yeni haritalar çizilecek" diye yaygara yaptırıyorlar.

Amerika'nın işine gelmeyen liderlerin bu yıl içinde halledileceğini ilan ediyorlar.

Hem Avrupa'daki üslerini kapatıp, binlerce askerini çekeceksin hem de istediğini "TIK" diye halledeceksin... Peki bu nasıl olacak?

Dedik ya ellerinde EL-KAİDE ve IŞİD gibi gözünü budaktan sakınmayan iki savaşçı evlat var diye. Suudi Arabistan'a bu iki çocuğu sopa olarak gösterip "Gönderirim ha üzerinize" dersin, petrol fiyatlarını düşürürsün... Petrol fiyatları düşünce en büyük üreticilerden Rusya batma noktasına gelir.

Putin'i minicik Suudilerle halletme rüyasını gerçeğe yaklaştırırsın. Hatta bu öyle bir silah ki, yıllardır halledemediğin Küba'nın devrimci Castro'sunu bile hizaya getirip Washington'a yaklaştırırsın. Çünkü EL-KAİDE ve IŞİD sopasıyla tehdit ettiğin Suudi Kral sayesinde düşen petrol fiyatları üretici-satıcı Venezuela'ya da diz çöktürmüştür.

Venezuela Küba'ya yıllardır bedava petrol vererek Castro'yu sübvanse etmekte, rejimin ayakta kalmasını sağlamaktadır.. Fiyatlar düşünce zarara uğrayan Venezuela'dan petrol yardımı kesilir... Biz de televizyonlardan büyük şovlar eşliğinde "Aaa ABD ile Küba barıştı" diye bakarız. Bizim solcularımızdan "Yaşasın dünya barışı" diyenler bile çıkabilir.

Avrupa'da, Paris'te yaşananların arkasında da hep bu ÜST AKIL var.

Avrupa'ya diz çöktürmek istiyorsan, savaşçı evlatları Paris'e sürersin... Almanya'da, İsviçre'de, Avusturya'da da camiler yaktırırsın. Hristiyan-Müslüman savaşına çanak tutarsın...

Müslümanları Avrupa'da hallettirir, göçe zorlarsın.

Çıkan kaoslardan, yıkımlardan ve yangınlardan Yahudi baronlara ve ülkene tek mermi atmadan milyar dolarlar kazandırırsın.

İstediğini de Washington'a bağlarsın.

İsrail'i rahatlatırsın.

Kaoslardan beslenip, enerji hatlarına inen ve Amerika'yı ahtapot gibi saran üst akıl işte bu mermisiz silahı keşfetmiş durumda.

Dünyanın her yerinden binlerce askerini çekip, üslerini kapatmaya hazırlanırken, CIA beslemeli gazetecilerine "Yeryüzünde yeni haritalar çizilecek" diye bağırtmanın altında bu yatıyor. Adamlar onun için" 2015 çok hareketli geçecek" diyerek kendinden emin olmanın doruk noktasına çıkıyor.

Gezi olaylarının kokusunu alıp Tünel'deki cafelerde o dönemde kamp kuran PULİTZER ödüllü bir Amerikano da ekranlara çıkıp aynı sözleri haykıranlardan.

"Türkiye'nin alacağı kararlardan bir gün sevinip, ertesi gün üzülen olmak istemiyoruz artık" diyerek de ekliyor.

Yani bağlı olduğu ÜST AKLIN 2015'te Türkiye'yi de ihmal etmeyeceğine işaret ediyor pervasızca.

Tel-Aviv, Londra, New York şeytan üçgeni belli ki bizim için epey proje hazırlamış durumda.

Pervasızca ve fütursuzca saldıracaklar.

Önemli olan biz ne yapacağız?

Mersin'de birileri çocukların eline para verip bayrak yaktırdığında birbirimize mi gireceğiz? "Yeni haritalar" çizenlere cetvel mi olacağız?

Evlatlarımızı iki ağaca sokaklara mı teslim edeceğiz? Oyunlara mı geleceğiz?

Yoksa oyun bozan mı olacağız?
Ne?

Bekir Hazar
Takvim




3. DÜNYA SAVAŞI YAKLAŞIYOR MU?


"Dünyada soğuk savaş tüm şiddetiyle sürüyor. Sıcak savaş kapımızda, her an patlayabilir" diye. O bir bilense, boşa söylemiyor.



Sovyetler Birliği'ni dağıtan adam olarak tarihe geçti. O dönem dünyayı yöneten iki süper güçden biri Sovyetler'in en tepesinde oturmak ve ardından darmadağın etmek kolay iş değildi.
Zoru başaran adam Mihail Gorbaçov'du.

Ülkesini parçalara ayırırken yalnız değildi. 

Dünya Para İmparatorlarından muazzam destek aldı. Ülkeler nasıl parçalanır, kimlerden destek alınır, hangi tezgahlar devreye sokulur ve bu uğurda nasıl savaşılır en iyi bilen kişiydi Gorbaçov.

Bir açıklama yaptı bir bilen olarak dün;

"Dünyada soğuk savaş tüm şiddetiyle sürüyor. Sıcak savaş kapımızda, her an patlayabilir" diye. O bir bilense, boşa söylemiyor.

Evet yeryüzü yeryüzü olalı böyle bir çekişme ve bel altı savaşı görmedi bugüne kadar. Ortadoğu kan gölüne döndü, Afrika'da kan akıyor zaten. Yıllarca terörü besleyen Avrupa'nın göbeğinde terör saldırıları ayyuka çıktı. Fransa, CIA operasyonu Charlie Hebdo saldırısı ile darmadağın oldu. Yıllarca PKK kamplarını ziyaret eden Fransız devlet başkanları eşlerini gördük. Şimdi "Terör bize geldi, yandık" diye ağlıyorlar. Çıkardığı fitnelerle, kurduğu örgütlerle Ortadoğu'yu kan gölüne çeviren İngilizleri şimdi terör korkusu sardı.

Her an bir saldırı bekliyorlar. 

Ülkedeki basın organlarının tüm üst düzey yöneticilerini İngiliz istihbaratı toplantıya aldı geçtiğimiz haftalarda. Ve muhtemel bir terör saldırısı durumunda ülkedeki televizyonlara canlı yayın yasağı getirildi. Yıllarca teröre Avrupa'dan hayal edemeyeceğimiz kadar destek geldi. Geçtiğimiz günlerde sohbet ettiğimiz bir General "Belçika'da görev yaptığım yıllarda Sabancı'nın katilleri ile karşılaşıyordum AB'nin başkenti Brüksel sokaklarında. Arkasında bir yığın Belçikalı istihbaratçı vardı ve katili koruyordu" diyordu.

Terörle beslendiler hep, şimdi mideleri bozuldu. 

Ukrayna'yı sokakları terörize ederek birbirine kattılar, yüzlerce insan öldü. Almanya'yı dolduruşa getirdiler, Ukrayna'yı parçaladılar. Şimdi Almanya Ukrayna'da Ruslarla karşı karşıya geldi.

Avrupa Birliği'ne diz çöktürmek isteyen Amerika ve Euro bölgesini çökertmek isteyen DOLAR BARONLARI bir taşla üç kuş vurdu. Almanya bugünlerde nasıl tuzağa düşürüldüğünü anladı, Rusya ile anlaşma yolları arıyor, barış tekliflerinde bulunuyor. Rusya, petrol fiyatlarını düşüren Suudi Arabistan'a burnundan soluyor.

Dünyada saflar belirleniyor, bir bilen Gorbaçov'un dediği gibi savaş tamtamları çalıyor. 

Her ülke istihbarat ajanları ile sızdığı örgütleri kullanma yönteminin dibine kadar daldı. ABD Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) istihbarat biriminde yıllarca ajan olarak çalışan Tom Drake bugün ahaber'de yayınlanacak Yazboz programına önemli açıklamalar yaptı;

"İstihbarat servisleri politikaları etkilemek ve operasyonlar düzenlemek için her türlü aracıyı kullanır. Hatta bazen düşmanımın dostu benim dostumdur ya da düşmanımın düşmanı benim dostumdur gibi yaklaşımlarda bulunmak gerekebilir. Tabi bu hangi tarafta olduğunuza bağlı." diyor. 

Yemen'de görev yapan iki Alman istihbaratçı on metreden atılan kurşunlarla ağır yaralandı. Suudi Arabistan'da 3 Alman ajan silahlarla tarandı. Afganistan'da da üç Alman ajana bombalı saldırı yapıldı. Avrupa Birliği'nin lideri hedefte... ÜST AKIL birliği dağıtmakta kararlı ve burnumuzun dibindeki Yunanistan'a fena daldılar.

Radikal solcu, sermaye düşmanı, proleterya çocuğu yeni Başbakan'ı fena sıkıştırıyorlar. "Borçların var ona göre" diye her gün sopa vurarak aşırı solcuyu kapitalizmle terbiye ve dizayn ediyorlar. 

AB'yi Atina ile parçalamaya çalışıyorlar. 380 milyar euroluk borç batağına batmış Yunanistan'ın zavallı savunma bakanı ise ilk ziyaretini Kardak kayalıklarına yapıyor. Belli ki PARA'nın gücü önümüzdeki günlerde maşa olarak, tarihte olduğu gibi yine bu batmış cücük ülkeyi üzerimize sürecek. Maşa her zaman maşadır... Ve savaşlarda ateşin içine maşalar sokulur. Sobanın ateşi sönmesin diye!!!

Böylesine bir ortamda Ankara, oynanan her hamleyi görüyor. 


Ve satrancı çok iyi oynuyor. Çünkü bu ülkeyi artık tarihini bilenler yönetiyor.
Tarihinden ders almayanlar ve sövenler ise günümüz dünyasında maalesef dünyadan bihaber acınacak durumda kalıyor.
Ve oyun kuruculara malzeme oluyor!!!

Bekir Hazar
Takvim



Bizde özellikle 1980 darbesinin öncesi ve sonrasında, düşünen tüm gençler kılıçtan geçirildi!







Dünyayı anlama ve sorgulama gibi amaç taşıyanlar ya hapsi boyladı ya da ipin ucunda sallandı!

Şanslı olanlar ise seken kurşunlardan kurtulanlardı!

Kenan Paşa asla ve kat'a neden yaptığını bilmediği bir DARBEYE imza attı!

Çıplak gözle bakıldığında sokaklarda çatışma, kan ve ölüm vardı! Asker sokağa inip süngüsünü gösterdiğinde olaylar bıçak gibi kesilirdi! Askerin bence en büyük hatası her olaya TAKTİK gözüyle bakması STRATEJİK düşünmeyi bir kenara atmasıydı!



Yazarlara, sanata, kitaplara da yasaklama getirildi.  937 film, 927 yayın sakıncalı olduğu gerekçesi ile yasaklandı.  Türkiye yazarlar sendikası üyeleri illegal örgüt kurdukları gerekçesiyle yargılandılar. Yaşar Kemal, Adalet Ağaoğlu, Tomris Uyar, Leyla Erbil gibi yazarlar hakim karşısına çıktı.

1253 üniversite hocası ve 3254 öğretmen işten çıkarıldı.

Üniversitelerde başıbozukluğun engellenmesi için Yüksek Öğrenim Kurulu (YÖK) kuruldu. İhsan doğramacı YÖK başkanı oldu.

Taramalar başladı. Sağ ve sol örgütle ilişkisi olan herkes göz hapsine alındı. İşkenceler yapıldı. Avrupa ülkelerine göçler başladı.

İşkenceye uğrayanlardan Sadun Aren- Barış Derneği Davası sanığı: falakaya çekildi. Şaban Dayanan-ortaokul öğrencisi- ayak parmağına ve cinsel organına elektrik verildi. Muhsin Yazıcıoğlu- tamamen soyuldu, havaya kollarından asıldı, elektrik verildi.

MGK’ya göre DİSK, MHP, DEV SOL, Barış derneği üyesi aydınları 12 Eylül gözünde hepsi anarşistti. Sağ-sol ayrımı yapmadan anarşist olduklarını düşündükleri herkese işkence edildi.

587 kişilik MHP-Ülkücü davası 6 yıl sürdü. 220 sanık için idam istendi. Faşistlikle suçlandılar. Türkeş’e 11 yıl 1 ay 10 gün hapis cezası verildi. Ülkücüler her şeyi devleti korumak için yaptığını düşünüyordu.

Barış derneği davası- 30 kişi hakkında 8-30 arasında hapis istendi. Aziz Nesin, Rutkay Aziz, Tarık Akan, Mahmut İkerdem, Sadun Aren, Jülide, Turgut Kazan bu kişilerden bazılarıydı.

DEV SOL duruşması. 1243 kişi sanıktı. 250 sanık hakkında idam istendi. Davalar 11 yıl sürdü. Karar boş salona okundu çünkü şartlı tahliye nedeniyle sanık kalmamıştı.

Komutanlar anarşiye karşı idamın caydırıcı olacağı görüşündeydiler. İdam kararları peş peşe çıktı. “Mümkünse bir sağcı bir solcu asılsın” dendi. Sağcı ya da solcuların gözünde töhmet altında kalmamak için bunu yaptıklarını söylediler.

En acı olay ise hiç kuşkusuz Erdal Eren olayıydı. Er Zekeriya Öngel’i öldürmekle suçlandı. Olaya karıştığında 17 yaşındaydı. 3 ay içinde mahkemesi tamamlandı ve idam edildi. Yaşı 18'den küçüktü. İdam edilmemesi gerekti ancak yaşını tespit edecek olan kemik testi yapılması talebi kabul edilmedi. Üstüne üstük vurduğu söylenen jandarma erine çok uzaktan ateş açmıştı ama otopside yakın atışla öldüğü görüldü. Tüm bunlar Erdal Eren’in asılmasına engel olamadı.

“Karıştır-Barıştır” sistemi altında solcu ve sağcılar aynı koğuşlara atıldı. Solcular buna itiraz etti. Ölüm orucu ve kendilerini yakarak protesto ettiler. 14 kişi bu yüzden öldü.


Ayrıca Anayasa’da köklü değişiklikler yapıldı çünkü 12 Eylülcüler anarşinin nedeni  1961 anayasasını görüyordu.

Sıkıyönetim yasasının 44 maddesi birden değiştirildi.

MGK 1 yıl içinde 268 yasa çıkarıldı. İdam kararları, gözaltı ve tutukluluk süreleri, yasaklar ve iç güvenlikle ilgili olan pek çok yasa vardı.

Grevler yasaklandı. Lokavt (greve çıkan işçileri işverenin topluca işten uzaklaştırması) anayasal hak haline getirildi. Sendikalara siyaset yasağı kondu.

Halka bol geldiği düşünülen bazı özgürlükler de kısıtlandı. Toplantı ve gösteriş yürüyüşleri, vatandaşlık yasası, milli eğitim temel yasası değiştirildi. Siyasi partiler kadın kolu, gençlik kolu, kuramayacaklardı. Hakimler, savcılar, yüksek öğretim kurumu elemanları, YÖK üyeleri, memurlar, öğrenciler ve askerler siyasi partilere giremeyeceklerdi.

MGK Eski parti yöneticilerine 10 yıl siyaset yasağı koydu. Kapatılan siyasi parti liderlerinin anayasa taslağını eleştirmesi yasaklandı. Anayasayı övmek serbestti. Ve tüm bunların neticesinde anayasa %91lik bir oyla kabul edildi ya da mecburen kabul ettirildi.

İşte böyle, kısaca özetleyecek olursak 12 Eylül'ün utanç tablosunda şunlar yer alıyor:

1 milyon kişi gözaltına alındı, 1 milyon 683 bin kişi fişlendi. Açılan 210 bin davada 230 bin kişi yargılandı, yaklaşık 100 bin kişi 'örgüt üyesi' olmak suçundan yargılandı. 7000 kişi için idam istendi, 517 kişiye ölüm cezası verildi, 259 kişinin idam dosyası meclise gönderildi, 55 kişi idam edildi, 17 yaşındaki Erdal Eren'in yaşını büyütülüp idam edildi, binlerce kişiye müebbet hapis cezası, on binlerce kişiye çeşitli hapis cezaları verildi.



Oysa dünyada oyun kuranlar STRATEJİK davranırdı! 

Birinci, ikinci, üçüncü hamleler hesap edilir, kurdukları oyun ve oyuncuların hangi şartta nasıl fayda vereceği en ince yönleriyle hesap edilirdi!

Mesela en büyük derdimiz olan PKK'ya da böyle baktık! Hemen TAKTİK geliştirip nasıl yok edeceğimizi düşündük! 
Oysa AKIL, PKK'yı kimin niçin kurduğunu anlamakla işe başlamayı emrediyordu!

PKK ile varılmak istenen sonuçları masaya yatırıp karşılığında KONTR oyunu kurmamız şarttı! Mesela Öcalan, PKK lideri olarak yaşarken, AVRUPA özellikle ALMAN İSTİHBARATI Faysal Dunlayıcı'yı ortaya çıkardı. Dunlayıcı İngiltere'de tutuklanmış ancak Almanya'ya iade edilmişti! Almanya'da "Dükkanların ateşe verilmesinden" içeri atılmış ancak bir şartla (!) bırakılmıştı! Ardından da İngiliz yazar Sheri Laizer ile evlenmişti! Dunlayıcı yani Kani Yılmaz suikasta kurban gideceği ana kadar Almanlar'ın kontrolündeydi! BND, PKK'yı ele geçirip kontrolü ele almak ve böylece bölgede söz sahibi olmanın derdindeydi! Bir başka güç de bunu bildiği için Dunlayıcı'yı ortadan kaldırdı!

Ama biz DEVLET olarak gerekli hamleleri uzun süre yapamadık!

Başımıza bela olan her şeyi izledik!




Bu PKK'da da, Paralel Yapı'da da böyle oldu! İkisini de ele geçirmeye yönelik hamleler düşünülmedi! İngilizler IRA'nın içine istedikleri yere istedikleri adamlarını koyup giderken bizler kendi topraklarımızdaki YAPILARA yeterince sızamadık! Bir YAPI tehlike arzettiği an SIZARAK (Sızıntı!Paralel'in ilk dergisi!) ele geçirmek ilk iş olmalıydı! 


Devlete kastetmiş bir oluşumun İKİNCİ adamı sizden olmalıydı! 
Bu adam da ya BİRİNCİ adamı tasfiye ya da hareketi bölerek yola devam etmeliydi! YABANCILAR ülkemize böyle bakıyor, istedikleri oyunu hiç zorlanmadan kuruyordu!

Onlar masa başında purolarını tüttürürken bizler acı çekiyorduk!
Şimdi de yeni bir oyun sahneye konuluyordu!

En azından bana öyle geliyordu! Mesela dün çok ilginç bir haber vardı! Oxford Üniversitesi bünyesinde yoksulluk üzerine çalışmalar yapan sivil toplum örgütü Oxfam'ın yayınladığı son rapor, yoksullar ve zenginler arasındaki farkı ortaya koyuyordu.

Rapora göre, dünyanın en zengin yüzde 1'lik kesimi dünyanın geri kalanından daha fazla servete sahip olacaktı. Dünyanın en zengin yüzde 1'lik bölümünün serveti, dünyanın toplam servetinin 2009 yılında yüzde 44'ünü, 2014'te ise yüzde 48'ini oluşturuyordu. TABLO değişmezse bu rakamlar BARONLARIN lehine olarak artarak devam edecekti!

Dünya 10 bin kişi tarafından yönetiliyordu. 


10 bin kişilik bu liste, 2 düzine ailenin üyelerinden oluşuyordu. O iki düzine aile de Rothschild ve Rockefeller egemenliğine bağlıydı! Ancak ahtapot Rothschild, Rockefeller ailesini de içine alacak bir yapıydı. Rothschild ailesinin mali gücü, Amerika Birleşik Devletleri'nin yıllık gayri safi milli hasılasından daha büyüktü.

Bilderberg, Trilateral Komisyon, CFR, Atlantik Konsül, Bohemian Club, Pilgrem Society ve SBS... Bu örgütlerin hepsi Rothschild aileleri tarafından kuruldu. Bu örgütler, dünyada dönen paranın büyük bölümünü yönlendirmekteydi! Bu toplantılara katılanlar enerji, finans, gıda, ilaç ve silah şirketlerini yönetirdi.

O toplantılarda alınan kararlar, devlet politikaları olarak algılanırdı. Özellikle Bilderberg toplantılarına devlet adamları da katılırdı!

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in eşi Prens Philip de Rothschild ailesinin akrabalarındandı.
İngiltere'de külçe altının alış ve satış işlemi tamamen Rothschild'in izni ile gerçekleşirdi. 1912 yılından beridir bu kural hiç değişmedi.
Soros gibi isimler Rothschild ailesinin çok küçük çalışanlarıydı!

Soros gibi birçok önemli isim ailenin kararlarını uygulardı. 
Dünya devletleri ne kadar para kaybederse, Rothschild ailesi o kadar zenginleşirdi.

Rothschild ailesi tarafından inşa edilen imparatorluk, monarşi tarafından benzersiz bir şekilde korundu. Son 200 yıldır Avrupalı liderlere, krallara, kraliçelere, prenseslere para trafiğinde yardımcı olundu! Büyük bir ittifak vardı!

Birileri PARASINI birilerine verip İTTİFAKIN doğmasına yol açıyordu!

Başımıza gelen BELALAR bu ittifakın daha çok kazanması içindi! Tabii bizlere bunu öğreten yoktu!

BBC gibi normalde bu haberi yapamayacak olan kanallar niçin bu bilgileri açıklıyordu! BATI'da saygınlığı olan pek çok kurum da buna sessiz kalmayıp "Evet! Yüzde 1'lik bir bölüm dünyayı yönetiyor ve onlar kazanıyor!" diyordu! Düne kadar bunu yazanlara KOMPLOCU diyenler taraf mı değiştirmişti! 
Yoksa yeni bir oyun mu kuruluyordu? Yeni bir tezgah olacaksa Türkiye ne yana düşecekti?

Bu yüzde 1'lik kesimin baş aktörü olan ROTHSCHILDLER, AVRUPA kökenli bir aileydi!
Gücünü Londra merkezli Avrupa topraklarından alıyordu! Fransa, İtalya, Avusturya, Almanya ve Hollanda en güçlü oldukları yerlerdi!

Renkleri TURUNCUYDU! ING BANK gibi! Futbol takımları bile vardı! TURUNCU'yu gördüğünüzde, TURUNCU DEVRİMLERDEN aklınıza gelsin, hep bunlar vardı! ASLAN figürü vazgeçilmezleriydi! (Sigara, film, banka, finans, reklam gibi sektörlerde kimler ASLAN kullanıyordu!) Gücü simgelerdi! Ve kendilerini yenilmez olarak görürlerdi! AMERİKA'yı da etkileyebildikleri için şanslıydılar!

Daha doğrusu oyunu kurallarına göre oynuyorlardı! 
Bu aile de bizdeki PARALEL gibi öğrenciye, insana yatırım yapardı! YAHUDİ olmasa da parlak beyinleri kendi LİGİNDEKİ oyuncuya dönüştürürdü! PARA ve KARİYER karşı konulamaz bir silahtı!
Ama bizdeki akademisyenler öğrencilerine dünyayı iki cümle ile anlatırdı! Kendilerinin bilmediklerini çocuklarımız da öğrenemezdi! Kısır döngü buydu!

Bilen olmadığı için de ne askere ne sivile bu bilgileri aktarabilirdik!

Ama bu para sahipleri PARALEL gibi oluşumları kurup yönetecek akla sahipti! Avrupa gücünü bize tarih derslerinde öğretilmeyen bir ÜÇGENDEN alırdı! Hindistan, İran ve Mısır bu işin olmazsa olmazıydı!
Büyük Britanya bu üçgeni iyi tuttuğu ve Türkiye'yi de kontrol ettiği için BÜYÜK'tü! 
Dün bir dostum bir video paylaştı!

Videodaki Mısırlı bir MÜFTÜ, Kraliçe Elizabeth'in Ehl-i Beyt anlayışından geldiğini söylüyordu!

Bir televizyon programına katılan müftü "Peki niçin Müslüman olmadı o zaman?" sorusuna ise "Onun dedesi Müslümanlar'a çok çektirdi! Onun korkusundan olamadı! Ama eminim yakında bu olacak!" diyordu!
Bizim durumumuz buydu!

Dünya üzerinde krallarla, Rothschildler'in birlikte kurduğu sistem yenileniyordu! 



Daha doğrusu yıkılıyordu! 
Merkez de Müslüman coğrafyasıydı!
Hristiyanlar'la Müslümanlar'ın karşı karşıya geleceği, gelmek zorunda kalacağı yeni hesaplar yapılıyordu! 
Fransa, Almanya, Belçika, Hollanda gibi ülkelerde birileri İSLAM'ı istemeyecekti! Londra ise daha geçtiğimiz yıl siyah vatandaşlarının ateşi ile test edilmişti!
BBC'nin bile kaçamadığı hatta bizzat OXFORD'a yaptırılan araştırmanın yayınlanması asla tesadüf değildi! Yeni dönemde büyük ZENGİNLER olmayacaktı! İnsanların DEVLETLERİN önüne geçmesi engellenecekti!

Devlet ekonomik hayatta son sözü söylerken DİNİ alanlar da resmi kişilerle doldurulacaktı! 
Liberalizmin doğurduğu cemaatler ve onları savunan aslında BÜYÜK PATRONA bağlı olanlar da elenip gidecekti! Çünkü ÇİN'in saheye çıkması yeni oyunu zorunlu kıldı! Kişiler üzerinden ÇİN gibi bir güçle mücadele edilemeyeceği görüldü! Washington bunu gördü! Hem içinde hem dışında bu isimlerle mücadele sürecekti!

Silah seslerini duymayacağımız bir ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI bölgemizde başladı bile!

Müslüman Ortadoğu'yu kontrol eden Afrika'yı da kontrol edecekti!

Hem üretim, hem tüketim kalıplarının değişeceği, pazarların yeniden şekilleneceği bir dönemden geçiyoruz!

Yüzyılın başında İngilizler'in bölerken kullandığıı mezhep, din farkı şimdi tersten onlara, yani Avrupa'ya, yapılıyordu! 
Böylesine büyük kavgada isimlerin ve yapıların önemi yoktu!

Anlamak ve doğru yerde durmak önemliydi! Ricciardone gittiği ülkesinden ne diyordu: Türkiye'ye muhtacız! Çalışmak zorundayız! Peki, biz ne diyorduk!

Ergün Diler
Takvim


İNGİLİZLERİN VE YAHUDİLERİN KİRLİ 

OYUNLARI


Osmanlı'nın yıkılması, petrolün üretim için önemli element haline gelmesi, Müslüman coğrafyanın elimizden alınması ve gözyaşına boğulması tıpkı Cromwell'in gelişi ve KAPİTALİZMİ getirişi gibi önemliydi!



IŞİD'in bölgeye inmesiyle, daha doğrusu bir emrin yerine getirilip bu örgütün oluşmasıyla bambaşka bir sayfa açıldı! Yakında zaten bunu yaşayıp göreceğiz!
Bütün bunları yaşarken heyecanlanacağız, terleyeceğiz, şaşıracağız, "Vay be!" dedirten oluşumları izleyeceğiz!

Resmi tarih'ler o ülkeyi yöneten yerli ve yabancı güçler tarafından yazdırılırdı!

İstedikleri olaylar çarpıtılır ve bu TARİH olarak önümüze gelirdi! Kurdukları sistemin devamı için bu şarttı!
Öyle durumlar vardı ki bazen iki ülkede birden aynı savaş ZAFER günü olarak kutlanırdı! Bir savaştan iki GALİP çıkarmayı bile becermişlerdi!

Resmi tarihi GÜÇLÜ olan yazar, o devlet de bunu uygulardı!

Ancak yaşatan ise MEDYA'ydı!

Bu nedenle çağımızdaki en büyük güç medyaydı! Kural dışı hiçbir oluşuma izin vermezlerdi! Zaten bu nedenle büyük medya Yahudiler'in elindeydi!
Manşetler ve köşelerle DÜŞÜNCELER kontrol edilirdi! Soran ve muhakeme yapan insan istenmez ve barındırılmazdı!

Bu, Türkiye'de tavan yapmış bir kuraldı!

Yüzeysel, öz'den uzak konular bilerek seçilirdi. UYUTMAYA yönelikti!
Uyuduğunuz sürece sorun yoktu! Hiçbir şeyi derinliğine bilmez ve böylece mutsuz da olmazdık!

Ama oyunu kuranlar, çevremizde!

Öyle ya da böyle bizi de içine çekecek bir tezgah var! İstesek de kaçamayacağımıza göre şekillendiren ve sonuç alan hamleler yapmalıyız!

YAZ-BOZ'da geçtiğimiz hafta Oliver Cromwell'den söz ettik!

Cromwell, KRAL I. Charles'ı indirip boynunu baltayla kestirdikten sonra ülkeye CUMHURİYET'i getiren isimdi!

Püriten'di! Dinine bağlıydı! Zengin bir ailenin çocuğuydu! Kralın harcamalarını ve yüksek vergileri bahane ederek SİYAH DIŞINDA bir şey giymeden yaptığı konuşmalarla ülkeyi ikiye böldü!
İç savaş çıktı! Kral kaybetti! Kafası da gitti! Cromwell AMSTERDAM'la yani KUDÜS'ten sonra en kutsal ikinci Yahudi kentiyle sıkı bağ kurdu! Zaten darbeyi buradaki Yahudi bankerlerden aldığı para ile yaptı!

Darbeden sonra YAHUDİLER'e kapı sonuna kadar açıldı!

Bu TARİHİN akışını değiştiren bir hamleydi! Bu saatten sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı! INVISIBLE COLLEGE, Cromwell'in arkasında durup Yahudi politikasını destekledi! Bu okulun bütün yöneticileri masondu! Püriten olan Cromwell bir ara St. Paul Kilisesi'ni bile sinagog olarak kullanıma vermeye kalktı! Bu kadar Yahudiler'le içiçeydi! Zaten AMERİKA'yı kuran NEW ENGLAND denilen, içine New York, Pensilvanya, Boston, Massachuetts gibi onlarca önemli noktayı alan bölge PÜRİTEN ve Yahudi dayanışmasının sonucu oluşmuştu! New York'un adı bu nedenle New Amsterdam'dı! Tabii sonra değişti! Hıristiyanlık, Püritenlik ile YAHUDİLİĞE dönüşüyordu! Aradaki çizgi belirsizleşiyordu! Püritenler zenginliği bir SEÇKİNLİK olarak görüyordu!

Böylece hem KAPİTALİST burjuvazinin oluşması hem de parlamentonun yerleşmesi sağlandı!

Daha sonra da liberal Protestanlığın gelişmesinin yolu açıldı...

Püritenlik YAHUDİLEŞTİKÇE kapitalizm Avrupa'ya girdi! Yahudilikle Hıristiyanlık arasındaki PARA ilişkisine vurgu yapan MARX şöyle diyordu: Hıristiyanlık Yahudilik'ten doğdu!

Şimdi ise Yahudilik'e geri döndü!

Cromwell, YAHUDİ parasıyla İngiliz Kralı'nı devirince DİN tamamen devredışı kaldı! FAİZ, Protestanlık deforme edilerek kabul ettirildi! Bu KAPİTALİZM için gerekli ilk adımdı! Başarılı olundu! İkincisi ise kapitalizm için gerekli olan PARA ve BİRİKİMİN bulunmasıydı! İşte burada bizim çok bilmediğimiz EAST INDIA CO. ve BRITISH EAST INDIA Co. isimli şirketler devreye girdi! Hollandalı ve İngiliz Yahudiler ele verip Çin ve Hindistan'a girdi!

İngiliz şirketinin en önemli isimlerinden biri ABRAHAM NAVORRO idi. Hollandalılar'la da çalışan bu isim DOĞU'daki değerli taşları tekeline aldı! Destek verip yanına aldığı JACOP de JEQUEIRA, ALVARO de FONSECA, ISAAC ABENDANA, DOMINGO de PORTO, JACQUES de PAIVA gibi Yahudi tüccarlarla TEKELİ iyice sağlamlaştırdı! Lyon Prager isimli Yahudi de bu ticaretten büyük servet kazandı! Taş ticaretinden UYUŞTURUCU ticaretine dönüşü sağlayan da bu isimlerdi!
Çin'den getirilen malları Avrupa'ya götürüyorlar ve çok para kazanıyorlardı!

Ancak ÇİN'e verdikleri para canlarını acıtıyordu! Tıpkı bugün ARAPLAR'a yaptıkları gibi! Bunun için bir yol bulmaları gerekiyordu! AFYON'u keşfedip Çin'e vermeye başladılar! Başlarda BEDAVA dağıtıldı! Her 10 Çinli'den birinin kullandığı bir ihtiyaç haline gelince PARA ile satılmaya başlandı! Artık Çin'den aldıkları malların karşılığı AFYONDAN geliyordu!

Çift taraflı kazanmaya başlamışlardı!

Çin itiraz edince Westminster Meydanı'ndaki PALMERSTON devreye girdi! Ve savaş ilan edildi! Deniz gücü sayesinde kazanıldı! İngiltere, Yahudi bankerler için savaşıyordu! Palmerston, Yahudi olmadığı halde SİYONİZME büyük hizmet veriyordu!

Cromwell'dan önce baskı gören Püritenler ya Hollanda'ya ya da Amerika'nın DOĞU kıyılarına özelikle de Massachuetts'e yerleşti! Bir süre sonra da bugün de etkisi açıkça görülen New York-Londra-Amsterdam-Tel Aviv hattı kuruldu! Hıristiyanlar FAİZ olgusuyla Yahudileşmiş ve kapitalizm her yere girmişti! Kazananlar hiç görünmezken savaşlar ve sorunlar hiç bitmiyordu! Ve nedense MÜSLÜMAN DÜNYASI hiç gülemiyordu! Acıların beşiği Ortadoğu olmuştu! Kimse geniş bakıp asıl AMACIN ne olduğunu bulmaya çalışmıyordu! Arnold Toynbee ya da Smith gibi isimler bu sistemin devamı için fikir üretiyordu!

Osmanlı'nın yıkılması, petrolün üretim için önemli element haline gelmesi, Müslüman coğrafyanın elimizden alınması ve gözyaşına boğulması tıpkı Cromwell'in gelişi ve KAPİTALİZMİ getirişi gibi önemliydi!

Cumhuriyet'in içinde de bu adamlar vardı! Kadrolara bakıldığında KUHN LOEB gibi bir şirketi yani Rothschildler'in en önemli silahını parlatan BERNARD BARUCH'un izlerini görüyorduk! Tabii kimselere bu gösterilmiyordu! Türkiye'deki AKRABALARINI ya da DOSTLARINI ıskalıyorduk! Durum böyle olunca içerideki KAPİTALİZMİN kimin omuzlarında yükseldiğini hiç anlamıyorduk! Paranın sahibini bilemeyince de İKTİDARIN kimde olduğunu da anlayamıyorduk!

Bunların elindeki silahlardan biri ve en önemlisi olan MEDYANIN kaşımasıyla da birbirimizin boğazına sarılıyorduk!

KÜRT meselesi de böyleydi!

IŞİD var! Tamam! Görevi daha sonra ortaya çıkacak tamam! Ama Süleyman Şah Türbesi'nin alınmasını nasıl görüyorladı: KÜRTLER İZİN VERDİ TÜRK ASKERİ ALDI!
Bilinçaltına posta yani!

Özellikle son iki yüzyıl oyun kuranlar ilk kez TÜRKLER karşısında panik içindeydi! Karşımızda İngiliz-Yahudi ittifakı vardı!

Onların çizdiği sınırların bize dönmesi büyük ihtimal! Ama bunun olmasını istemiyorlardı! Bunu görmememiz için de küçük oyunlarla bizi aldatmayı ve oyalamayı deniyorlardı!
Daha önce sonuç aldıkları bütün enstrümanları kullanıyorlardı! IŞİD de bunlardan biriydi!

Dünyada İSLAM'ı terörle yanyana getirip bölgede Müslüman'la Müslüman'ı kavga ettirmek istiyorlardı!

Medeniyetler Çatışması'ndan önce bizi birbirimize kırdırıp zayıflayan tarafı da gelip torbaya atmayı düşünüyorlardı!

Hiçbir olaya son KAREDEN bakmayın! Buraya sığmadığını, hepsini yazamadığımı biliyorum! Karşımızda büyük bir AKIL var! Onların bize ezberlettiği tarih ve alışkanlıklardan bakarsak içeride kavga kaçınılmazdı! Zaten startı verildi bile! Ama AKLIMIZI kullanırsak ilk kez TUŞ olacaklar! Bölünürsek biteriz, çoğalırsak tarihi onlar değil biz yazarız! Hepsi yakapaça kavga etmemizi bekliyor!

Sizce hangisi doğru yol!

Ya DİNİ verip FAİZİ alacağız, ya da kurdukları faiz sistemini yıkıp ülkemizi…
Sorun bu aslında!
Gerisi teferruat!

Olaylara böyle bakın!

Haa Cromwell demişken aklıma geldi!
Neden acaba IŞİD hep kafa kesiyor! Ne demek istiyorlar!
Bilen var mı?

Ergün Diler
Takvim



Türkiye, dışarıdan ve içeriden uygulanan kuvvetle MENGENEYE alınmak isteniyor! Ama devlet eski devlet olmadığı için bunu kabul etmiyor! Gereken cevabı veriyor ve mücadeleye karakteriyle katılıyor!


Tarihimizin bize verdiği rolle soyunduğumuz her kavgadan başımız dik ayrılıyoruz! Kendimizi keşfettiğimiz her ringde zaferle yumruğumuzu kaldırıyoruz! Hem içeride hem dışarıda böylesine rakiplerle mücadele eden yeryüzündeki tek ülke Türkiye!

1815'lerde küçük küçük TİCARETanlaşmalarıyla başlayan süreçte bu toprakların bütün çocukları esir alındı! Eş zamanlı olarak Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Boşnak, Pomak diye ayrıldı! Yetmedi; Alevi-
Sünni zenginliğimiz ayrılık tohumları olarak piyasaya sürüldü!

Bu tür operasyonların çoğu maalesef TÜRK BAYRAKLARININ yer aldığı logolu gazeteler tarafından yapıldı!

O logolardaki bayrağımızın arkasındaki gerçek BAYRAĞI hiç göremedik! Gösterilmedi! Önümüze çıkan herkes sahteydi!

Güçlerini dışarıdan aldıkları için onlara bağlıydı! Bu toprakların değerlerine düşmandılar! Bunu draje draje manşetlerle hayata geçirdiler! Hiç tanımadığımız coğrafyaya düşman olmuştuk! Ne Kürt ne de Arap dostumuzdu artık! Sadece bizim kaybedeceğimiz bir oyunun en ateşli savunucusu yine biz olmuştuk!

Gelin size GÖRÜNÜŞÜYLE ÖZÜ ARASINDA UÇURUM olan bir hikaye anlatayım!

Hikaye dediğim şu an bölgeyi sarsacak olanIŞİD'in kurucu kahramanı!

Anlatacaklarım da bana ait değil!

Amerika'da konuşulan ama ne hikmetse bize bir türlü gelmeyen tartışmalardan...

Şu an ABD devleti IŞİD'i kontrol etmek, durdurmak, belki de yok etmek için ayakta! Ya da öyle olduklarını söylüyorlar! Bölgede korku salan örgüt militanlarının altındaki koca ciplere ve monte edilmiş yüksek teknolojik silahlara kimse sahip çıkmıyor!

Kuzeyde BEYAZ, aşağıda ise SİYAH cip kullanan IŞİD militanlarının sahibi yok! Bu kadar silah, bu kadar cephane, bu kadar insan, bu kadar para... Ama sahipsizler!
Ve maskeliler! İLGİNÇ!

Neyse... Devam edelim...

Biliyorsunuz CIA eski BAŞKANI David Petraeus'un IŞİD örgütünü Bağdadi ile konuşup Irak'ta kurduğunu yazmıştım!

Bunu ilk kez burada okumuştunuz!

Amerika'da faaliyet gösteren "Veterans Today" adlı bir internet sitesi var!

Günümüzde neredeyse bütün büyük haberler internete kaymaya başladı!

Birileri artık bu kanalları kullanıyor!

Bu site, IŞİD terör örgütü lideri Ebu Bekir el-Bağdadi'nin gerçek adının Simon Eliot (Eliot Shimon) olduğunu yazdı...

Bunu da Edward Snowden'ın elindeki belgelere dayandırdı!

Bu küçük ama çok önemli ayrıntı Amerika ile İsrail'i zor durumda bıraktı!

Ben, David Petraeus'un ünlü işadamı Kravis'e bağlı çalıştığını yazdım! Yahudi sermayesi IŞİD'i destekliyordu! Kravis sıradan biri değildi! Başkan Obama'nın yüzüne "Türkler'e verdiğin desteği artık çek!" diyebilecek kadar kendinde güç bulan biriydi!

Konuyu anlatmak için hatırlatıyorum!

Petraeus ile Biden da akrabaydı! "Veterans Today"in bu açıklaması şiddetle yalanlandı! Böyle bir şeyin mümkün olamayacağı açıklandı!
Ancak Snowden'ın cevabı vardı...

Elindeki belgelere göre IŞİD'in başında görülen Ebu Bekr el-Bağdadi, 1971 yılında Tel Aviv'de Yahudi bir anne ve babadan dünyaya gelmişti!

11 yaşında MOSSAD tarafından eğitilen ve Filistinliler'in arasına konulan Simon Eliot, 17 yaşında MOSSAD'ın en güvendiği ajanlar listesine girdi.

Ardından Bağdat'a gitti. Bağdat'ta okudu ve El Kaide'ye girdi. Çok önemli işlere imza attı. MOSSAD, Samarra'da hayatını kaybeden aynı isimli Ebu Bekr el-Bağdadi'nin kimliğini Simon Eliot'la birleştirdi.
Artık Simon yoktu ve dünya onu Ebu Bekir el-Bağdadi olarak tanıyordu!

Edvard Snowden tarafından sızdırılan Amerika NSA teşkilatının çok gizli bilgilerinden birinde de IŞİD teşkilatının yapısı anlatılıyordu! Amerika, İngiltere ve İsrail gizli servislerinin IŞİD lideri ile olan ilişkileri net olarak görünüyordu.

Bunu gören çok isim yoktu!

Ama Türkiye ile Rusya bunları biliyordu!

Putin, Snowden'dan gelen bütün bilgilere satır satır hakimdi!

B DOSYASI isimli klasör sadece IŞİD'i ve bölgede yakında kurulacak olan planı içeriyordu!

BIDEN'in BARZANİ ile yaptığı 11 telefon konuşmasını doğru okuyunca IŞİD'e verilen son görevin ne olduğu da ortaya çıktı!

Irak'a iki kez giren ve Kürtler'i Türkler'le birleştirmek isteyen Amerika, şimdi işi yavaşlatıp biraz da uzatma derdindeydi! Biden bu nedenle Barzani'yi telefonda IŞİD'le korkutup REFERANDUMDAN vazgeçirmek istiyordu!
Kürt kardeşlerimizin Anadolu ile buluşması ve beraberinde petrol kartının dünya piyasalarına sürülmesi büyük korku yarattı! Baronların kurduğu sistemin alarm vermesiydi bu! Rusya ile İran'ın para birimi olarak DOLARDAN çıkması zaten atılmış büyük bir adımdı!

Ankara'nın Kürt petrolünü Akdeniz'le buluşturması ikinci büyük travmaydı!

Bakın; Enerji Bakanı, 16. petrol dolu geminin Ceyhan'dan hareket ettiğini açıklar açıklamaz İngiliz medyası ateş açtı!

Saniye saniye Ankara takip ediliyordu!

Rahatsız olanlar belliydi!

Çayın taşıyla çayın kuşunu vurup eti de kimselere bırakmayan Kraliçe ve adamları şimdi bölgede huzursuzdu!

Maliki'den sonra onun koltuğuna gelen ismin de İngiltere'de uzun yıllar tahsil hayatı olmuştu!

Bu adamlar hiç zar atmıyorlardı!

Ancak Türkiye'den gelen ezberlerini bozacak bir çıkış hiç hesaplarında yoktu!

Bütün bu aksiyonları bozmak için içeriden vurmaya kalktılar!

İçeride görev alanların görünümü YERLİ olsa da akıl ve kalpleri yabancıydı!

Obama çok net söyleyemese de Türkiye'nin rotasının arkasındaydı!

Onun da içeride sorunları var!

Dengelerin üzerinde gitmek zorunda!

Irak'ta bu nedenle bir orta yol bulma derdindeler!

Türkiye'nin içinde olmadığı hiçbir formül hayata geçirilemez! Her senaryo Ankara'ya göre yazılmak zorunda!

Irak'ta referandumun iptali de geçici bir erteleme! İsteseler de istemeseler de Fatih'in torunlarıyla Selahaddin Eyyubi'nin torunları elele verecek!

Bizi bizden ayıranlar buradan sökülüp atılacak!

Bu büyük oyundu ve 150 yıl önce bu tuzağa düştük!

Dünyanın dengesi için bu tezgahı bozmak zorundayız!

BAĞDADİ örneğinde olduğu gibi karşımıza çıkanların gerçekte KİM OLDUĞUNUçözmekle işe başladık!

Arkası gelecek!

Pirincin içindeki siyah taşlar atıldı, gitti!

Şimdi en zor olan evredeyiz!

BEYAZ TAŞLARI ayıklıyoruz!

Artık 77 milyondan da çok fazlayız!

Bütün bölge biziz! Herkesin gözü İstanbul'da, Ankara'da!

Kendimizi fark etmek, zafere giden yoldaki ilk taş!

Ne mutlu ki özümüze döndük! Bizi, bir kez daha bulduk!

Mesele buydu!

Gerisi teferruat!

Devletinizle gurur duyun!





KUM SAATİNİN SIRRI!
PEKİ KUM SAATİNİN NE ZAMAN MASONİK SİMGE 
OLDU :


Türkiye kendi gerçeğini hiç görmedi! Ne liselerde, ne akademilerde, ne üniversitelerde, ne de Harp okullarında okutuldu!

Hiç kimse BÜYÜK GERÇEĞİ bilmiyordu! 


Müstemlekeydik, haberimiz yoktu! Aklımız çalındığı için SOLCU da olsak SAĞCI da olsak ASKER de olsak polis de olsak ÜLKEYİ kurtardığımızı sanıyorduk! Oysa bize başka hiçbir ülkeye atılmayan FORMAT atılmıştı! İçeride bölünerek bir DÜŞMANA ihtiyaç duymayacak hale getirilmiştik!

Ama siviller ve askerler içinde bunu bilerek yaşayanlar vardı! Mesela Derviş! Mesela Madanoğlu... Aklıma bu ikisi geldi! Yüzlerce sayabilirim! 

Ama işimiz isimlerle değil! Aklımızla, bize dayatılan sistemi kırıp atmalıyız! Türkiye'de adı John olan CIA, Smith olan MI6, Hans olan BND, Yuri olan FSB, David olan MOSSAD ajanı ararsak bulamayız!
Bunların hepsine çalışan ve geleceğimizi çalmaya çalışanlar TÜRK'tü! Bizim gibi görünen ama bize benzemeyenlerdi... Hikaye buydu!

Dışarıdan emir alanlar hep arkalarındaki gücü "ÜLKE ELDEN GİDİYOR!" korkusuyla harekete geçirip kullandı! Çünkü dünyadaki en vatansever insanlar bizlerdik! En güçlü yanımızdan en zayıf noktamızı buldular! Ve buraya çalıştılar!

Gören olmadı! Olsa da kimseyle paylaşamadı!

Bakın dün HSBC bankasını yazdım!

El konulan bankayla çok ama çok içiçeydi! Ama bizler de, o harekete gönül veren kardeşlerimiz de bilmiyordu! Hep YALAN üzerine kurulurdu sistem burada!
Zaten itirazım da bunaydı! Yabancının gelip burada hüküm sürmesi hep içimi acıttı! Tarih yazan bir milletin bu hale gelmesini kabul edemedim! Neyse... Türkiye çok değişik bir yerdi!

Burayı kontrol eden Avrasya'yı da Ortadoğu'yu da yönetirdi! Bu nedenle de YABANCI GÜÇLER savaşını burada verirdi!

Dün ismini vermediğim ama uzun yıllar HSBC'yi yöneten hanımefendi ve ailesi çok değişiktir!
Mesela araştırsanız çok ama çok titiz davransanız bile bu aile hakkında bir bilgiye ulaşamazsınız!

Kayıt bulmakta zorlanırsınız! Bu hanımefendinin eşi de çok ilginç bir isimdi! İŞ hayatında başarılı biriydi! Merrill Lynch'in Türkiye'deki stratejik ortağı olan Antika Partners'ı kurdu ve yönetici ortak olarak görev yaptı...

Antika Partners'ı kurmadan önce, J.P. Morgan'da Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Yatırım Bankacılığı Grup Başkanlığı'nı yürüttü! J.P. Morgan'ın Global Yürütme Kurulu'nda yer aldı!
Kurumdaki 18 yıllık deneyimi süresince Türkiye, BDT, Balkanlar ve İsrail Bölge Başkanlığı, Türkiye ve Orta Asya Bölüm Başkanlığı ve Türkiye Ülke Başkanlığı görevlerini yürüttü!

Kariyerine ise Londra'da J.P. Morgan Chase & Co.'nun Global Piyasalar Grubu'nda başladı! Şimdi ne iş yaptığını yazmaya gerek yok!

Dediğim gibi işimiz kişilerle değil sistemleydi!

Dün KUM SAATİ ile ilgili çok soru geldi! Kum saati kardeşliği belli ki dikkat çekmişti! Dün yazamadım ama şimdi sırası geldi...

Kum saati, Süleyman Mabedi inşaatı esnasında çalışma saatlerini ölçen bir aletti... Bilindiği gibi bu inşaat sırasında kullanılan her şey daha sonra MASONLUĞUN simgesi haline dönüştü!
Kum saati de böyleydi! ZAMANIN nasıl tükendiğini, hayatın akıp gittiğini ve geriye dönüşün olmadığını simgelerdi! ZAMAN vurgusu yapardı!

Bir başka anlamı daha vardı! Şans bir kere kapıyı çalardı! Tekrarlanmazdı! Kum saatinde de öyleydi! Kum akar ve geri gelmezdi! Tek gidişli bir yöndü! Değerini bilmek ve gerektiğinde doğru hamleyi yapmak şarttı! MASONLAR bu simgeyi ÜÇÜNCÜ DERECEYE geldiği zaman öğrenirlerdi!

Peki KUM SAATİNİN ne zaman MASONİK simge olduğu açıklandı!

Çok önceleri! 1627'de! Yani el konulan bir banka, ROTHSCHILDLER'in sahibi olduğu dev HSBC, Türkiye'deki operasyonunu yöneten hanımefendi, eşi, masonluk, Yahudilik ve içeride bitmek tükenmek bilmeyen bir Müslüman karşıtlığı! Anadolu'ya direniş! Garip! Oysa gerçekte garip olan bir şey yoktu!

El konulan banka PARALEL'in kalesiydi!

Peki nasıl kurulduğunu, kimin destek verdiğini biliyor muyduk?

Paranın nasıl getirildiğinden haberimiz var mıydı? YOKTU! 

Daha öncesinde Türkiye'de bir dönem TEHLİKE OLARAK görüldüğü için (Nedense!) Risale-i Nur basmak yasaktı!

Peki Türkiye'ye Risale-i Nur nereden ve nasıl geliyordu?

Nereden olacak gemilerle Amerika'dan! Bir PETROL DEVİ para verip bastırıyor, sonra da gemilerle gönderiyordu! İLİŞKİ kuruluyordu!

Gemilerle getiren de KARADENİZLİ ve BEŞİKTAŞLI tanınmış bir isimdi! İLİŞKİ AĞI öyle büyüktü ki saf ANADOLU insanı bu hareketi ayakta tuttuğunu sanıyordu! Asla öyle bir şey yoktu! İçeride toplanan paralar operasyonlara harcanan paraların yanında çok küçüktü! Ama gücün içeriden alındığı duygusu vermek için herkes elini cebine atıyordu! Ciddi miktarda para toplanıyordu! Bu paralar da KUM SAATİNİ sevenler tarafından kendi bankalarında değerlendiriliyordu!

Ve bunu kimseler bilmiyordu! 

FAİZ LOBİSİ Müslüman kitlenin parasını alıyor, DUBAİ'de değerlendiriyor ve bu gizleniyordu! Dubai kritik bir yerdi! İngilizler'in kalesiydi!
Bugün Türk Dışişleri'nden kim bir yere gitse arkasından bunlar gidip hemen KÖTÜLÜYORDU! Demek ki TEMAS eskiye dayanıyordu!

Kimse boşuna iş yapmıyordu! Son 15 yıldaki bütün para operasyonu DUBAİ üzerinden yürütülüyordu! "28 Şubat'ta bu kadar DARBE almadık" diyenler bir şeyi atlıyordu! 28 Şubat'ta sadece TÜRK BANKALARI batıyordu! DEMİRBANK'ı silerek HSBC'yi alanlar ve şampanya patlatarak kutlayanlar şimdiki el koymayı "TÜRK BANKACILIĞINA DARBE!" diye eleştiriyor ama komik oluyordu! Ne kendileri ne de el konulan banka hiçbir zaman darbe almamış, aksine DARBELER inerken onlar parlamıştı!

EL konulan kurumun hikayesi çok ilginçti! Önümüzdeki günlerde inanılmaz ilişkiler ortaya çıkacaktı! Hangi iş adamı YAHUDİ BANKASINDAN kredi çekip hangi fonu aldı! Hangi manipülasyonlarla, hangi kağıtlarla oynanarak bu borç ödendi? SOL ve SAĞ'dan hangi iki işadamı operasyonun arkasındaydı?

Yani hem soldan hem sağdan gelip aynı yere hizmet edenler kimdi?

Paralel Yapı, devletin içinde kurulmuştu! Asker de sivil de vardı! Milli Güvenlik kararı bile vardı! Madanoğlu gibi Türkeş de destekliyordu bu yapıyı! Devlet Planlama'nın içinde görev yapan 30'dan fazla kişi çok önemli yer tutuyordu!

Amerika'daki şef sadece bunları görünce ayağa kalkıyordu! Ve bu yapı için kimsenin bir şey yazmasına çizmesine gerek yoktu! DEVLET her şeyi biliyordu! Çok sayıda ÜLKÜCÜ genç bu yöne kanalize edilmişti! Devlet içindeki etkili isimlerin de ÜLKÜCÜ kökenli olmasına dikkat ediliyordu! Tercih sebebiydi!
Ancak bu yapıyı kuran ve yeşerten AKIL bambaşka bir oyun kurmuştu!

Hizmet süresi dolan bu yapıyı MUHAFAZAKAR hükümete ortadan kaldırtacak, sonra da bütün güçleriyle hükümete yükleneceklerdi!
Önceden sol-sağ, Türk-Kürt, Alevi-Sünni çatışırdı! Şimdi AYNI KULVARDA görünen iki akım kapışıyordu! Hizmet'in ömrü dolmuştu!

Ama Ankara'nın bunu tasfiye ederken yapacağı yanlışlar sonra önüne getirilecekti! Bu yanlışlarla Ankara da tasfiye edilecekti! Plan buydu!

Napolyon'un dediği gibi YAVAŞ YAVAŞ HIZLI GİTMELİYİZ! Bizden beklenen hataları yapmamalıyız! Ankara hizmetin çoğunluğuyla değil KUM SAATİNE gönül veren birkaç kişiyle ilgilenmeli!

NOT: IŞİD'le de bize gelecekler! Gelmeye çalışacaklar!

Ergün Diler
Takvim





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder