19 Temmuz 2015 Pazar

Amerikan Kehanetleri : "Son günlerde bulunacağımız nokta kendi seçimimiz olan bağlılığımızın belirlediği nokta olacak; ulusumuzun gelişen liberal eğilimleri bizi küreselleşme hareketinin ivmesi ile Avrupa Birliği'yle, Birleşmiş Milletler'le ve Rusya'yla birleşmeye mi götürecek ve bu da sonuç olarak İsrail'in yalancı bir barışı kabul etmeye zorlanmasına ve beklenen karmaşanın çıkmasına mı sebep olacak?


Ya da biz artık İncil'in son bölümündeki kehanette geçtiği gibi bu son sorunda, ahlaki berraklığımızla, geniş Yahudi nüfusu ve Hristiyan vicdanıyla, birbirimizden ayırd edilemeyecek bir duruma gelip, İsrail'le çok yakın bir ittifak mı olacağız? 
- Amerikan Kehanetleri'nden alıntı.
Michael D. Evans'a övgü 

"İsrail'i coşkuyla destekleyen on milyonlarca Hristiyan sizin tutku dolu ve sadık sesinizi duydukları için şanslılar, siz onlar bir ve tek olan İsrail devletinin yüz yüze olduğu kritik sorunları anlamasına yardım ediyorsunuz."
- Benjamin Netanyahu, İsrail Eski Başbakanı 

"Örneğiniz için çok müteşekkirim... Tanrı'ya olan aşkınız ve emirlerine olan bağlılığınız sizin O'nun hizmetinde olduğunuzu açıkça gösteriyor."
- Charles Colson, Hapishane Papazları Derneği 

"Siz sadece evangelizm için etkili bir alet olmakla kalmadınız, aynı zamanda büyük gayretle binlerce İncil papazını insanların ruhlarını daha etkili bir şekilde kazanabilmeleri için eğittiğiniz.
- Paul Crouch, Başkan, Trinity Yayın Grubu 

"Mike Evans Kudüs'ün gerçek büyükelçisidir. Barış konferanslarındaki ve Birleşmiş Milletlerdeki gayretleri ona büyük saygı ve hayranlık kazandırdı."
- Ehud Olmert, İsrail Başbakan Yardımcısı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder