30 Mayıs 2015 Cumartesi

AND İÇİYORUZ :Öz ana babamız da olsa adaletten ayrılmayacağımıza, Faiz, zina ve kumar gibi fuhşuyata, sigara, alkol, esrar, eroin gibi münkirata, yaşama ve konuşma özgürlüğünü ortadan kaldıran her çeşit terörizme karşı mücadele edeceğimize , “İslam Düzeninden başka hiçbir sistem ve rejimi hayat nizamı olarak asla kabul etmeyeceğimize”

And içiyoruz
Allah’ın lütfûyle Medine-i Münevveredeyiz. Sevgililerin sevgilisi Peygamberimiz Hz. Muhammed Efendimizin huzur ve mutluluk dolu evinin ve gül kokulu bahçesinin önünde ellerimizi semaya kaldırdık. Ve Allah’a kul ve Resulullah Efendimize Ümmet olmak için şart olan imani biatımızı şu yakarışlarla tazeledik elhamdülillah.

“Hiçbir kişiyi, hiçbir kurumu ve hiçbir kuruluşu, hiçbir sistem ve sözü Allah ve Resulünün önüne geçirmeyeceğimize” 
“İslam Düzeninden başka hiçbir sistem ve rejimi hayat nizamı olarak asla kabul etmeyeceğimize” 
“Ana Hayat Yasamız Kuran-ı Kerim’i ölülerin Kitabı olmaktan çıkarıp, dirilerin ölçü kitabı yapmak için bütün gücümüzle çalışacağımıza”
“Yeryüzünün tamamında Şeytani fitne rejimlerinden ve putlaştırılmış Deccallerden, tüm insanlığı İslam Nizamıyla kurtarıncaya ve her yerde ve her zaman hâkimiyet kayıtsız şartsız yalnız Allah’ın oluncaya kadar malımızla ve canımızla cihad edeceğimize” 
“Sadece Allah ve Resulünü asla tartışmayacağımıza, hükümlerini, helal ve haramlarını itirazsız kabul edip uygulayacağımıza”
 “Nefislerimizden kaynaklanan aramızdaki ihtilaflarda Allah’ın Resulünün hakemliğini kabul edip, vereceği kararı gönül hoşnutluğuyla uygulayacağımıza”
“Allah ve Resulünün razı olup sevdiği ehli beytini ve tüm ashabı ayırmadan seveceğimize” 
“Nefsimizde, ailemizde, ticaretimizde, neslimizde, okullarımızda, mahkemelerimizde ve diğer tüm işlerimizde Sevgili Peygamberimizin hayatını ve güzel ahlakını örnek alacağımıza”
 “Öz ana babamız da olsa adaletten ayrılmayacağımıza, Allah bizi her yerde görüyor inancıyla yaşayacağımıza, akrabanın yetimleri olmak üzere tüm fakirlere bakacağımıza”
“Faiz, zina ve kumar gibi fuhşuyata, sigara, alkol, esrar, eroin gibi münkirata, yaşama ve konuşma özgürlüğünü ortadan kaldıran her çeşit terörizme karşı mücadele edeceğimize”
“Ana babamıza daima iyiliklerle saygılı olup, onlara öff bile demeyeceğimize”
“Ey Rabbimiz. Biz küçükken ana ve babamız nasıl bize merhamet ettilerse, Sen de onlara merhamet eyle ve onları bağışla yakarışıyla daim dua edeceğimize”
“Bizi insan olarak yaratan Allahımıza teşekkür için, Aklımızın şükrü namaz, malımızın, şükrü zekat ve hac, sağlığımızın şükrü oruç, ilmin şükrü tebliğ, makamın şükrü halka hizmet ve hayatımızın şükrü cihad ibadetlerimizi sabırla yerine getireceğimize”
“Başta Siyonist İsrail olmak üzere tüm emperyalist zalim güçlere karşı mazlumların yanında olacağımıza”
“Etrafını mübarek kıldığın Mescidi Aksamızın bulunduğu Filistin ve tüm işgal altında inleyen Müslüman coğrafyasındaki maddi ve kültürel işgalleri kaldırmak için ümmet ruhuyla mücadele edeceğimize”
Irkçılık, particilik, mezhepçilik, meşrepçilik, tarikatçılık tefrikalarıyla bizi bölüp, parçalayıp yutmak isteyen zalimlere karşı “Müminler kardeştir” can simidine sarılacağımıza
 “Nefis, nesil, mal, makam ve vatan gibi çok önemli emanetleri sadece ehliyetli sadık ve emin kişilere vereceğimize”
“Tüm yaratılmışların akıl, can, mal, namus ve nesil emanetlerini koruma adına yeryüzü iktidarı nöbetine yeniden gelmek için bütün gücümüzle çalışacağımıza”
“Yeryüzünde en büyük düşmanımız nefislerimize  dışarıdan tuzak kurmağa devam eden azılı düşmanımız Şeytan ve yandaşlarının haramlarla döşeli tuzaklarına düşmemek için ilimli nasihat, ihlaslı amel, ölümü tefekkür, Allah’ı daim zikir, büyük cihad ve sabır planlarıyla devamlı uyanık olacağımıza” Hz. Resulullah Efendimizin manevi huzurlarında saygıyla and içiyoruz. 
Özetle, sadece Allah’a kul ve Resulüne ümmet olmaya söz veriyoruz.

Allah hepimizi ıslah etsin!


Hiç ölmeyecekmiş gibi hayatı sevdirip, bir nefes kadar yakın olan ölüm gerçeğini bize unutturan nefislerimizi Allah (c.c) ıslah etsin!

İçinde oturduğumuz evleri, villaları ve köşkleri hiç ayrılmayacakmışız gibi bize sevdirip, ahiretin gümrük kapısı olan toprağın altındaki 3 metrekarelik kabir evimizi bizlere unutturan nefislerimizi Allah ıslah etsin!
Sinek kanadı kadar değeri olmayan alçak manasıyla Dünya’yı sevdirip, sonsuz manasındaki Ahiret yurdumuz Cennet evini veya Cehennem cezaevini bizlere unutturan nefislerimizi Allah ıslah etsin!
Tamamı bize geçici emanet edilen servet, şehvet, şöhret ve makamları sevdirip onların zerresinin hesabının verileceği Büyük Buluşma ve Duruşma günündeki Mahkeme-i Kübra’nın heyecanını bizlere unutturan nefislerimizi Allah ıslah etsin!
Bir gün; ölümle mutlaka terk edeceğimiz günahları sevdirip, bedava parasız tövbeyi unutturan nefislerimizi Allah ıslah etsin!
Kâinatın çekici güzelliğini; mal, makam ve ilmin gururunu sevdirip, onların gerçek ve tek sahibi Allah (c.c)’ı unutturan nefislerimizi Allah ıslah etsin!
Bütün bu manevi hastalıklar sebebiyle;
Allah’ın yardımıyla elde edilen hak ve hürriyetlerin tadına varmadan, sevinçlerimizi kursaklarımızda bırakan nefislerimizi Allah ıslah etsin!
Yüce Dinimiz ve Anayasamız İslam; değil Mü’min kardeşinin, kâfirin bile işlediği günahları araştırmayı ve yaymayı yasaklayarak insan onurunu korurken, şantajla montajla kardeşlerini çamurlayarak haram bataklığında boğulmakta olan nefisleri Allah ıslah etsin!
“Sadece Mü’minler kardeştir. Kardeşlerinizin arasını düzeltiniz” ilahi emrine ve “Mü’min mü’minin kardeşidir” Nebevi mesajına rağmen Müslüman kardeşlerinin yerine Şeytan ve yandaşlarıyla dostluğu tercih eden şaşkın nefisleri Allah ıslah etsin!
Riba (Faiz!) belasını düşürmeye çalışanlar karşısında faiz lobilerinin yanında yer alan nefisleri Allah ıslah etsin!
Geçmişteki maddi ve manevi yangınlar karşısında “Devlet, içtihadında hatalı da olsa bir sevap vardır” diyerek başörtülü kızlarımızı ağlatan, Kur’an-ı Kerim kurslarını ve İmam Hatip okullarını yasaklayan ve milletimizi yetmiş sente muhtaç eden hain Mason idarecilerin zulümlerinde sevap gören nefisleri Allah ıslah etsin!
Bu zulümleri bir bir kaldırmaya devam eden kardeşlerimizin hayırlı adımlarında ve terlerinde sevap yerine günah arayan nefisleri de Allah ıslah etsin!
Beraber ıslanıp, beraber yürüdüğü dava kardeşlerine, yolda buldukları dalkavuk ve ganimet kolikleri tercih eden nefislerimizi Allah ıslah etsin!
İslam düşmanları birleşerek Allah’a, dinimize, Peygamberimize ve bizlere sözlü ve fiili saldırırken, Müslüman kardeşlerinin hatalarıyla uğraşmaktan zevk alan nefislerimizi Allah ıslah etsin!
Türkistan, Arakan, Afrika, Suriye, Irak vs. ülkelerdeki mazlum kardeşlerimiz ve mahallemizdeki komşularımız açken bizi tok yatırtan, onlar ağlarken güldürten ve lüks eşyalara taptırtan nefislerimizi Allah ıslah etsin!
Malıyla Karunlaşıp azan, makamıyla Yezitleşip zalimleşen, ilmiyle Şeytan gibi kibirlenip bel’amlaşan nefislerimizi Allah ıslah etsin!
Ahiret’te hesaba çekilmeden Dünya’da kendimizi hesaba çekmeyi unutturan nefislerimizi Allah ıslah etsin!
Allah (c.c); en büyük cihad olan nefislerimizi ve nesillerimizi kavli ve fiili zikir olan iman, güzel ahlak, namaz, zekât, oruç, nasihat ve diğer helal ve haramlara riayetle terbiye etme mücadelesinde daim yar ve yardımcımız olsun.
Ve “Nefsini, sadece Allah’a kullukla ıslah ederek mutlu olan ey insan! Sen Allah’tan razı, O da senden razı olarak Rabbine dön! Sen de Salih ve Muslih kullarımla beraber gir cennetime!’’ (Fecr S.28-30) müjdesine ulaşmak için hepimizi Salih, Muslih, Muhlis ve Muttaki kullarından eylesin!



Bismillahirrahmanirrahim
Bizi, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) Efendimize Ümmet kılan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah (c.c)’a Hamd olsun. 
Bu Şubat Tatilinde siz kardeşlerimizle beraber Medine-i Münevvere’ye gerçekleştireceğimiz Nadide bir yolculukla Baş Öğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz ve izinden gitmekten şeref duyduğumuz Hz. Muhammed (sav) Efendimize tekrar kavuşacağız elhamdülillah.
Yeşil Kubbeli evinin önünde kardeşlerimizle birlikte defalarca takdim edeceğimiz salat (saygı) ve selam (sevgi-şefaat ve esenlik) dileklerimizden sonra, yüksek huzurlarında mahcup ve mahzun olarak şunları arz edeceğiz İnşallah;
Allah (cc) tarafından Alemlere Rahmet olarak gönderilen elçimiz, Sevgili Peygamberimiz, günahkar, aciz  Ümmetiniz olarak huzurunuza geldik.Tam yüz yıldır Ümmetiniz olarak, Sizin Önderliğinizi bırakıp asrımızın Ebu Cehili Deccalların  izinden gideli, yenildik. Gönüllerimiz harap oldu. Ülkelerimiz işgal oldu! Zillete düştük. Onur ve izzetimizi kaybettik. Varlık içinde açlık ve sefalet çeken bir Ümmet olduk Ya Resulallah! 
Haber verdiğiniz Büyük Deccal fitnesi bizim asrımızda zuhur etti! Bizlere rahmet olarak getirdiğiniz İslam Hukukunu hayatımızdan söküp çıkardılar. Cuma’mızı bile Pazar’a çevirdiler Ya Resulallah!
Sahabe Öğrencilerinizden namazsız, sarhoş, kumarbaz, zinakar ve hayasız tek bir sahabe yok iken, bugün Ümmetinden; fuhuş, esrar, eroin, alkol, modaperest ve  sigara bağımlısı zalim, laik rejim kurbanı zavallı nesiller türedi. Bu nefis ve nesillerimizin islahı için dua eder misin  Ya Resulallah!
Sabah namazı mescidin talebelerinle dolup taşarken, Ümmetinizin çoğu sabah namazında mışıl mışıl uyuyor Ya Resulallah! 
Sahabelerinizden zekatını vermediği için helak olan sadece Salebe isimli zengin çıkmışken, şimdi Ümmetinizden zekatını vermeyen zengin Salebe’ler çoğaldı Ya Resulallah!  
Çünkü varisleriniz olan alimlerin birçoğu bırakınız Hakk’ı  yaşamayı, artık hakikatleri gizleyen birer dilsiz oldular. Bu sebeple bizler de hak ve hakikatı duyamayan, göremeyen sağırlar ve körler haline dönüştük Ya Resulallah! 
Nur Mescidinizde Sizin sohbetlerinizle dirilen, gerçek hidayeti bulan, yetiştirdiğiniz talebeleriniz; sadıktı, emindi, güvenilirdi, güzel ahlaklıydı ve akraba bağlarına bağlı idiler. Ama şimdi ümmetiniz birbirinin kuyusunu kazıyor! Ve Ümmetinden  yalancı, şantajcı ve montajcı guruplar türedi Ya Resulallah! 
Siz; “Benim ümmetim her günahı işleyebilir ama yalan söyleyemez”buyururken, mal, makam hırsıyla kardeşlerine yalan ve iftirayı tebliğ zanneden, gözünü hırs ve haset bürümüş bir kısım yalancı ve müfteri ümmetinizin pişman olmaları ve tövbe etmeleri için dua eder misiniz Ya Resulallah?
Veda Hutbenizi okuyup, anlayıp, yaşayanların sayısı azaldı! O evrensel İnsan Hak ve Özgürlükler Beyannamenizde, “Arab’ın Arap olmayana, Arap olmayanın Arab’a bir üstünlüğü yoktur… Tüm kan davalarını kaldırdım”  buyururken, Ümmetiniz, kavmiyetçiliğe ve tekrar töre vahşetine döndü! Afganistan, Irak, Lübnan, Suriye vs. ülkelerde ümmetiniz makam ve mallar uğruna ve ırkçılık adına birbirini acımasızca öldürüyor Ya Resulallah! 
Veda Hutbeniz’de mübarek ayaklarınızın altına aldığınız faizi, Ümmetiniz, devletlerinde başlarının üstüne aldılar!  Camilerin avluları bile banka reklamlı oturaklarla doldu. Bankalar ve tefeciler Ümmetinizin mallarını yağmalamaya ve  yuvalarını yıkmaya devam ediyor Ya Resulallah! 
Aile ahlakınızı terk edeli, cahil erkekler, kuvvetine güvenerek evlerde hanımlarına ve çocuklarına karşı kral olurken, bazı evlerde de feminist kadınlarımız erkeklerin kıblesi oldu. Kur’an-ı Kerim ve Sünnetinizin adalet ve hukuk ilkeleri yerine, ölçümüzün kraliçeleri oldular. Bu yüzden ümmetinizde boşanmalar arttı. Huzursuz ailelerimiz duanıza muhtaç Ya Resulallah!
Sizsiz; anasız ve çobansız yetimler olduk Ya Resulallah!. Emperyalist-Siyonist çakal ve kurtların sofrasında onurumuz, namusumuz ve coğrafyamız pay edildi! 
Ölüm gelmeden uyanmamız ve tövbe etmemiz için dua eder misiniz Ya Resulallah! 
Size, himayenize ve getirdiğiniz ilahi mesajlara o kadar muhtacız ki! Tüm insanlık tebliğinize, davetinize ve uyarılarınıza dünden daha çok muhtaç Ya Resulallah!.
Şikayet ve üzüntülerimi arz ettikten sonra müjdelerimizi de iletmek istiyorum Ya Resulallah!;
Ümmetin, Atalarının izini bırakıyorlar elhamdulillah.! Artık Sana itirazsız bir şekilde sonsuza dek yeniden biat ediyoruz! Ve sadece Senin İzindeyiz Ya Resulallah!  
Tam yüz yıl süren bu dondurucu küfür, şirk ve zulüm karanlığından sonra yeniden uyanmaya başlayan, evinizin önüne gelen ve buraya gelmek için yanıp tutuşan milyonlarca genç ve ihtiyar Ümmetinizin Size selamlarını getirdik Ya Resulallah!
Gece teheccüd namazına bile kalkan, gündüzleri haftalık oruçlarını tutan, dilinden baldan tatlı  zikrullahı bırakmayan, Sizi anmaya aşkla devam eden ve kavgadan uzak, ilimle donanmış yeni bir neslin müjdesiyle huzurunuza geliyoruz Ya Resulallah! 
Yüz yıldır Siyonistlerin içimizdeki uşakları hain mason ve çeteleri tarafından hayattan kovulan Ana Hayat Yasamız Kur’an-ı Kerim’in ve Sizin hayatınızı anlatan Siyer dersinin tüm okullarda okutulmaya başlandığı yeni bir döneme girdik Ya Resulallah! 
Karanlık gecelerin nurlu sabahının İslam Nizamının hakimiyetiyle bir an önce doğması için duanızı ve günahlardan kurtulmamız için de şefaatinizi bizden esirgemeyiniz Ya Resulallah!.. 

Sizi çok seviyoruz, Sizi çok özlüyoruz ve Sizi acilen bekliyoruz! Çünkü Sensizlik canımıza tak etti Ya Resulallah! Size sonsuz Selam, Salat (saygı) olsun. 
Selam ve duayla.
Şevki Yılmaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder