13 Mart 2015 Cuma

Mehdinin Altın Çağı : Âhir zamanda Resulullahın sülalesinden, beklenen Mehdi’nin zuhur edeceğine dair hayli hadîs ve haber bulunmaktadır. Bunları ceffelkalem inkar edenler, Resulullahı inkar etmekten korksunlar.


İşin başında da, sonunda da Mehdinin zuhuru konusunda söz söyleyecekler; râsih, muttaqi, firasetli ulema, fukaha ve kâmil mürşidlerdir.

Bendeniz bir Ehl-i Sünnet Müslümanı olarak Mehdinin zuhurunun yakın olduğuna inanıyorum. Tarih veremem. Gaybı Allah bilir.
Mehdi zuhur edecektir… İsrail’in ömrü yüz sene sürmeyecektir… Büyük süper güç gümbür gümbür yıkılacak, çökecek, parçalanacaktır… İtalyada savaşlar olacak, son papa Romayı ağlaya ağlaya terk edecek, Katolik kilisesi nihayet bulacaktır… Ortadoğuda büyük kanlı savaşlar cereyan edecektir… Mahiyetini bilmiyorum, Fırat nehrinin altından altın çıkacak, bunu devşirmeye gidenler helak olacaktır… Adına Melhame-i Kübra denilen çok kanlı bir muharebe olacaktır… Savaşa giden yüz kişiden biri geriye dönecektir… Deccallar, kezzablar, Nemrudlar, Firavunlar, Hamanlar, Tağutlar İslamı ve Müslümanları durdurmaya çalışacaklar, başarılı olamayacaklardır…

İslam, hem Müslümanlar, hem de İslam devleti ile ahid yapan gayr-i müslimler için barış dinidir. İslam devleti muharip küfür güçleri ile savaşır ama muharip olmayan ihtiyarlara, kadınlara, çocuklara, manastırlarda kendi halinde yaşayan keşişlere ve papazlara dokunmaz, meyveli ağaçları kesmez…

Mehdinin zuhuru inkarcıların, münafıkların, mütecahir fasık ve facirlerin sonu olacaktır.

Mehdinin şer güçlerini yenmesinden sonra Altın Çağ başlayacak, adalet güneşi dünyayı ve insanlığı aydınlatıp ısıtacaktır.
Mehdi, kadın ve kızların seks, şehvet aleti, orta malı olmasını önleyecek, onlara iffet namus şeref kazandıracaktır.

Mehdi zamanında riba yasaklanacak, başta zina haddi olmak üzere hududullah tatbik edilecektir.

Mü’minler tek bir Ümmet olacak, halk fevc fevc Mehdiye biat ve itaat edecektir.

Suçlar azalacaktır… İşret kumar seks köleliği iktisat hayatında alavere dalavere sona erecektir…
Emanetler ehline verilecektir.

Mehdinin Altın Çağının yedi veya kırk sene süreceği söyleniyor. Ondan sonra rivayete göre dünya tekrar bozulacak ve kıyamet kopacaktır.

Altın çağda, Ehl-i Zimmet yani İslam devletinin gayr-i müslim tebaası din ve kimlik hürriyetine sahip olacak, Kur’an adaletinin gölgesinde emniyet içinde yaşayacaktır. Başka yerlerde yaşayıp zulme ve baskıya uğrayanlar, İslam devletine iltica edecektir.
Sapık medeniyetin dünyaya, toprağa, suya, havaya, ormanlara, bitkilere, hayvanlara yaptığı zulümler önlenecektir.

Allahın kısasta sizin için hayat vardır buyruğuna uygun olarak idam cezası, onu hak edenlere uygulanacaktır.

Hırsızlığın, haydutluğun, ırz ve namus düşmanlığının, uyuşturucunun, her türlü soygunun, yolsuzluğun, rüşvetin kökü kurutulacak, mahkemeler işsiz, hapishaneler ıssız kalacaktır.
Bir toplu taşıma vasıtasında içi para dolu bir çanta unutulsa, kimse elini süremeyecek, sahibi ertesi gün gelip, kayıp bürosundan çantasını alacaktır.
Görür müyüm, görmez miyim bilmiyorum ama bendeniz bu ümitleri besliyorum.

Mehdi çıkmayacak diye ter ter tepinenlere, Mehdi düşmanı sözde ilahiyatçılara şaşıyorum. Mehdi Ehl-i Sünneti güçlendirecek ve hayata uygulayacak diye mi bu kadar telaş ediyorlar?
İnşaallah zuhur etsin ve yazdıklarım gerçekleşsin.
Mehdiye, ehline ve etbaına selam olsun.

Mehdi Zamanında Neler Olacak?

MEHDİ hazretlerinin zuhurundan sonra büyük savaşlar olacak, yer yerinden oynayacak, büyük sayıda insan ölecek, mü’minler berzah aleminde rahat edecek, kafirler müşrikler münafıklar Cehennem çukurlarında azab çekecektir.
Mehdi hazretlerinin rejiminin özellikleri nelerdir?
1. İtikad tashih edilecek, sapıklıklar yasaklanacaktır.
2. Salavat-ı hamsenin edası mecburî olacaktır.
3. Farz namazlar cemaatle kılınacaktır.
4. Muhadderat-ı İslamiye tesettüre girecektir.
5. İçki, kumar, riba yasaklanacaktır.
6. Müstehcen yayınlara ve Şeriata aykırı eğlencelere yasak gelecektir.
7. İsraf ve saçıp savurma beyinsizliğine dur denilecektir.
8. Kadın ve kızlar seks aleti ve seks kölesi olmayacaktır.
9. Bütün okul ve üniversitelerde Tevhidî, Kur’anî, Nebevî eğitim verilecektir.
10. Hz. İsanın nüzulünden sonra gayr-i müslimler akın akın İslama girecektir.
11. Avrupa Müslüman olacaktır.
12. Dünyada bir Altın Çağ yaşanacaktır.
13. Suçlar çok azalacak ve işleyenler, halka ibret olacak şekilde tenkil edilecektir.
14. Can, mal, ırz, neseb güvenliği sağlanacaktır.
15. Kur’an, Sünnet, Şeriat ahkamı hayata tatbik edilecektir.
16. Mürcie, mücessime, müşebbihe, Mutezile, Ehl-i Necd ve diğer dalalet fırkaları yıkılacaktır.
17. Dünyada öyle bolluk ve bereket olacaktır ki, zekat verilecek kimse bulunamayacaktır.
18. Mehdi hazretlerinden sonra dünya tekrar bozulacak, âhir zamanın bütün büyük alametleri zuhur edecek ve Kıyamet kopacaktır.
19. Hem imanı, hem aklı, hem firaseti ve hem de hikmeti olan Müslümanların büyük hadiselere hazırlıklı olmaları, hafifü’l-haz bulunmaları tavsiye edilir.
20. Cenab-ı Hak cümle mü’minleri âhir zaman fitnelerinden, melhamelerden, Deccalların Süfyanların Kezzabların hile ve tuzaklarından korusun ve hüsn-i hâtime nasip buyursun.
21. Haram yemek basiretleri bağlar, kulakları sağırlaştırır, kalpleri taşlaştırır. Aklı ve imanı olan herkes haram yemekten vaz geçsin, elinde haram birikim varsa hak sahiplerine iade etsin, edemiyorsa Allah yolunda tasadduk etsin, hayır yapsın.
22. Âhir zamanda Mehdi’nin zuhur, İsa aleyhisselamın nüzul edeceğine dair mânevî tevatür derecesinde ehâdis-i şerife vardır. Bunları inkar edenler büyük vartaya düşer. Ehl-i Sünnet Müslümanları münkir kâzibleri sakın dinlemesinler. Muhbir-i Sâdık Efendimiz haber vermiştir. Olacaktır.


Mehmed Şevket Eygi

 (En doğrusunu Allah bilir)
Allah CC selamı bereketi Rahmeti üzerinize olsun.”



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder