7 Aralık 2015 Pazartesi

HAKİKAT SAVAŞÇILARI O ZAMANI BEKLİYORLAR : Zamanın hakikati! Şu andır... İçinde olduğumuz an! Ya o anın içinde 'bir' hakikat olursunuz... Ya da! Kaybolursunuz... Zerreleriniz dağılır... Bilemezsiniz hakikatinizi! Tam buradan başlıyoruz işte yazmaya! O hakikatin içinden... 'Oku'yun! 'Bir' daha okuyun... Girmeye bakın o hakikatin içine! O 'bir' an işte! İnsanın varlığının hakikatidir... Manasıdır... Ve hedefidir... 'Bir' Yeryüzü Halifesi olabilmesi için!




Başlıyoruz...

İnsan! 'Oku'ma bilmezdi! Sonradan öğrendi! Melekleri! İsimleriyle çağırınca! Öğrendi! 'Bir' sır olması insanın... Bu yüzdendir... 'Oku'mayı sonradan öğrenmesiyle ilgilidir! Ruhunu 'oku'mayı elbette! Cennet'te! ...Ve dünya! Şeytan! İnsanın! Ruhunu 'oku'masını engellemek için yapar... Tüm örtmelerini! Kötülük! Aslında bir örtüdür... 'Oku'nmasın diye Ruh!

'Biz'! Yazdıkça! Ve siz! 'Oku'yamadıkça! Şeytan! Hedefine... Biraz daha yaklaşır... Çünkü! Günlük hayatlarınızın içinde debelenirken... Siz! O! Örtülerini! İyice yayar... Gerçeklerin üzerine! Ve sizi kandırır... Neyle kandırır? Hazla! Zaaflarınızı daha! Siz! Bilmeden bilir... Zaaflarınıza seslenir... Ve kanarsınız... 'Oku'mazsanız... Bazen! Bile bile okumazsanız... Okur da! Uyanırsanız diye! Ne yapacaksınız ki o zaman? Kanmışsınız bir defa! Hayatınızı! Şeytanın haz komutlarına göre düzenlemişsiniz... Zor gelir size gerçekleri 'oku'mak! Bilmek! Çünkü! Sürükleniyorsunuz... Gülmek! Eğlenmek! Yiyip! İçmek! Seyretmek! Sürekli israf etmek hayatı! Zamanı! Emanetinizi... Taşıyamıyorsunuz... Zerreciklerinizi çalıyor sizden şeytan! Size fark ettirmeden... Frekans değiştirerek! Haz ışınları! Siz de! İlk günahtan bu yana... Kandırılmışsınız bir defa! Vaz geçmiyorsunuz... Tevbe etmiyorsunuz... Sürekli cinayet! Kabiller... Habilleri öldürüyorlar... Ve Habillerden de! Hiç ses çıkmıyor... Şeytan! Artık! Bu dünyada! Habil! Kalmasın diye çalışıyor...

Çok geç olmadan! Habiller... 'Bir' araya gelmezse! Şeytan! İyice örtecek! Gerçeğin üzerini! 'Dumansız' Teknolojisiyle! O zaman... Kıyamettir işte! Ey müminler! Yakındır belki de! Bizimkisi! Sadece! İşaret 'oku'ması! Yoksa! Acz içinde kalmış... Saf tutmuş... Tutabilmiş! Sıradan kullarıyız Cenab-ı Allah'ın... Biz de! Şeytana rağmen... Hakikatin! Üzeri örtülmesin diye çalışanlardanız... Rabbimiz bilir elbette! Bizlerin kalbindeki 'hakikat' nedir? Ve o an! İçinde olduğumuz an! Şu an! Hepimiz! Kıyam edebiliriz...

Ve şeytan! Ancak! O zaman bilebilir 'biz'i! Yoksa 'biz'! Bilinmeyenlerdeniz... Suretsiz olanlar... Hakk'a hizmet edenler... Ve! Şehit olmayı bekleyenler... Zulme karşı! Mazlumların yanında olanlar... Hakikat Savaşçılarıyız!

Dua bekleriz...



Şehadet Şerbetini içmeden önce!
Rabbim yardım et!



Hiçbir dönemde! Ülkemizde! Bugünkü gibi! Bir iç işgal yasanmadi! Hainler... Hepsi bir olup! Devletimize saldırmadılar... İşte bunun için ey müminler! Bu fitneye karşı dua! Dua! Yoksa işimiz çok zor... Gelecek! Olmayacak! Esaret altında kalacağız! Hepimiz! Bir sömürge! Kraliçe! Tapınakçılarına bizi! Dijital köle yapacak! Farkinda olmazsanız... Içimizdeki işbirlikçiler... 'Biz'i bitirecekler... Kalbin erenlerini! Öldürecekler!

Siz! 'Oku'mazsanız! Bilmezseniz! Görmezseniz! Bunlar yaşanacak!

Ey insanlar! Bu işgal sadece ülkemizde olmayacak! Tüm dünyada! Tapınakçılar... Yönetimleri ele geçirecekler... Ve 'Deccal' için zemin hazırlayacaklar... Deccal! Onlar için bir 'kurtarıcı'! Size bu yalanı söyleyecekler... Yutturacaklar! Diyeceksiniz ki! İşte Yeni Dünya Düzeni! Kralımız!.. Dünya Kralımız... Dünyada! Hangi sorun varsa! 'Deccal'! Çözecek! Ey!

Deccal! Şeytana hizmet eder... Sanaldır! 'Yapay Zeka'ya bağlıdır... Elinizdeki 'Ateş-ten Put'ların içinden... Sizlere seslenecektir! Hipnoz! Elektromanyetik hipnoz!

Ne kadar yazsak 'oku'muyorsunuz... Okusanız bile 'an'lamıyorsunuz... 'An'lasanız bile hiçbir faaliyette bulunamıyorsunuz... Çıldırtıcı 'bir' sessizlik! Eylemsizlik! Uyuşukluk! Bir uyku hali! Yazık!

Uyandığınızda! İş işten geçmiş olacak! Ya da! Hiç uyanamayacaksınız... Donarak ölmek gibi! Öldüğünüzü hissetmeden... Yazık!

Rabbim yardım et! Kağıtlar üzerinden okunmuyor yazdiklarimiz diye buradayız... 'Ateş'in üzerine yazıyoruz... Var mı ki 'oku'yan? Okuyan ve 'bir' ses veren... Yok! Belki de! 'Bir' elin parmakları kadar az! Yazık!

Ne olursa olsun... Kaç kişiysek! Biliyoruz ki! Rabbimiz bizimle... Allah(cc) yeter bize...

Ey müminler! Rabbimiz, Kur'an-ı Kerim'de diyor ki! Vahyin yurdundan seslenerek! Haksızlık karşısında sessiz kalmayın... Adaletli olun... Direnin...

Tüm dünya üzerimize gelse! 'Biz'! Şeytana ve işbirlikçilerine boyun eğmeyiz! Direniriz!

Şehadet şerbetini kana kana içeriz...

Ey!

Rabbim yardım et!

Biliyoruz ki!

Allah'ın salih kullarının karşısında! Şeytanın hiçbir gücü yoktur! 



O zaman gelince! Cihad!

Dünyanın sürüklenişi! Milyarlarca insanın ters zikriyle! Nereye kadar? Her an! Yeni bir 'şey'ler olabilir! Hazırlıklı mısınız?

Ağaçlar olmadan... Kuşlar, bulutlar... Gökyüzü! Hepsinden uzakta! Tüm meleklerden... Yapayalnız! Sadece 'ateş'! Haz! Ve eğlence! Ters zikirle! Nereye kadar?

İnsan acelecidir, evet! Şeytanın... Tuzaklarına kanar... Ve sürüklenir... Bir haz denizinde! Yanarak! Vicdanını kapatıp! Kalbi! Vahyi! Melekelerini! Sürüklenir... Nereye kadar?

Bilinen! Bildiğini sandıklarının... Çoğu yalandır... Şeytan! Aklı zapdetmiştir... Ve seni kandırmıştır... Ölüm yok! Cennet, cehennem yok! Öte dünya ! Ahiret yok! Bilimin kutsallığına tapın! Vahyi unut! Rabbini! Bırak kendini! Şeytanın haz denizinde! Sinsi sinsi! Usul usul! Boğul!

İnsanın aceleciliği yapaydır! 'Yapay Zeka' bu temellidir! Şeytan işi! Melekelerinin örtülmesi! Ve akıl edememesi! Akleden kalbini yitirmesi! Şeytanın ateş-ten girdabına düşmesi! Kıvrıla kıvrıla içine çekmesi onu! Bir yılan gibi sarılması insana!

Teknoloji! Ateş-ten bir yılandır! Sizi kuşatır... Size hizmet eder gibi görünse de! Aslında! Sizi kendine hizmet ettirir! Enerjinizle beslenir! Güçlenir! Dünya hakimiyetini ele geçirmeye çalışır... Bir 'Lord'! Seçilmişlerin Lordu! Tapınak Deccalı! 'Kurtarıcı'! Yılanı kurtaracak! Yer-altından...

Bilin ki! Sizler... Her gün ne yapıp edeceğinizi düşünürken... Günlük hayatlarınızın içinde debelenirken... Ne yedik! Ne içtik! Ne giydik! Nerelerde eğlendik! Hangi diziyi seyrettik! Hangi dijital oyunları oynadık derken... Şeytan! Sizi her yandan kuşatırken... Biz! 'Biz'ler hiç durmadan yazarken... Sizler! Hiç durmadan 'ekran' başlarında uyuklarken... Rabbim! Kimler benden 'bir' yardım istiyor diye... Yeryüzünü dinlerken sizler... Dualarınızı uykulu bir halde mırıldanırken... 'Bir' olup! İhlaslı dualar etmezken... Edemezken! Zaman bile uykudayken! Birden!

Susuyoruz... Diyor ki zaman! Dua et! Uyandırmak için beni! İhlaslı dualar... Yaz! Yaz 'Hayati Sır'! Yoksa! Bu 'insan'lar nasıl uyanacaklar ki?

Elimiz, yüzümüz kan içinde! 'Kalem'i zor tutuyoruz! Elimiz acıyor... Kağıtlara kan sıçramış! Son olaylar... Vicdansızlar... Dünyayı kana bulayacaklar... Göremeyeceğiz etrafımızı! Kandan! Gözlerimiz örtülecek! Ve birden! Cenab-ı Allah'ın yardımı gelecek!

Rabbim affet!

Bilemedik! Göremedik! Sana layık 'bir' kul olamadık! Affet!

Şimdi ağlayın Ey Müslümanlar! O an gelince! 'Bir' işaret! İnşaallah... Kendimizi affettireceğiz...

Ya Allah Ya Bismillah!

Hayr olsun inşaallah...

Hayati Sır











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder