23 Ocak 2016 Cumartesi

AKAN KANDA SİZİN 1118 KİŞİNİN İMZASI VAR : Bebek katili kanlı terör örgütü PKK’nın Diyarbakır’da ilköğretim okuluna yaptığı bombalı saldırıda, karne heyecanı yaşayan 5 çocuk yaralandı. Hain bildiriye imza atan akademisyenler saldırı karşısında 3 maymunu oynadı.


Karanlık akademisyenlerin, PKK’ya yönelik operasyonlar düzenleyen güvenlik kuvvetlerimizi, “Bu suça ortak olmayacağız” diyerek katliamla suçlamasının ardından cesaretlenen PKK, yine vahşi bir katliam girişiminde bulundu. Dün Diyarbakır’da karne heyecanı yaşayan minik yavruların bulunduğu Bağlar ilçesindeki Çelebi Eser Ortaokulu’nun bahçesine bombalı saldırı düzenleyen teröristler, 5 öğrenciyi yaraladı. Olayla ilgili olarak gözaltınaalınan ve 18 yaşından küçük oldukları belirtilen A.Y, ve U.Y. işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili 1 kişinin ise arandığı bildirildi.
Kamuoyunda, PKK’nın sırtını karanlık akademisyenlere dayayarak, böyle saldırıları gerçekleştirebildiği algısı oluşurken, “PKK’nın suçuna hepsi ortak”  yorumları karşısında düşüncelerini öğrenmek için aradığımız akademisyenler sessiz kalmayı tercih etti.
ÜÇ MAYMUNU OYNADILAR
PKK’nın sivillere saldırı noktasında hiç olmadığı kadar cesaretli bir şekilde terör saldırılarını gerçekleştirmesinin sorumlusu olarak gösterilen karanlık akademisyenlerden İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Aytül Fırat,  İstanbul Kültür Üniversitesi’nden Dr. Asiye Akgün, Doğuş Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Aslı Vatansever ve Kadir Has Üniversitesi’nde görevli Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Bozdağ gibi isimler, Gazetemiz Akit’in yönelttiği ısrarlı sorular üzerine yorum yapmaktan kaçındı. PKK’ya cesaret veren bildiriden imzalarını çekip çekmeyeceklerine ilişkin sorularımızı da cevapsız bırakan akademisyenler, PKK terörü karşısında adeta üç maymunu oynadı.
BİN 128 İMZACININ KİMİN YANINDA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Terör örgütünün bombalı saldırısına sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu terör örgütünün ne denli ahlaksız, ne denli alçak, ne denli adi girişimler içinde olduğunu açık ve net ortaya koyuyor. Aslında bu bin 128 tane imzaya çok ilginç bir cevaptır. Bu sözde akademisyenler kimlerin yanında olduklarını çok açık net ortaya koyuyorlar” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'daki terör saldırısına ilişkin, "Bu çok çok üzüntü verici bir olay. Bu terör örgütünün ne denli ahlaksız, ne denli alçak, ne denli adi girişimler içinde olduğunu açık ve net ortaya koyuyor. Aslında bu, bin 128 tane imzaya çok ilginç bir cevaptır. Bu sözde akademisyenler kimlerin yanında olduklarını çok açık net ortaya koyuyorlar" dedi.  Erdoğan, Akabe Camii’nde kıldığı cuma namazının ardından çıkışta gazetecilerin sorularını cevapladı.
Diyarbakır'da karneler dağıtılırken meydana gelen patlamaya ilişkin bir soru üzerine Erdoğan, çok üzüntü verici bir olay olduğunu belirterek, olayın terör örgütünün ne denli ahlaksız, alçak ve adi girişimler içinde bulunduğunu net bir şekilde ortaya koyduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu olayın bin 128 imzaya çok ilginç bir cevap olduğunu ifade ederek, sözde akademisyenlerin kimlerin yanında olduklarını çok net ortaya koyduklarını, karnelerini alan öğrencilere karşı yapılan adice saldırının arkasında bulunduklarını kaydetti.
BUNLAR TERÖRÜN YANINDA TERÖRİSTİN ARKASINDA
Bunların, öğrenci ve talebe ile ne denli alakaları olduğunun açıkça görüldüğünü aktaran Erdoğan, "Bunlar da bir şey ortaya koyuyor; 'biz buyuz, bizim aslımız bu. Biz öğretmen, muallim böyle bir derdimiz yok. Biz terörün yanındayız, teröristin arkasındayız'. Bugünkü olay bunun aslında yaşama bir kez daha geçtiği bir olaydır. Bugüne kadar okullarımızı yaktılar mı yaktılar. Camilerimizi yaktılar mı yaktılar. Bombaladılar mı bombaladılar. Hastanelerimize bunları yaptılar mı yaptılar. Ambulanslar ha keza. Ambulans şoförlerimizi şehit ettiler mi ettiler. Bütün bunlar ortada. Bugünkü olay da adeta bunun bir zirvesi. Tek tesellimiz şu an itibarıyla o yavrularımızdan şehidimiz yok. Durumlarının iyi olduğuna dair haber aldım, bundan dolayı mutluyum" diye konuştu.
Erdoğan, sınırda Rusya askeri varlığına yönelik iddialara ilişkin soruya karşılık, özellikle Irak sınırından Akdeniz'e kadar olan bölgede yani kuzey koridorunda bu tür bir farklı yapılaşmaya müsaade etmeyeceklerini belirtti. Bu nedenle koalisyon güçleri ile yaptıkları bir çalışma olduğunun altını çizen Erdoğan, "Bu süreçte Rusya'nın 100 askerinin olduğu kulağımıza geliyor ama bölgede bizim hassasiyetlerimiz aynı şekilde devam ediyor. Bu konuda hassasız ve sürekli olarak koalisyon güçlerine söylediğimiz, PKK, YPG, PYD ve DAEŞ bunların hiçbirinin birbirinden farkı yok, bunlara karşı tavrımız aynı olacaktır diye. Temenni ederim ki buradaki ortak tavır, Suriye'nin kuzeyinde böyle yanlış bir yapılanmaya fırsat vermemeye yönelik olacaktır. Buna da biz fırsat vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: Yeni Akit Gazetesi

Milli şuur bir ışıktır.Yurdu Aydınlatır ve GzliKöşelereSinmişOlan
PKKnın Akademik Kadrosu GibiAkrepleriAçığa çıkarır.

HDPKK için kelime söyleyemiyorsaniz
Devlet Silah Bıraksın Diyecek Kadar Cahil Pkk'ya Laf Edemeyecek Kadar Hainsiniz 
Adının başına T.C yazanlar 
Ermeni oldular HDP'li oldular 
Rus oldular 
Herşey oldular da 
Bir tek Türk olamadı



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder