26 Mayıs 2015 Salı

Gerçek Siyah Bayraklıları nasıl tanıyacağız? Bugün Afganistan, Irak ve Suriye'deki Siyah Bayraklılar aradığımız ordular olabilir mi?


Hadislerde Hz.Mehdi'nin orduları denince akla ilk gelen Siyah Bayraklılardır. Çıkış hedefleri Kudüs'ü feth etmek olacaktır.


Zalim Süfyanla çarpışıp "Büyük İsrail Projesi"ni sekteye uğratacaklardır. 

Bu nedenle hadislerin takip eden bu istihbarat örgütleri Siyah Bayraklılar konusunda Müslümanların kafalarını karıştırmayı planlamışlardır. Şimdi bu istihbarat örgütlerinin yaptıkları hata ve oynadıkları oyunu hadisler ışığında görelim.

"Onların sarıkları siyah elbiseleri beyaz olur ve başlarında Şuayb Bin Salih Temimi bulunur."(Nuaym bin Hammad)

Günümüzde Siyah Bayraklıları itibarsızlaştırmak için CIA ve Mossadın El kaide ve Işid gibi örgütleri finanse ettikleri bir gerçektir. Her ne kadar medyada bu iki örgüt birbirlerine karşı düşman olsalar da arka kapılarda finansman kaynakları birdir. 

Dikkat edilirse bu iki örgütün kullandıkları bayrak ve giyindikleri kıyafet siyah renktedir. Maalesef bu durum hadislere uymuyor. CIA ve Mossad bu örgütleri ortaya çıkarırken kıyafet konusunda ilahi adalet tarafından hataya düşürüldükleri bir gerçektir. 

Çünkü gerçek Siyah Bayraklıların, sarıkları siyah ve elbiseleri beyazdır. Elbiseleri El Kaide ve Işid mensuplarınki gibi siyah renkte değildir.

"Horasan’dan çıkan siyah bayraklılar Küfe’ye iner, ve Mehdi Mekke’de ortaya çıktıktan sonra, O’na biat için elçi gönderirler." (Suyuti)




Gerçek Siyah Bayraklılar, Irak'ta bulunan Küfe şehrine ulaştıklarında Hz.Mehdi çıkacaktır. Günümüzde İşıd gibi sahte Siyah Bayraklılar, bırakın Irak'ı, Suriye'de faaliyet gösterip İsrail sınırına dayanmışlardır. Halbuki Hz.Mehdi çıkmamıştır. Demek ki aradığımız ordular halen çıkmadı.

Horasan’dan siyah bayraklılar çıkar ve İlya (Kudüs)’ya bayraklarını dikene kadar, onları kimse durduramaz. (Suyuti)



Gerçek Siyah Bayraklıların hedefi Kudüs'ü feth etmek yani İsrail'i yıkmaktır. Ne yazık ki günümüzdeki sahte Siyah Bayraklılar, Filistin için İsrail'e karşı savaşmıyorlar. Irak ve Suriye'de Müslüman katliamı içerisinde fitne yapıyorlar.

Mossad'ın B planı ise Süfyandır. Hadislerde Süfyan, hiç bir zaman Kudüs'e saldırmamış, aksine Suriye ve Irak'ta (Küfe ve Kerkük) katliamlar yapıp Kral Abdullah'ın ölümü ile parçalanacak olan Arabistan'a (Medine) ordular gönderecektir.

Grubumuza ait manevi bir ifşaatta, hafif sarışın az sakallı bir genç ile esmer zayıf bir kişinin beraber Cevşeni Kebir okudukları görülmüştür. Bilindiği gibi bu iki zat hadislerde tarif edilen Siyah Bayraklıların komutanlarıdır. Cevşeni Kebiri okumaları ile yavaş yavaş faaliyete başladıklarının işaretidir. Siyah Bayraklıların çıkışına az kaldı.

En doğrusunu Allah bilir.



2 yorum:

  1. ALLAH müslümanları şerlerden emin eylesin amin

    YanıtlaSil
  2. Bir aydır Tiktokta faliyet gösteren ben mehdiyim diyen ve siyah bayrak açan Gebze de oldugunu söyleyen mevcut bu konuda bilgileriniz mevcut mu?

    YanıtlaSil