16 Temmuz 2015 Perşembe

DECCALİN TEMELLERİ : Deccalin Temelleri adlı yazı serisi, The Arrivals (Gelenler) adlı belgeselin yazıya aktarılmış ve düzenlenmiş halidir. Aşağıda yazılan 34 yazı bulunmaktadır.

Britanya Hanedanlığının aslında Firavun soyundan geldiğinin delilleri ;

Bu uykudan uyanıp yanınızdakileri uyandırmanız dileğiyle..

Projeleri dünyanın sekülerleşmesidir.



Amaçları Dünyadan dini inancı silmektir. Proje budur. Bu yüzden adı "Yeni Dünya Düzeni"dir.


1. İbrani resul Yakup'un taşı kraliçenin tahtındadır.
2. Kraliçeler taçlandırılırken simgesel bir Mısır basamak piramidinde taçlandırılırlar.
3. Kraliyet tacının tabanında 12 İbrani kavimi simgeleyen 12 taş bulunmaktadır. 12 kavmi simgeleyen bu taşlar Kenan ülkesi rahiplerinin göğüslüklerinde de bulunmaktadır.
4. Britanya bayrağı Yakup'un 12 kavminin yeniden birleşmesini simgelemektedir. Bayrağın kırmızı, beyaz ve mavi renkleri Mısır'ın üç tacıyla aynıdır.
5. Kraliyet asası Eski Mısır'dan gelmektedir. Mısır tanrısı Amen ve kendilerini Tanrı'nın oğulları olarak tanıtan Mısır'lı firavunlar tarafından taşınmaktaydı (Tanrının oğlu terimi tanıdık geldi mi?).
Bu asada dünyanın en büyük elması "Afrika'nın Yıldızı" bulunmaktadır.
6. Kraliçe'nin cezalandırma kırbacı kısmen kolunun altında gizlenmiştir. Bu kırbaç yine Eski Mısır firavunlarından gelmektedir.
7. Arı simgesi kraliçenin kraliyet giysilerinde görülmektedir. Eski Mısır'da bu Mısır kraliyetinin ve Mısır'ın simgesiydi.
8. Britanya kraliyet armasındaki semboller, Britanya'nın İbrani kökenlerini göstermektedir. Bu konu hakkındaki yazıyı Deccalin Temelleri 4 te bulabilirsiniz.
9. Hakimler ve kraliçenin üst düzey memurlarının giydiği başlıklar yine Eski Mısır döneminden kalmadır.

Ve son olarak Mısır kraliyeti ensest ilişkiler yaşıyordu. Anneler oğulları ile, erkek ile kız kardeşler, gücü ve parayı aile içinde tutmak için evleniyorlardı. Bu Britanya Hanedanlığında da böyledir. Bu kanıtlar bize gösterir ki günümüzde hala aynı firavun soyu tarafından yönetiliyoruz.


Peki sizce yapmak istedikleri yeni para ne olacak?

Cevap; Amerikan doları saldırıya uğrayıp, yenilip bütün dünyanın kağıt parasını peşinde götürecektir. Ondan sonra hiçbirimiz kağıt para görmeyeceğiz. Peki yeni para ne olacak?

İsrail'in dünyayı köle edeceği yeni para ne olacaktır? Aynı Amerika'nın dolarla yaptığı gibi. İsrail görünmeyen para kullanacaktır. Soyut para olacak dokunamayacaksınız. Yeni para elektronik olacaktır.

Elektronik paranın garip ve tehlikeli yanı dünya çapındaki bankalar sistemi tarafından denetlenmesidir. Bu sistemi ise Yahudiler denetlemektedirler.
Ve Yeni Dünya Düzeni'nin başkenti. Kudüsü yapmaya çalışıyorlar.





6 

19 
Hz. İsa, Hz. Musa ve tüm dünyaya gönderilen Allahın resulü Hz. Muhammed(s.a.v) nasıl ki gelecek hayat için çalışmanız gerektiğini söylediyse Deccal de bu hayat için çalışmanız gerektiğini söyleyecektir.

Nasıl ki Peygamberler dünyanın bir hayal olduğunu ve sizi aldatacağını söylediyse Deccal de ahiretin hayal olduğunu söyleyecektir. Sizi bu hayat için yaşamaya zorlayacaktır. Reklamlarda söylenildiği gibi gibi, sadece bir kere yaşarsınız. Öyleyse olabildiğince dolu yaşayın. Bu çağımızın mesajıdır. Aslında derin materyalizm içeren bir mesajdır. İnsanlara daha çok satın alarak daha mutlu olunacağını anlatan bir mesaj. Daha fazla satın alın ve mutlu olun. Bu bir slogan. Hepimizin bildiği üzere 1 dolar da bulunan sembolde tek göz bulunmaktadır. Yine hepimizin bildiği gibi bu sembol RA'nın gözünü temsil etmektedir. Bu masonların tanrısı RA'dır. Baktığınızda, piramitin tepesi haricinde yapıldığını görürsünüz. Göz tepe noktasının üstünde durmaktadır. Ancak daha aşağıya inememiştir. Masonik projeleri bitene kadar, altta yazdıkları gibi "Novus Ordo Seclorum" ve "Annuit Coeptis". Projemizden memnun. İnandıkları tanrının projelerinden memnun olduğunu yazmışlardır. Peki bu proje nedir?

Proje harfiyen, bütün dünyanın laikleştirilmesidir. Bütün dünyayı dini inançlarından ayırmak. Bu yüzden adını "yeni dünya düzeni" koymuşlardır. Dünyevi zevkleri temel alan bir düzen ve ilahi her dinde ömrünü dünyevi zevkler için harcamak en büyük günahlardan biridir. Bu düzeni Yeni Dünyevi Düzen olarakta adlandırabiliriz. Materyalist ve hayalci bir düzen. Asla tam olarak ulaşamayacağınız dünyevi zevklerle dolu materyalist bir dünya. Dünyevi amaçlarına ulaşabilmek için ancak sistemin bir parçası olup Deccal'e hizmet ederek erişebilirsiniz. Peki bu sizi ne yapacaktır?
KÖLE.


Hepimizin bildiği üzere subliminal mesajlar medyada çokça rastlanan bir durumda.

Peki bu şarkılar içinde geçerli olabilir mi? Tabi ki bu mümkün. Bir sevgiliye yazılan aşk şarkısı olarak gözüken bir şarkı gerçekte Deccal'e ve sisteme adanmış bir ibadet olabilir. Veya direkt olarakta bir ayini gerçekleştiriyor olabilir. Örnek olarak Madonna - Frozen şarkısını verebilirim. Madonna İlluminati sanatçıların liderlerinden biri olmuştur. Bu müzik endüstrisinde çalışan bütün sanatçıların satanist yada programın yürütülerinden biri olduğunu anlamına gelmemektedir. Bir çok şarkıcı, kendi müziğini yapan harika sanatçılardır. Fakat çoğu büyük pop, rock gibi türlerin şarkıcıları İlluminati ve Deccal'in araçlarıdır. Bu temelde bu pop sanatçılarının gerçekte sanatçı olmadıklarından, müziklerini, sözlerini yazmadıkları ve seçmedikleri, ne yapmaları gerektiği söylendiğinden kaynaklanmaktadır.

Şarkılar onların yerine seçilmektedir. Başkaları sözleri ve müziği yazmaktadır. Endüstriyi İlluminati kontrol ettiğine göre, başarılı olması gereken eserlere gerekli desteği veriyorlar. Bu şarkıcıların bazılarının büyük plandan haberleri yok bazıları ise çok iyi biliyorlar. İlluminati müziği kontrol için bu şekilde kullanıyor ve bu şekilde şeytanı şarkılar yaptırıyor.

Ciddi olayları anlatmak için müziği kullanan başarılı bir sanatçıysanız işaretleniyorsunuz. Öncelikle halk nezlindeki görüntüsünü yok ediyorlar bu sanatçıların. Michael Jackson, 2Pac, Bob Marley vs. vs.

Bu tip canlandırıcı müzik yapan sanatçıların müziğinin endüstriye sahip olmasını ve toplumun ihtiyaç duyduğu şeyleri vurgulamasını istemiyorlar. Bunun yerine belirledikleri şarkıcıların kendi mesajlarını aşılamalarını istemektedirler.


Hollywood ilginç bir kelime çünkü putperestlerden gelmektedir. Hollywood kutsal tahta demektir. Pagan büyücülüğünde kullanılan sihirbaz değnekleri bu tahtadan yapılırdı. Bu değneklerle büyücünün insanları transa sokup kontrol edebileceğine inanılırdı.

Bu simgeseldir. Ancak gerçekte, Hollywood'un yaptıklarının bir bölümünün insanları transa sokmak olduğunu anlamak önemlidir. Amerika'da ona rüya makinesi derler. İnsanlar için hayaller ve idealler oluşturur ve bunun hayaliyle hayatı yaşamasını sağlar. İlginçtir ki, başka şeylerin yanı sıra sinema salonlarında, insanların TV izlediği karanlık odalarda bir trans hali oluşturulmaktadır. Buna inançsızlığın duraklatıldığı hal denmektedir. Kuşkunuzu duraklattığınız, içinizde hayal olduğunu bilmenize rağmen inanmaya başladığınız bir hale girersiniz. Yalandır. Filmler büyüdür. Bunu genel anlamda söylemiyorum. Size bu hali aşılamaya çalışan filmler sadece büyüdür. Bunları izlersiniz kiminiz de etkisi altında kalır. İnsanlar filmlerde ağlarlar. Bu hallerde hep bir katarsis olur. Bir çoğu filmde, ki bu kontrol mekanizmasında önemli bir öğedir, insanların belirli şekillerde katarsis, temizlenme deneyimleri yaşamasına izin verilmektedir.

Aristo, trajedinin yaşanması için gerekli öğelerden birinin bir temizlenme deneyimini oluşturmanın olduğunu söylemektedir. Bu yüzden filmlerin çoğu ve haberler gibi şeyler bu kültürde çok önemlidir. Haber izleyen herkes başkalarının trajedilerini izledikten sonra kendilerini bu durağanlık durumundaki hayali refah deneyimlerinde güvende ve rahat hissederek, trajik ve katartik bir deneyim yaşarlar. Bu oldukça girift ve karışık bir yöntemdir. Bence, ciddi emek sarf edilmesine rağmen, aynı dünya görüşüne sahip bir çok insanın beraberce çalışmaması büyük bir tehlike oluşturmaktadır.

Hollywood'un da yapmak zorunda olduğu şeyler var. Mesela Marilyn Monroe gibi daha fazla Kırmızı Kadın üretmek zorunda. Sizi rüyada tutup, daha heyecanlı dünyevi hayaller elde etmeye hayatınızı adamanız için.

Hollywood da tanrısını yüceltmeyi çok sevmektedir. Çekilen filmlerin neredeyse hepsinde sembollerine rastlayabilirsiniz. Ayrıca Hollywood her zaman masonların görünüşünü, izleyicileri sanki iyi takım onlarmış gibi göstererek temizlemeye çalışır.
Demokrasinin İkiyüzlülüğü

Demokrasi nedir ilk önce onu bir düşünelim. Demokrasi din, dil, ırk ayırt etmeksizin herkesin eşit haklara sahip olduğu özgürlükçü liberalist ve devleti yönetecek kişilerin halk tarafından seçildiği yönetim biçimidir (!).

Peki günümüzde süper güç olan Amerika dünyaya demokrasi yayarken nasıl bir politika izliyor? Sizce demokrasi savaşla mı yayılır? Demokratik yönetim halkçı bir politikaya sahipse neden başka devletler o ülke topraklarına demokrasi bahanesiyle müdahale ediyor? Daha önemli soru ise nasıl müdahale edebiliyor?

Hepimiz biliyoruz ki demokrasi bahanesiyle maddi yönden çok zengin olan Orta Doğu ülkelerine çeşitli fitne fesatlar sokarak ülke Başbakanlarını veyahut Krallarını kötüleyerek o ülkeyi işgal eden fazlasıyla emperyalist ordular var. Yani Amerika. Amerika demokrasi yaymaya çalışırken neden en büyük müttefikleri monarşiyle yönetiliyor?

Yine hepimiz biliyoruz ki demokrasi bahanesiyle girdikleri topraklarda ne kadar doğal zenginlik varsa hepsini ülkelerine taşıyan ve bankalarını sözde barış zamanında o ülkelere sokarak adeta tüm halkı ve devleti uluslararası kuruluşlarla kendisine bağlayan kim? Tabi ki Masonlar, Siyonistler, Yahudiler ismi her neyse.

Peki tüm bunları bilmemize rağmen neden hala halkı Müslüman olan ülkelerde bir karışıklık çıktığında veya savaşla burun buruna geldiğinde veya geldiğimizde savaşı destekliyoruz? Neden altındaki gerçek sebebi aramaya çalışmıyoruz?

Biz bunlarla uğraşırken onlar Sahte Uzaylı Saldırısını hazırlıyor.


UFO Fenomeni


Yeni Dünya Düzeni'nin oluşumun sağlayacak son planlardan birinin ne olduğunu biliyor musunuz? Yapılan planlar arasında en büyük plan bu. Bu planı ilk defa duyacak olanlarınıza bu durum saçma gelebilir. Ancak bu bilgileri, size verilen yanlış bilgileri anlayabilmeniz adına araştırmanızı tavsiye ederim.

Bu plan dünyaya yapılacak olan sahte bir UFO saldırısıdır. Bütün medya kanalları tarafından son iki yüzyıldır uzaylılar ve UFO'lara inanmanız telkin edilmiştir. Dünya dışı varlıklar ile boyutlar arası varlıklar iki farklı konudur. Bu konuyu daha sonra işleyeceğim. Bu varlıkların kadim zamanlardan günümüze kadar bizi etkilediklerini itiraf etmeliyim. Size şuana kadar görülen UFO'ların %99'nun bilinmeyen uçan objeler olmadığını, askeri teknolojinin ürünleri olduğunu söyleyebilirim.

Şimdi size bir kaç anketten bahsetmek istiyorum. Devletlerimiz, yöneticilerimiz, resmi kurumlar vs. durmadan bize anket ve soruşturmalar yolladığını görüyoruz. Sizce yönetici güçlerin sizin ne düşündüğünüzü merak ettiğine gerçekten inanıyor musunuz? Karar vermeden evvel sizin fikrinize danışacaklarına mı inanıyorsunuz? Örneğin Türkiye Suriye'ye saldırmalı mı tarzında bir anket düşünelim ki yapılan bir kaç ankette %70 oranda saldırılmalı denmişti. Aslında bu anket medyanın insanların beynini ne oranda yıkayabildiğini gösteren bir ankettir. Anketler yapılırken asıl amaç budur. Bu sonuçlar çıktığında eminim ki başarılı olduklarını düşünüp kutlama yapıyorlardır. Bunları neden mi söylüyoruz. Tabi ki UFO fenomeni yüzünden.

60'lardan beri dünya dışı varlıklara inanan insan sayısı tavan yaptı. Günümüz dünyasında sosyal medya ile bu oran git gide artmaktadır. Bu, UFO fenomenine olan ve daha sonra olacak bir UFO saldırısıyla bütün dünyayı onlara karşı birleştirecek inancı oluşturan ve sonucunda Yeni Dünya Düzeni'ni getirecek planın başarısını göstermektedir.

Aşağıda da çizimini gördüğünüz "Gümüş Böcek" adlı süper sonik uçan daire adeta bilimsel bir devrimi işaret ediyor. Planlar son derece yüksek hız ve manevra kabiliyeti olan, çok püskürtmeli bir aracı ayrıntılarıyla göstermektedir. Bu konu 2. dünya savaşı sonrasında Amerika'ya uçandaire teknolojisini getiren Alman bilim adamlarıyla ilginç bir şekilde örtüşmektedir.

Göstermelik bir öyküye ihtiyaç duyuldu. İnsanlar Nevada'ki hava üssünden kalkan olağan dışı uçan cisimleri görüp hayretler içinde uydurulmuş yalana hemen inandılar.

CIA, Kıdemli Tahlilci, Melvin Goodman anlatıyor: "Doğrusu, 54,55,56 yılları arasında görülen UFO'ların, tanımsız uçan objelerin çıktığı yer burasıydı (Nevada için söylüyor). CIA, insanları UFO'ları gördüklerine inandırmakla görevlendirildi. CIA ve ordu, gazetecilerin bu konuda yazmalarına yardımcı oluyordu. Bu bölgedeki ve ülkenin insanlarını gördükleri konusunda akıllarını çelmeye çalıştılar.

Peki UFO'lar hakkında ki gerçek nedir?

Büyük bir gizlilik içinde yeni uçuş yöntemleri bulmanın başarı dolu hikayesi ayrılmaz bir şekilde son 60 senedir UFO'larla olan ilişkilerimize bağlıdır. 1942'de garip ışın toplarından gelen sinyaller gören müttefik pilotları ya da beş sene sonra Roswell'de olan olayları göz önüne alırsak gizli askeri teknolojisinin çoğu UFO hikayesini açıklayabileceğini düşünebiliriz.

Unutmayın devletler teknoloji olarak halktan yaklaşık 25 yıl öndedirler. Yapılan yeni teknolojileri devlet size aktarmaz. Devletten kastımızın ne olduğunu umarım hepiniz anlamışsınızdır.

Olay aslında filmler gördüğümüzün aynısı. Sözde uzaylılar dünyaya saldıracak ve tüm insanlar Amerika'nın başkanlığında birleşip onlara karşı savaşacak. Bu savaş sırasında -altını çizerek söylüyorum- tahminimce müslüman toplumlara gerçekten öldürücü saldırılar düzenlerken diğer toplumlara sadece tahribat vereceklerdir ve bunun sonucunda Yeni Dünya Düzeni kurulmuş olacaktır.

Bu yalana inanmamız için aynı araçları kullanıyorlar. Medya!


Materyalizm ve İç Mücadele

"Bir adam tek başına oturuyordu. Hüzüne gark olmuş. Bütün hayvanlar ona yaklaşıp şöyle demişler: 'Seni böyle hüzünlü görmek hoşumuza gitmiyor ne istiyorsan söyle onu getireceğiz.' Adam iyi görebilmek istiyorum demiş. Akbaba benim yeteneğimi alabilirsin demiş. Adam güçlü olmak istiyorum demiş. Jaguar benim gibi güçlü olacaksın demiş. Daha sonra adam dünyanın gizemlerini öğrenmek istiyorum demiş. Yılan sana onları göstereceğim demiş. Öbür hayvanlar da aynen böyle devam etmişler. Adam onların verdiği bütün hediyelere sahip olduktan sonra oradan uzaklaşmış. Ondan sonra baykuş diğer hayvanlara şunu söylemiş 'Adam artık bir çok şeyi biliyor ve bir çok şeyi yapabilecek kabiliyette" Geyikte " Adam ihtiyaç duyduğu her şeye sahip bundan sonra hüznü son bulacaktır." demiş Baykuş ise " Hayır. Adamın içinde bir delik gördüm. Asla doyuramayacağı bir açlık kadar derin. Bu onu, hüzünlü olmaya ve istemeye yöneltmektedir. Daha fazlasını istemeye devam edecektir. Taa ki günün birinde dünya şunu söyleyene kadar: Tükendim, sana verecek bir şeyim kalmadı."

Bu aslında hepimiz için bir sınav. Allah bize Ahireti unutmadan Dünyayı yaşamamızı emretti. Peki biz buna ayak uydurabiliyor muyuz? Dünyevi zevklerimizi aşıp ruhani besinlerle iç huzura odaklanıp sonsuz cennete ulaşabilir miyiz?

Bugüne kadar anlattıklarımız bu sistemin dünyevi zevklere odaklı çalıştığını sizi dünya illüzyonuna bağlamaya uğraş gösterdiğini göz önüne sermiştir. Neden diye kendinize sorun.

Dünya Arapça da maddi anlamına gelmektedir. İslam'da olumsuz bir çağrışımı vardır. Ahiret ise sonsuz sonraki yaşam anlamına gelmektedir. Dünya insanları ahiretten alıkoyan şeydir. Bu aslında şeytanın bir oyunudur. Şeytanın oyunu insanları Ahiretten uzaklaştırmaktır. Şeytan bize Dünyayı yaşamayı vesvese ediyor. İslam ise Dünyanın sadece bir imtihan olduğunu gerçek yaşamın Ahiret olduğunu söylüyor. Dünyanın bir diğer kelime anlamı "elde edilemeyecek üzümlere uzanmak"tır. Bu dünyanın doğasında vardır. Asla istediğiniz kadarını elde edemezsiniz.

Peygamberimiz şöyle söylemiştir: Adem'in oğullarının bir dağ altını olsa ikincisini isteyeceklerdir.

Dönüp bir etrafınıza bakın. Dünyadaki insanlar hep neyin peşinden koşarlar? Para, kumar, içki, araba, uyuşturucu ve cinsel ilişki. Hepimizin temeli fiziksel zevk olmuş durumda.

Dünyanın bize sunacakları bunlar mı? İstediğiniz kadar bu şeylerin peşinden koşun. Sonunda ne olacağını er yada geç göreceksiniz.

Nasıl yaratıldığımızı az çok hepimiz biliyoruz. Bir ruh olarak yaratılıp emanet olan bedenlerinize yerleştirildiniz. Bedeniniz sadece sizin aracınız. Ruhunuzun sonsuz hayatı yaşayabilmesi için geçici fiziksel hayatı yaşabilmek için verilmiş bir araç. Ruh için çalışıp onu beslemeye yönlendirilmesi gerekilen bir araç.

Peki biz ne yapıyoruz? Sonsuz olan ruhumuzu değil geçici olan bedenimizi dünyevi zevklerle doyuruyoruz.

Bu sistem sizi dünyevi illüzyona bağlamak için akıllıca planlanmıştır. Ki denetlenebilesiniz. Bu eğlence dolu toplumun hiç şans eseri ortaya çıkmadığını düşündünüz mü? Sizce medya patronları bizi bilgilendirmeye mi yoksa kâr karşılığı eğlendirmeye mi çalışıyor?

Artık bedeninize yatırım yapmayı bırakın ve ruhani duygularınızı beslemeye başlayın.



Yeni Dünya Düzeni'nin başkenti. Kudüs.

Sizce insanların bu güce ve aldatmaya bağlı küresel komployu tek başlarına yapabilecek gücü var mı? Düşünün ve araştırın bu komployu araştırdıkça, elitlerin tarihini öğrendikçe, bu tarihi planın neredeyse mükemmel olduğunu fark ediyorsunuz. Elit ve gizli örgütler niye kendi hayatlarında sonuç vermeyecek bir plana hayatlarını adamaktadırlar? Çünkü bu planın amaçları insanlar tarafından belirlenmemiştir. Çok daha güçlü bir varlık tarafından belirlenmiştir. Kimi insanlar ruhlarını bu plan uğruna, dünyevi varlık ve güç uğruna sattılar.

Bu plandan kim karlı çıkmaktadır?

Yeni dünya düzeninin mimarları ve bu planı ilerleten ahmak insanlar karlı çıkmaktadır. Parçaları birleştirmenin vakti geldi. Aldatıcı dünyayı etrafınızda gördünüz. Eğer bu yazıyı okuyorsanız yalanlardan oluşan bir dünya olduğuna kanaat getirebiliyorsunuzdur. Peygamberlerin böyle bir aldatıcı dönemi kime atfettiğini biliyor musunuz? Kafanızda bir isim oluştu mu? Ben söyleyeyim;

Deccal!

Sahte peygamberlerin İslam'daki adını bilir misiniz? "Al aawar Al Dajjal" çevirisi ise "Tek gözlü aldatıcı" olan. Size bir şey sorayım sizce sahte peygamberlere bu ismin verilmesi tesadüf mü? Elit örgütlerin tek gözü sembol edinmeleri sadece bir tesadüf müdür? Deccal dünyaya bir gününü 100 yıl yaşadığı andan itibaren dünyaya hükmetmeye başlamıştır.

Peki acaba Deccal bir varlık mıdır yoksa bilinç midir? Büyük bir olasılıkla ikisi de. Klasik bir örnek vereceğim artık sıkıcı geldiğini biliyorum bu örneğin fakat doların üstündeki piramidin en tepesinin daha tam yerine oturmadığını görürsünüz. Tepesi daha tam yerine oturmamıştır ancak göz üstündedir. Çünkü onlar masonik plan gerçekleşmediği sürece altta "Novus Ordo Seclorum" ve "Annuit Coeptis" le belirttikleri "Tanrı planımızdan memnundur" anlamında başka bir sözle inandıkları tanrının projelerinden memnun olduğunu inanmaktadırlar.

Proje nedir? Asıl soru bu. Bu tanrının memnun olduğu proje nedir?
Proje dünyanın sekülerleşmesidir. Dünyadan dini inancı silmektir. Proje budur. Bu yüzden adı "Yeni Dünya Düzeni"dir.

Dikkatlice okuyun;

Efsanevi Şeyh İmran Hussein'in Söylevi: Kur'an ve Peygamberimiz, Allah'ın rahmetleri üzerine olsun, ilgimizi başka bir oyuncuya yecüc ve mecücün olacağı kadar güçlü birine yönlendirmiştir. O sahte peygamber Deccal ingilizce adıyla Anti Christ'tir. Niye sahte peygamber olarak bilinmektedir? Basit, çünkü amacı peygamberleri taklit etmektir. Gerçek peygamber, Meryem'in oğlu İsa Aleyhiselam'dır(Yanlış anlaşılmasın konu Hz. İsa ile alakalı olduğu için gerçek peygamber olarak nitelendirmiştir fakat Hz. İsa olduğu gibi diğer tüm peygamberlerimizde gerçektir.) Allah onu hak peygamber olarak dünyayı Kudüs'ten, kutsal İsrail'den yönetmesi amacıyla göndermiştir. Bu sahte peygamberde dünyayı Kudüs'ten yönetmeye çalışacaktır. Deccal artık görevini tamamlamaya yakın. Kudüs ve çevresinde neler olduğunu artık biliyoruz. Allah'ın peygamberi, Nebi Muhammed Alehiselam bizi Deccal'in onun ömründe dünyaya salınacağı konusunda bizi bilgilendirmiştir".

Onun ömründe "Deccal dünyaya salındığında 40 gün yaşayacaktır" demiştir. İlk başta bir gününü bir yıl kadar ardından bir gününü bir ay kadar sonra bir gününü bir hafta kadar ve diğer günlerini de aynı insanların günü gibi yaşayacaktır. Deccal bir günün bir yıl kadar olduğu dönemde İngiltere onun karargahıydı. Bir günün bir ay olduğu dönemde Amerika onun karargahıydı. En sonunda bir gününü bir hafta gibi yaşayacağı dönemde evine dönecektir. Kutsal topraklara. 3 kutsal din tarafından kutsal toprak olarak bilinen yere Kudüs'e dönecektir. Deccal bir yılını bir gün gibi yaşadığı dönemi İngiltere'de bitirdi. O zaman İngiltere dünya hakimiydi ve Sterlin uluslararası para birimiydi. Ondan sonra Deccal bir gününü bir ay gibi yaşayacağı evreye girdi ve Amerika dünya hakimi olarak yerini aldı. Amerikan doları uluslararası para birimi oldu. Amerika şu sıralar dünya hakimi olacak İsrail'e gücünü devretmeye başladı.

Peki sizce yeni para ne olacak?

Cevap; Amerikan doları saldırıya uğrayıp, yenilip bütün dünyanın kağıt parasını peşinde götürecektir. Ondan sonra hiçbirimiz kağıt para görmeyeceğiz. Peki yeni para ne olacak?

İsrail'in dünyayı köle edeceği yeni para ne olacaktır? Aynı Amerika'nın dolarla yaptığı gibi. İsrail görünmeyen para kullanacaktır. Soyut para olacak dokunamayacaksınız. Yeni para elektronik olacaktır.

Elektronik paranın garip ve tehlikeli yanı dünya çapındaki bankalar sistemi tarafından denetlenmesidir. Bu sistemi ise Yahudiler denetlemektedirler.

En başından söylediklerimiz herkese ütopik gelmişti. Fakat şuan araştıran insanlar gördüler ki deşifre ettiğimiz her plan gerçekleşti.

İslam'a göre bir ilahi yıl 1000 insan yılı gibidir. Bu durumdan Deccal'in İngiltere'de 1000 sene hüküm sürdüğünü çıkarabiliriz. İngiltere kraliyet ailesi 900. yıllara kadar dayanmaktadır.

900+1000= 1900!

Amerika 1917'de resmi olarak dünya savaşına katılmıştır. Bu adımla kendisini yeni süper güç olarak tespit etmiştir. Deccal orada "bir ay süreli bir gün" hüküm sürdü. 1 yıl 1000 yıla eşit ise, 1 ay 1000/12 olacaktır. Bu da 83 sene demektir.

1917+83=2000

2000 yılında George W. Bush Başkan seçilir ve 2001 de malum 11 eylül ritüeli gerçekleştirilir. 2002'de Afganistan saldırıya uğradı. 2003'te Irak saldırıya uğradı. 2006'da Lübnan saldırıya uğradı.

11 eylülü takip eden yıllarda Amerika Orta Doğu'da 10'dan fazla ülkede üsler kurmuştur. İsrail'in hükümdarlığını güvence altına almıştır.

Yeni Dünya Düzeni'nin başkenti. Kudüs.

Aynen peygamber efendimizin 1400 sene evvel söylediği gibi.


Bu gizli örgütler niye Tanrı yerine Şeytan'a tapmayı seçiyorlar?

Korkmayın sadece gerçeği öğrenin. Biz her zaman söyleriz bu insanlar korkulacak kimseler değil. Bu yazı serimdeki diğer yazılarda artık bu insanların neden bu şeytani yola baş koyduğunu anlatacağım. Çünkü kimse gizliyi yada küresel komployu onu yönlendiren gücü anlamadan anlayamaz.

David Icke verdiği bir konferansta Washington şehir planlarında 2 beşgen olduğunu söyler. Birisi Hükumet Binasına diğeri ise Beyaz Saray'a dönüktür. Bunu söyler ve ardından devam eder;

"Duyduğumuza göre bu siyasi bir bina Beyaz Saray. Gerçekte ise masonların belli bir şekle göre yaptığı gizli bir örgüt tapınağı. Kongre, kongre binası. Adını nereden almıştır? Çok eskiden kalma, Roma'lılar camiasının kutsal bir mekanı "Capitol Tepesi'nden. Bu camianın baş rahibesi Madeline Albright dış işleri bakanı olduğundan Avrupa'da bir yere gitti. Roma, Capitol Tepesi'ne, bu durumda hac yolculuğu sayılacak resmi bir ziyarette bulundu. İsmini buradan almaktadır."

Yukarıda sağda gördüğünüz resimdeki George Washington. Son yüzyılda George'un düzgün bir heykelinin olmadığına karar verildi. Bu heykel bir Amerika'lı yerine Floransa, İtalya'dan birine yaptırıldı. Bu heykel limana geldiğinde insanlar şaşırmışlardı. Çünkü burada George Washington var, Amerikanın ilk başkanı bel üstü çıplak ve 'Bill Clinton'ı üzerinden bir örtüyle, bir kolu yukarı ve bir kolu aşağıyı gösterir bir şekilde resmedilmişti. Neler oluyor acaba? Size tanıdık geldi mi bu şekil? Bu söylediklerimi aklınızda tutun. Kol yukarıda, kol aşağıda, bel üstü çıplak ve 'Bill Clinton' üzerinde bir örtü. Nereden geliyor biliyor musunuz? İşte tam da ortadaki resimden.

Kadim bir tasvir, negatif gücün toplamı anlamında kullanılan ve Tapınak Şövalyelerinin tapındığı Baphomet sembolü. Bu yüzden George Washington'u bu şekilde resmettiler. Dünyamızı yöneten insanlar satanistler.

Hiç sorguladınız mı neden bu insanların dinleri gizli toplantılar ve uygulamalar üzerine kurulu? Bu kadar güçlü olan insanlar neden acaba ayinlerini açık açık yapamıyor?

Cevabı çok basit. Çünkü eğer insanlar şeytanın var olduğunu fark ederlerse o zaman ifritlerin, meleklerin, peygamberlerin ve dinlerin de var olduğunu fark ederler. Anlayabildiniz mi?

Peki niye bu gizli örgütler Tanrı yerine Şeytan'a tapmayı seçiyorlar?

Size bir ses kaydından alıntılar yapacağım eğer bana inanmayan varsa ses kaydını isteyene yollayabilirim.

-Yalanlardan bahsedersek, iyi eğitimli sınıfın, mimarlar, doktorlar, avukatlar, din adamları, borsacılar, ve eğlence sektöründe çalışanların arasında cadı meclisi üyelerinin olması bizi şaşırtmamalı.

+Bunlar şeytanla anlaşması olan insanlar mı?

-Evet. Daha doğrusu, Lucifer'in, şeytanın, yılanın ve hayaletin ruhuna tapmaktan zevk alıyorlar ve oldukça normal bir hayatlar yaşıyorlar.

+Paul, anlayamadığım ve asla anlayamayacağım bir yanı var bu işin o da eğer birisi şeytanla bir anlaşma yaparsa o zaman bu karşılıklı olur, dünyadaki ölümlü yaşamlarını para, kadınlar yada gezilerle daha zevkli bir hale getirmeyi (yada daha ilginç yapar) her ne istiyorlarsa. O zaman şeytanın varlığından haberdar olurlar ve bu da onların bariz bir şekilde Tanrı'nın varlığından da haberdar kılar. Buna rağmen bilinçli bir şekilde, kör ve ahmakça bu hayatta alabilecekleri için bu seçimi mi yapıyorlar? Birini kabul etmek için öbürünü de kabul etmek zorundasın. Bu iradesiz bir hapishane gibi değil.

-Biliyorum. Öyle olduğunu biliyorum. Onlarla konuşmadan anlaşılması
o kadar da kolay değil. Ancak rahatladıklarında, iyileşmeye başladıklarında daha doğrusu Lusifer'e tapınmada hem hislere, hem cinselliğe hem de akla hitap eden bir keyif ve tatminin olduğunu öğreniyorsunuz. Bu çok özgün bir keyif.

+Bir uyuşturucu gibi o zaman.

-Evet, evet özgün bir keyif. Ruhtaki tanrısal, meleksi dürtü, hepimizde olumsuz şeylerin yanında meleksi ya da tanrısal bir şey var, bastırılıyor. Bizim kutsal yada kutsallıkla ve heybetli olarak gördüğümüz her şeyden büyük dehşet duyuyorlar.

Yani biz onlardan korkarken onlar kutsal yazıtlarımızdan ve gerçek kutsal ve tek olan Allah'tan dehşet duyuyorlar. Yani onların en rahat şekilde var ve güçlü olabilmeleri için hayatımızda kutsal olan her şeyi kaldırmalılar.

Bu yüzden "Yeni Seküler(Dünyevi,Dünya) Düzeni". Belki de sizin şimdiye kadar okuduğunuz her şey bu anlattıklarımızı es geçti.

Sevgili ateistler, şuna dikkat edin, onların seküler projesinin başarılı bir sonucusunuz. Siz İslamofoblar ise Siyonist projenin başarılı bir ürünüsünüz. Deccal için hazırlanan bir dünyada kutsal olan her şey alaya alınacaktır. Bu yüzdendir ki günümüzde gerçeği anlatan ve gerçek olan her şeyle büyük bir alay edilmesi söz konusu. Üstelik bunları sadece ateistler veya İslamofoblar değil Müslümanlarda yapıyor veya kendini Müslüman sananlar diyelim.

Günümüz dini kurumlarında bir çok sorun var. Doğru. Lakin sizce bu kimin sayesinde olmaktadır? İnternet ortamında ve medyada dolaşan yüzü kapalı sözde Müslüman terörist gruplarının fotoğrafı sadece propaganda amaçlı var. Dinine gururla inanan kimse suratını asla gizlemez!

İstediğinizi söyleyin ve istediğinize inanın Ancak bir gün bu cani insanların planı olan "Yeni Seküler Düzen"in var olacağını unutmayın. Burada okuduğunuz gerçekleri unutmayın.




Roger Morneau elit kesim ve onların ifrit inancı hakkındaki en önemli detayları açıklamaya devam ediyor.

Roger Morneau'dan çarpıcı açıklamalar: http://youtu.be/zUNZLk6hIyk

Bu adamın neler açıkladığını anladınız mı ? Bu fenomen yeni mi? Hayır. Bu ayinler medeniyetlerinin başından beri olmaktadır. Peki bu ifrit ruhlar nelerdir? Onlar cinlerdir ve Kur'an'da, İncil'de ve Tevrat'ta (ifrit, cin yada düşen melekler olarak) açıkça belirtilmektedir. İnsanlar asırlardır dünyevi karşılıklar için onlarla çalışıyorlar.

Peki bu nasıl olmaktadır? Bir alışverişi taban alan gönüllü bir anlaşma, vaat ya da sözleşmeyle. Onlara onların istediklerini veriyorsunuz, onlarda dünyada istediklerinizden bir şeyler veriyorlar.

Bu toplumlarımızda sıkça görülüyor mu? O kadar sık ki sokakta her şeyi öğrenebilirsiniz.

Şimdi lütfen bu videoyu izleyin : http://youtu.be/_GsXQVtMt_4

Bu fenomene o kadar sık rastlanıyorki artık pop kültürümüzde bile görülüyor. Her şeyde müzik, filmler ve çizgi filmlerde bile. Hayali eğlence olarak izlenilen şeylerde ne kadar çok gizli bilginin verildiği sizi şaşırtacaktır.

Bu ünlü mavi cinin nasıl hedefini çektiğine bir bakın. Video Linki: http://youtu.be/cosK3MXGXGM

Arapça'da "Genie" ya da jinni cinin tek kelimelik halidir. İfritler/düşmüş melekler ya da daha doğrusu cinler boyutlar arası iletişim ile güç kazanmaktadır. Kendilerine İlluminati diyorlar çünkü bu gizli bilgiyle aydınlanmışlardır. Bu küresel komplonun temel taşıdır.

Büyük resmi görebiliyor musunuz?

Şimdi şu videoyu izleyin : http://youtu.be/Q77PopoP-8k

"Benim gibi bir arkadaşın asla olmadı"

Anladınız mı? Çocuklarınıza neler gösteriliyor anladınız mı?

Aynı bizim anlattığımız gibi bu çizgi filmin devamı geliyor.

İzleyin : http://youtu.be/Kf4TX8zJSZw

Siz de İlluminati'nin nasıl dünyevi güç merkezlerini elde tuttuğunu düşünüyorsunuz. Şimdi elit'in nasıl aydınlandığını ve güçlerini neyin temel aldığını anlıyor musunuz? Bu şekil değiştiren cinlerin nasıl hayatlarımıza girdiklerini anlıyor musunuz? İnsanların geçmişte tanrı dedikleri şeyin şekil değiştirmiş cinler olduklarını anlayabiliyor musunuz? Eskiden Horus, Annunaki tanrıları, Yeşil Firavun, Firavun Tanrı Anubis, Tüylü Yılan Maya Tanrısı Kukulkan, Yunan tanrıları, Mavi hindu tanrıları, Mavi Bebek Krişna gibi tanrılar vardı. Günümüzde ise Yeşil Uzaylılar, şekil değiştiren sürüngenler, dünya dışı varlıklar kültürümüze uygun yapılmış şekiller anlayabiliyor musunuz? Aynı aldatma, değişik çağ. Hepsinin temeli boyutlar arası iletişim.

Şahitlik ederim ki Allah'tan başka ilah yoktur ve Hz. Muhammed onun kulu ve elçisidir


Damalı yüzey ve Tanrılar


İnsanlar gibi cinlerin de iyisi ve kötüsü var. Dindar ve Allah'a inananları var ve öyle olmayanlar var. Peki nerede varlar?

Cevabımız paralel boyutlarda. Allah bizim ve onların boyutları arası iletişim ve seyahatin yasak olduğunu açıkca belirtmiştir. Bu yüzden, sizinle çalışan iyi bir cin var olamaz çünkü temelde Allah'ın kanunlarına karşı çıkmaktadır.

(Allah), onların hepsini topladığı gün, cinlere: "Ey cin topluluğu! İnsanların çoğunu yoldan çıkardınız" der. İnsanlardan cinlerin dostu olanlar da şöyle derler: "Rabbimiz! Biz birbirimizden faydalandık. Nihayet bize tayin ettiğin vademize ulaştık". Allah da:"Sizin durağınız cehennemdir. Orada, Allah'ın dilemesi müstesna, ebedi olarak kalacaksınız" der. Şüphesiz Rabbin hikmet sahibidir, her şeyi bilendir. (6:128)

Karşıya geçenlerin bir amacı vardır: Aldatma. Onlara tapınarak ya da onlarla çalışarak sizi aldatınca onların üstadı Şeytan'ın planına hizmet etmektedirler. Büyük bir iş ya da küçük bir işle. Dünyamızda bilerek onlarla iletişime geçen ya da çalışanlar gibi onlarında amacı aynıdır. İnsanlarda da olduğu gibi cinlerinde sıradan halkı ve güçlü olanları vardır. Sıradan olanlar bizim toplumlarımızdaki insanlarla çalışmaktadır. Falcılarla, cadılarla, iyileştiricilerle, ipnozcularla, büyücüler ve sıradan halkla. Ancak güçlü liderleri sadece bizim güçlü liderlerimizle buluşuyorlar ve büyük güç hamleleri yapılıp büyük planlar konuşulmaktadır.

Videoyu izleyin lütfen: http://youtu.be/aWRwNH9FbUc

Öbür tarafın liderleri ile iletişime geçmek kolay bir şey değil. Belirli tarihlerde belirleri enerjilerin çıkması için belirli ritüeller yapılması gerekiyor. Bu ritüeller tiksindirici davranışlar, kurban ve kan dökülmesi üzerine kurulu. Kurbanlar boyutlar arası "yıldız kapılar" açıp öbür boyutun en güçlü ifrit/cinlerini çağırıyor. Boyutlar arası seyahat ve iletişim belirli yerlerde belirli ritüeller sayesinde oluyor.

"Tanrılara kurban etme"nin ne olduğunu artık biliyorsunuzdur. Size anlattığım ayinler saçma gelebilir lakin Türkiye'de 1990 lı yıllarda bir mason locası ifşa edildi. İki ayrı ayin görüntüleri medyaya sızdı. Lakin Kanal 7 haricinde hiç bir kanal bu görüntüleri yayınlamadı.

İşte o görüntüler: https://www.youtube.com/watch?v=BiOeiEgVISk

Bu ritüeller günümüzde hala uygulanmaktadır. Damalı yüzeyin ne olduğunu bilmek istiyor musunuz?

Damalı yüzey boyutlar arası seyahatin simgesidir. Matrix filmini hatırlayalım. Neo ancak damalı yüzeyde yürürken bu dünyada ayrılıp Morpheus'u ziyaret edebiliyordu.

Bilmeyenler için video: https://www.youtube.com/watch?v=gDadfh0ZdBM

Bu simgeler seyahatin aracı. Solda gördüğünüz resimde soldaki sütun ışığı temsil eder. Sağda ki ise karanlığı. Işık bizim dünyamızı temsil ediyor. Karanlık onların dünyasını. Damalı yüzey ise iki dünyanın birleşimini temsil ediyor. Bütün mason ritüelleri damalı yüzeyde yapılması gerekiyor. Sağda gördüğünüz bir mason locası. Ancak bu sadece temsili, ritüeller asıl kapıları açıyor. Yüzyıllardır İlluminati damalı yüzeyde iblislere tapındı ve onları çağırdı. Uyduruk tanrılar, şekil değiştiren sürüngenler, gri uzaylılar. Bunların hepsi aldatıcı cinler! "Şans eseri" yeni dünya düzenine uygun davranıyorlar.

Son olarak lütfen şu videoyu izleyin bakın masonlar daha önce deşifre ettiğimiz masonik tapınak olan Beyaz Saray'ın önünde ne yapıyorlar: http://youtu.be/S1RwtbBM8KQ

Bırakın üstatları planlar yapsın. Liderleri planlar yapsın. Bizim bildiğimiz Allah en iyi planı yapandır.



Büyük  Aldatmanın büyük planlarını bil ak hepsi aynı hedefe yönelikti. İnsanı Allah'tan ve gerçekten uzaklaştıran aldatma.

Doğrudan Lusifer'den geldiğini iddia ettiği planları Roger Monreau'nun nasıl anlattığına dikkat edin:

https://youtu.be/l3gyFBQMtRg

Yani insanlar bu sayede kadim tarihlerde olan olayları düzgün anlatan cinler tarafından kullanılacaktı. Bu olağan çünkü cinler binlerce sene yaşarlar.

Roger Morneau konuşmaya devam eder: "Bu sayede toplumda büyük aldatmaya karşı güven uyandıracaklardı. Mistisizmle batıyı hristiyanlıktan uzaklaştıracaklar."

Ardından sözü muhabir alır: "Üç ilke şunlar yani: Onun ve meleklerinin var olmadığını insanlara inandırmak. İkincisi insanların akıllarını ele geçirmek. Üçüncü ilke nedir?

Roger: "İncil'i yakmadan yok etmek. Bu konuda çok ilginç bir planı vardı. Büyük konsül toplantısından sonra Şeytan'ın Charles Darwin'e birebir evrim teorisi ilkelerini dikte edeceğine karar verildi. Lusifer'in kendisi tarafından eğitim aldı. Düşmüş Lusifer (Bizim kültürümüzde Azazil yani Şeytan). O zaman da Şeytan ve ruhani danışmanları eğer bir insan evrim teorisine inanırsa hayatında İncil'in yaradılış haftasını, insanın düşüşü ve kurtuluş isteğini tamamıyla yok edeceğini anlıyorlardı. Evrim teorisini öğreten her kimse o dini inanışın önemli bir rahibi sayılıyordu. Bu teorinin her öğreticisi ruhlar tarafından önemli bir kişi olarak algılanıyor ve Şeytan'ın kendisi tarafından ona özel bir karşılık ayrılıyor. Birisini öldürerek ruhani körlük, ikna ve dönüştürme ile büyük güç elde ediyorlar."

Büyük Aldatmayı şimdi açıklayabiliriz. Büyük Aldatma: Allah yoktur. Bu aldatma şeytanın bir planıdır.

Büyük Gerçek: Evrim teorisi Şeytan'ın sayesinde size getirildi.

Uyanın! Artık hayatınızda bir çok şey daha anlamlı hale geliyor değil mi? Devrimizin aldatmasının planlarını bilmek istiyor musunuz?

Aslında daha önce bahsetmiştik. En büyük plan. Sahte uzaylı saldırısı! Bakın Roger bu konuda nasıl bir açıklama yapmış:


1. Plan: İfritler-Cinler kendilerini dünya dışı gösterip bu fikre sizi inandırmak için her şeyi deneyecekler.


2. Plan: İslam'ı bitirmek. 11 eylül'den sonra İslam tarihi boyunca en büyük yarayı aldı. İslam ülkeleri terörist ilan edildi. Afganistan'a Irak'a Libya'ya girildi. Suriye'de Mısır'da Tunus'ta Lübnan'da Pakistan'da iç karışıklıklar çıkardılar.



3. Plan: Yeni Dünya dinini tanıtacaklar. O din ne olacaktır? "Sen Tanrısın!"ı öğreten bir din. Sizi aldatmak için yüzlerce belgesel çekildi kitap yazıldı. Bu kitaplar aynı gizli örgütler tarafından sizi aldatmak için finanse edildi.

Ancak gerçek sırları nedir? Neyi bilmemenizi istiyorlar? Bohemian Grove (Bohemian Korosu)'na gizlice girerek ifşa eden Alex Jonesaçıklıyor:

"Bu gizli örgütlerin temelinde Kabala yatıyor. Matematik ve sayıları kullanarak bir bilgiyi şifreleme yöntemidir. Gizli örgütler üyeleri bildiklerini asla her hangi bir dilde yazmaya cesaret edemediler, bildiklerini korudular. Çünkü öbür türlü birisi çalabilirdi ve sır yayılırdı. Bu bilgiyi alıp gizlediler. Bu şifreleme sisteminin, bir yanı matematik ve sayılar, diğeri ise mimaridir. Niye Masonlar isimli bir yardımlaşma derneği var diye düşündünüz mü? Duvar ustaları değiller miydi? Tabii ki yapıyorlar. Yaptıkları her duvarda sır saklı ve devirler boyunca binaların mimarileri ve ölçüleri, matematik ve geometrik formüller, yüksekliği ve genişliğinde bu sırrı gizlediler."


Daha önceden bahsettiğimiz iki sütun ve kapı, 13 basamak, sekizgeni oluşturan sütunlar, Avrupa'da yapılan 666 parça camdan yapılan Louvre piramidi, megakentlerde yapılan sekizgen, üçgen vb. gökdelenler, damalı tasarımlar ve daha niceleri.

Şimdi daha net anlayabiliyor musunuz?



"En Değerli Gerçek"



Ortaya çıkardığımız her şeye rağmen umudumuz var mı? Eğer yalanların ötesini görürseniz, karşı gelinemeyecek derecede büyük umudun olduğunu görebilirsiniz.

Bilim ruhaniyetle uyumlu mudur? Din olmadan ruhaniyet olur mu? Evrenin bir amacı olabilir mi? Hayatınızın olabilir mi? Bütün bu soruların cevapları evettir. Astrofizik'te son 20 yılda evrenin hayatın evrimine uygun kimi özellikleri olduğu keşfedildi. Yer çekimi gücü, güneşe güç veren nükleer kuvvet, karanlık madde ve karanlık enerji. Bu ve kimi başka özellikler hayranlık uyandırıcı bir şekilde hayatın oluşumuna tamamıyla uygundur.

Bir derecelik bir değişimde hepsi çöker (Hassas Ayar Argümanı). Bunu biraz düşünün... Sonsuz bileşenler, formüller ve galaksilerin ilahi kanunları sizin var olabilmeniz için şu anda var oldukları gibi olmalıdırlar. Eğer bunun şans eseri olduğuna inanmak istiyorsanız bu sizin seçiminizdir. Ancak egonuzu bir yana atmayı öğrenip dünyayı doğru bir şekilde izlerseniz, en değerli gerçeği keşfedeceğinizin garantisini size veririm.

Bu güzel dünya sizce kimin için yaratıldı? Nereye bakarsanız bakın, doğa yalan söylemez. Gerçeği doğada bulabilirsiniz.








İzlanda, Amerika, İngiltere, Türkiye, Hollanda, Lübnan, Belçika, Irak, Suriye, Çin ve daha nice ülkeler. Hepsi Allah'ın yarattığı eşsiz topraklar.

"Aziz ve Hakim olan Allah'tan kitabın indirilişidir bu!"

"Kuşkusuz, göklerde ve yerde, iman sahipleri için sayısız ayetler vardır." (Casiye Suresi-3)

"Ve sizin yaratılışınızda, her yana yaydığı canlılarda, kesinliği yakalayan bir topluluk için ibretler, işaretler vardır." (Casiye Suresi-4)

"Göklerde ne var, yerde ne varsa tümünü, O'ndan bir lütuf olarak size boyun eğdirmiştir. Bunda, derin derin düşünen bir topluluk için elbette ibretler vardır." (Casiye Suresi-13)

Gerçekten bütün bu güzellikler ve orantının şans eseri olduğuna mı inanıyorsunuz ? Gerçek herkes için ortada. Etrafınızdaki yaratılışı takdir etmek için doğru bilgiyi edinme yolunda size en güzel olanları dilerim. Bu bilgi sizi yaratıcınızı anlamaya yönlendirecektir. O bilgiye ulaştığınızda hiç bir şey sizi yıkamaz.



"Dinin İstismarı"

Allah, din ve insanlık hakkında günümüz kuramlarını okudunuz mu? Ortak yanlarını fark ettiniz mi?

"Tanrı yoktur."
"Tanrı kendini oluşturan bir hayaldir."
"Siz bir tanrısınız."
"Bilinciniz vasıtasıyla siz Tanrısınız."
"Maymunlardan evrimleştiniz."
"İstediğinizi yapın."
"Kutsal kitaplarınızdaki mucizelerin ardında uzaylılar vardı."
"Genetik olarak uzaylılar tarafından yaratıldınız."
"Elit kesim dini bir kontrol aracı olarak yarattı."

Yukarı da yazdıklarımdan herhangi birisine inandıysanız "Yeni Dünya Düzeni"nin, dünyevi bir hedefin tuzağına düşmüşsünüzdür. Bu planın amacı sizi gerçeğe kör ya da uzak tutmaya çalışmaktır. Bu plan Allah'ı hayatınızdan uzaklaştırıp sizi dünyevi zevkler ve kazançlara cezbetmektedir. Ancak bir sonraki hayat yerine bu hayata odaklandığınızdan elitlerin denetlenen bir aracı olmaktasınızdır. Deccal'in dünyası zevk ve tüketim üzerine yapılanmıştır. Bu yüzden şeytani dinin birinci kuralı "istediğinizi yapın"dır. Eğer din insanlık, uzaylılar ya da elitler tarafından bir denetim aracı olarak yapıldıysa çok tanrılı dinler niye hiç mücadeleyle karşılaşmıyorlar? Tek tanrılı dinler niye hep gücü elde tutanlar tarafından saldırıya uğramıştır? Niye sadece Allah'ın gerçek peygamberleri elitler tarafından saldırıya uğramıştır. Çünkü tek tanrılı yani ilahi olan din insanlığı hükümdarlığın tiranlığından kurtarabilmektedir. Bu da gücü elde tutanlar için en büyük tehdittir. Aldatıcı dünyamızda gerçekler hep saptırılarak anlatılacaktır. Bu bizim bugüne kadar anlattığımız en büyük derstir.

Dünyanın çok tanrılı dinlerine bakın ve kendinize "niye hiç biriyle mücadele edilmedi?" diye sorun. Yunan mitolojisi, budizm, hinduizm, antik mısır dinleri vb. bu dinlerden hiç biri gücü elde tutanlarla mücadele etmemiştir. Kendinize niye diye sorun. Böylelikle hangi dinlerin elitler tarafından yaratıldığını hangilerinin yaratılmadığını anlayabilirsiniz. Gerçek şu ki her zaman bütün gerçek dinlerin arkasında bir tanrı ve bir mesaj vardır. Gerçek bir inanan ise Hz.Musa'nın Hz. İsa'nın ve Hz.Muhammed(SAV)'in mesajlarına tek bir mesaj olarak inanmalıdır. Lakin egolarını bir tarafa bırakıp insanların İncil'in ve özellikle Tevrat'ın zaman içerisinde değiştirildiğini kabul etmeleri gerekir.

Günümüzde niye bu kadar çok farklılık vardır? Niye hepimiz tek bir Allah'ın varlığına inandığımız halde birliktelik içinde değiliz? Tek tanrılı dinlerin birlikteliğini geçelim, aynı dinin mezhepleri arasında bile birlik yoktur. Hristiyanı; Protestan, Katolik, Ortadoks diye ayrılır, Müslümanı; Sunni, Şii, Alevi diye ayrılır. PekiNEDEN?

Tek tanrılı dinler insan tarafından yaratılmamasına rağmen her biri zaman içerisinde istismara uğramıştır. Son hak kitap olan Kuran bile son zamanlarda büyük bir tehlike altında. Diğer tek tanrılı dinlerin nasıl istismar edildiklerini görmek için geçmişlerine bakalım. Farklılıkların nereden geldiğini görelim. Yahudi inancı ve Tevrat'la başlayalım.

Yahudilerin krallığı kimin tarafından yok edildi? Nebukadnezar. Babil krallığı kutsal topraklardaki Yahudi krallığını yok etti ve krallıklarını böldü. Sadece onunla kalmayıp, onları Irak ve Babil'e köleler olarak götürdüler. Onları Babil'e geri götürdüler. Yahudiler böylece Allah'ın dininden uzaklaştırdılar. Yazıtlardan uzun bir süre uzak tutuldular. Babillilerin etkisi, diktası, baskısı ve tiranlığı altında kaldılar. Hz. Musa'nın dininden sapmaların çoğu burada, Babil'de yapılmıştır.


"Talmud nerede ve kim tarafından yazılmıştır?"

Babil'de bulunan 70 haham tarafından yazılmıştır. Şu anki Yahudilerin merkezi odak noktası ve kanunu olmuştur. İnsan yapımıdır! Tevrat'ı bırakıp Talmud'u takip etmişlerdir. Talmud Babil rejimi ve çevresi etkisinde kalan hahamlar tarafından yazılmıştır. Talmud Kudüs ve Süleyman'ın tapınağı hakkında çeşitli planlara odaklanmıştır. Bu planların amaçları gizli örgütlerin oluşum ve amaçlarına güçlü bir biçimde bağlıdır. Süleyman peygamberin bu kötü planlarla bağı yoktur. Hz. Süleyman'ın tapınağı kayıptır. Hz. Süleyman'ın tapınağı diye bir şey yoktur. Mescidi kim yapmıştır? Yakup aleyhiselam. Hz. Süleyman krallığı sırasında mescidi genişletmiştir. Bir tapınak değildi. Bir mescitti. Hz. Süleyman Mescidi Aksayı Allah adına genişletti. Her peygamber sonra gelecek peygamberler ve birbirlerini tamamlayan kitapları hakkındaki gerçeği onaylamasına rağmen bozuk liderler her zaman gerçekle mücadele etmişlerdir.

Bakara Suresi 101. Ayet: Allah katında kendilerine, ellerinde bulunanı tasdikleyici bir resul geldiğinde, kitap verilenlerden bir grup, Allah'ın Kitabı'nı hiç bilmiyorlarmış gibi arkalarına attılar."

Allah'ın kitabını arkalarına attılar. Resulualeyhiselam geldiğinde onu takip etmek istemediler. Neyi takip ettiler? Hz. Süleyman'ın hayatında iblislerin onlara verdiklerini takip ettiler. Neyden bahsettiğimi anladınız mı? İblisler insanlara büyüyü öğrettiler. Şeytan ve iblisleri Hz. Süleyman'ın zamanından önce ve onun krallığında insanlara büyü öğrettiler. Bu ayetin tefsirinde Hz. Süleyman'ın iblislerin insanlara büyü öğrettiğini öğrendiğini söylenmektedir. Bütün klavuzları ve kitapları iblislerin ve insanların ellerinden aldı ve büyü yapan ya da öğreten herkesin idam edileceği kanununu koydu. Bütün kitapları ve kılavuzları alıp tahtının altına gömdü. Hikaye böyledir. Onları gömdü.

Şimdi gizli örgütlerin büyük planlarının niye "Süleyman Tapınağı"nı yeniden canlandırıp, Kutsal Mescidi Aksa'nın altını kazıp gömülü defini geri alma etrafında döndüğünü biliyorsunuzdur. Bu hedefe ulaşmak için hiç bir şey onları durduramayacaktır. Bu kutsal mescidimizin etrafında büyük bir komplo vardır.

Filistin sizce gerçek barışı tadacak mı? Küresel komplonun merkezindedir. Yavaşça Deccal'in gelişine hazırlanılmaktadır. Çoğunuz Mescidi Aksayı bilmiyor bile bu bir tesadüf değil. Her nasıl oluyorsa. Müslüman ya da batı medyasının Mescidi Aksadan bahsedildiğinde hep Kubbetüs Sahra kullanılmaktadır. Böyle düşünmek için yönlendiriliyorsunuz. Gerçek Mescidi Aksa yok edildiğinde siz böylece farkında olmayacaksınız. Farkı bilmek göreviniz. Bunu izlediğiniz sırada planları ilerliyor ve Mescidi Aksa'nın altını kazıyorlar. Bu Mescidin yok oluşu Mehdi'nin gelişinin büyük ve son işaretlerinden biridir.


Süleyman'ın Tapınağı
Bugünkü kazı hazine avcılığı yüzünden mi sizce? Kazının amacı bu değil. O hazine yüzyıllar evvel bulunmuştu. Kimin tarafından biliyor musunuz?





Süleyman'a tapınağının inşasında yardım eden "inşacılar" kimdi?

Peki hazine neydi? Tampliye şovalyeleri yasaklı büyü kitaplarını buldular. Bu hazine vasıtasıyla illuminatinin üstüne kurulduğu gizli sanatı öğrendiler. Bu sanatı dünyadaki bütün güç birimlerine ulaşmak için kullandılar. Bunu şeytana taparak yaptılar. Bilerek ruhlarını sattılar. Gizli ritüeller, vaat ve anlaşmalarla bu bilgi saklı tutuldu.

Bilgileri asla yazılmadı ancak semboller, ritüeller ve mimari vasıtasıyla aktarıldı. Peki bugün neden kazı yapılıyor? Mescidi Aksa'nın önemi ne?

Yüzlerce senedir Kudüs'ün Tapınak Tepesi büyük tek tanrılı dinlerin savaşlarının üzerindedir. Mescidi Aksa tehlike altında. Bugünün kazıları Mescidin düzenli yıkımı içindir. Onların krallarının kralı sahte peygamberin gelişine hazırlanıyorlar. Bu kral yeniden yapılan tapınakla karşılanmak zorundadır. Süleyman'ın tapınağının yeniden yapılmasından önce Mescidi Aksa, Allah'ın ilk kutsal evi yok edilmek zorunda. İsrail devleti ise bunu yavaş ve sinsi bir şekilde yapmayı planlamıştır.

Şubat 2007'nin başında İsrail antikalar otoritesi Mescidi Aksanın dışındaki Tapınak tepesini ve batı duvarını kazmaya başlamıştır. Otoriteler tapınak tepesinin kapılarından birine ulaşacak kalıcı bir duvara hazırlık olarak bu çalışmaların yapıldığını söylüyorlar. Filistinli bölgedeki Müslüman kardeşlerimiz ve İsrail karşı karşıya geldi. Aynı ay içinde Mescidi Aksa'nın yakınında yapılan arkeolojik kazılar yüzünden üçüncü kere olay çıktı. Müslüman liderler daha gizli işlerin döndüğünü iddia ediyorlar.

Şeyh Raid Salah: "Her taraftan tüneller kazıldı. Biri bir mahalleden kutsal Aksa mescidine gidiyor. Adım adım Mescidi yok ediyorlar. Bu hareketle geniş çağlı bir dini savaşı ortaya çıkarıyorlar."
İsrail Tapınak Tepesinde ve Mescidi Aksa altında yapılan kazıları şiddetli bir şekilde reddediyor. Saygı duyulan hahamlar kazıları bu bölgenin Yahudilikte çok kutsal olduğu ve bir çoğu yahudinin kutsallığından ötürü oraya giremeyecekleri iddiasıyla reddediyor.

Bir hahamdan açıklama:"Mesih'in geleceği güne kadar ve biz temizlenene kadar o tepeye çıkıp dua edemeyiz. Bizim olmadığından değil; en sevgili ve kutsal mekan olduğundandır. "
Aynı sırada Hamas ve Fatah liderleri Suudi Arabistan'da ihtilaflarını çözmeye çalışıyorlar. Mescidi Aksa etrafındaki olaylar iki tarafıda İsrail'e karşı birleştirmişti.

Kutsal savaşa hazır mısınız? 3. Dünya Savaşına hazır mısınız? İkisi de çoktan başladı. Ancak çoğunuzun düşündüğünün aksine bu kutsal savaş Müslüman, Hristiyan ve Yahudi arasında değildir. Öyle gözükse bile gerçek olan bu değil. Neden biliyor musunuz? Çünkü son günlerin savaşının liderleri firavunun soyuyla peygamberlerin soyu olacak. Allah'a inananlar ile şeytana inananlar arasında olacak bu savaş.

Günümüz firavunlarının karşılık görmemesinin en iyi yolu nedir? Tamamıyla cahil ve köle bir toplumun oluşturduğu bir "Yeni Dünya Düzeni" kurmak. Karşı çıkanları ise bölüp yenmek. İlluminati kendilerini satanist ilan eden Rothschild'ler tarafından kuruldu.

Sizce günümüzde dünyayı kim yönetmektedir? Siyonist bankacı aileler. Temelde Rothschild ve Rockefeller aileleri. Kim Hitler ve Dünya savaşlarının finansmanını yaptı? Yine Rothschild'lar ve Rockerfeller'lar. Niye sözde Yahudiler soykırımı desteklesin? Çünkü Yahudi değil satanistler. Ayrıca soykırım olmasaydı günümüzde İsrail denen bir devlette olmazdı.

Dost şirketleri Hitler ve Yahudi köle çalışma kamplarını finans eden Rothschild'lar, Yahudi soykırım mağdurlarını zülmedenlere çevirdiler. Dikenli teller arkasında mülteci kamplarında, Filistinliler Nazi toplama kampları mağdurlarına benzemeye başladılar. Bu onaylı gerçekler İsrail'in en ilginç sırlarından biridir.

Yazar Simon Shama'ya göre Rothschild'lar İsrail topraklarının %80'inin sahibidirler. İsrail'in bayrağının altı köşeli yıldızı bile Rothschild ailesinin kırmızı kalkanından alıntıdır. Altı köşeli yıldızın merkezine bağlı altı noktası, altı üçgeni ve altı yüzü vardır. Bazen gerçek hayalden daha gariptir. Dünya savaşlarını ve soykırımı finans edenler İsrail'in %80'inin sahibi! Sizce bu aileler kimin için çalışıyor? Artık dünyamızdaki acıların çoğunun arkasında kimler var anlamaya başlıyor musunuz?

Neden Kudüs? Neden Süleyman'ın Tapınağının yeniden yapılması? Kudüs çünkü sahte peygamber gerçek peygamberin atandığı yerde hükmetmek zorunda. Süleyman'ın tapınağı konusu ne peki? Kendinize Hz. Süleyman2ın öbür peygamberlere göre hangi yönü özgündü diye sormalısınız. Araştırmalarını iyi yapanlar Kur'an'da Hz. Süleyman'a özgün bir kehanet verildiğini göreceklerdir. Özgün bir hükümdarlık. 2 farklı boyuttan iki farklı ırkı kapsayan. Sizce niye Süleyman'ın Tapınağı bu kadar kutsal? Kendinize sormanız gereken asıl soru Süleyman'ın Tapınağı kimin için kutsalların kutsalı? Bunu bulmayı size bırakıyorum.

Hristiyan ve  İslam inancının istismarı 

Türkiye'deki insanların gözlerini açabilmesi için yıllar süren çalışmalarımız var. Her yeni yazımızda insanların beyinlerinin kabul edemeyeceği bilgiler verdik. Yine bu yazı da onlardan bir tanesi olacak. Bu yazımda Hem Hristiyan hem de İslam inancının istismarını inceleyeceğiz. Şimdiden söylemek istiyorum ki kesinlikle dinlere laf atma gibi bir durum yoktur. Herkes bizim nasıl dindar bir oluşum olduğumuzu bilir sadece bu dinlere insanların tahribatını anlatacağız. Sizden, belli bir sonuca ulaşmadan sonuna kadar açık fikirli ve sabırlı olmanızı istiyorum.









Horus'un hikayesini biliyor musunuz? Yanda gördüğünüz resimde ki Horus'tur. Milattan önce 3000'lerde Mısır'ın güneş tanrısı olarak biliniyor. İnsan şeklini almış güneştir. Hayatı güneşin gökte hareketlerinin, mecazi bir takım mitlerini oluşturuyor. Genişçe bakarsak Horus'un hikayesi şöyledir;

Horus 25 Aralık'ta, bakire İsis'e doğmuştur.

Doğumunu doğuda bir yıldızın çıkışı ve üç kralın bu yıldızı takip edip onu bulması ve süslemesi takip etmiştir.

12 yaşında öğretmenlik yapmaya başlamıştır.

30 yaşında Anup adlı bir kişi tarafından vaftiz edildi ve böylece görevine başladı.

Horus'un 12 havarisi vardı onlarla gezip hastaları iyileştirme ve su üstünde yürüme gibi mucizeler gerçekleştiriyordu.

Horus'un gerçek, ışık, Tanrı'nın kutsanmış oğlu, iyi çoban gibi bir çok jest isimleri vardı.

Typhon tarafından ihanete uğradıktan sonra Horus çarmıha gerildi, üç gün gömülü kaldı ve yeniden hayata döndü.

Bu hikaye size de bir yerden tanıdık gelmedi mi?

Şimdi Hz. İsa'nın hikayesine bakalım;

Hz. İsa Mesih Beytüllahim'de 25 Aralık'ta bakire Hz. Meryem'e doğdu.

Doğumunu doğuda bir yıldızın çıkışı ve üç kralın bu yıldızı takip edip onu bulması ve süslemesi takip etmiştir.

12 yaşında öğretmenlik yapmaya başladı.

30 yaşında Vaftizci Yahya tarafından vaftiz edildi ve böylece görevine başladı.

Hz. İsa'nın beraber seyahat ettiği hastaları iyileştirdiği, su üzerinde yürüdüğü, ölüleri dirilttiği 12 havarisi vardı.


Aynı zamanda kralların kralı, Tanrı'nın oğlu, dünyanın ışığı, alfa ve omega, Tanrı'nın kuzusu gibi bir çok isimle tanınıyordu.

Havarisi Yehuda tarafından ihanete uğradıktan ve 30 parça gümüşe satıldıktan sonra çarmıha gerildi, gömüldü ve üç gün sonra yeniden doğdu ve cennete yükseldi.


Öncelikle şunu söylemek istiyorum doğum sırası tamamıyla astrolojik. Yukarıda bahsettiğimiz doğudaki yıldız Sirius'tur. Gece gökte gözüken en parlak yıldızdır. 24 Aralık'ta Orion kuşağındaki en parlak üç yıldızla hizaya giriyor. Orion kuşağındaki bu üç parlak yıldız kadim zamanlardaki isimleri kullanılmaktadır: Üç Krallar. Onlar ve en parlak yıldız Sirius hep beraber 25 Aralık'ta güneşin doğduğu yeri göstermektedirler. Bu yüzden üç krallar doğudaki yıldızı takip etmektedirler. Gün doğumunu göstermek için. Güneşin doğumu.


Bu Hz. İsa'nın da Horus gibi bir mit olması anlamına mı gelmektedir? Gerçek tabii ki her zaman gizlidir. Zeitgeist belgeselinden bir alıntı yapacağız size. Yapımcısı, kimi gerçekleri ortaya çıkarırken Hz. İsa ve çoğu dini figürün mit dışında bir şey olmadığı kanaatine varmıştır. Böylece bu mitleri ortaya çıkaran insanların ellerine düşmüştür. Bu "Zeitgeist hatalarından" sadece biridir. Hz. İsa gerçekte Allah'ın mesajını yayan yaşayan, nefes alan bir peygamberdi. Niye hikaye üretilmiştir? Niye Hz. İsa'nın hikayesini Horus'unkine temellendirmişlerdir? Horus hakkında başka ne biliyoruz?



Horus'un babası Osiris, kardeşi Set tarafından öldürülünce Horus Set'le Mısır'ın tahtı için mücadele etti. Bu savaş Horus'un bir gözünün yaralanmasıyla son bulmuştur. Böylece Horus savaşı kazanıp, "Tek Gözlü Güneş Tanrısı" olmuştur. Zamanla Ra'la birleşip Ra-Horakhty olup bütün Mısır'ın hükümdarı olmuştur. Ra-Horakhty Mısır'lılar için Tek Tanrı olmuştur ve bütün diğer Tanrılar bu Tek Tanrı'nın farklı yüzleri olmuştur. Böylece Tek Gözlü Güneş Tanrısı "Tanrı'nın oğlu", "Dünyanın Işığı" ve "Kralların Kralı" olarak anılmaya başlanmıştır.

Kilise takipçilerini dolaylı yoldan tek gözlü güneş tanrısına tapınmaya mı yönlendirmiştir? Tek gözlü Deccal'i gerçek peygamber olarak kabul edilmesi için dünya çapında bir komplo mu düzenlenmektedir?

Kesinlikle evet. En baştan beri plan buydu. Müslümanlara en büyük sınavlardan birinin Deccal'in aldatmasıyla yüzleşme olacağı öğretilmektedir. Gerçek peygamberin hangisi olduğunu nasıl bileceğiz? İsa'nın hikayesi eğer güneşe tapınmanın bir şeklinden türetildiyse gerçek Hz. İsa'yı nasıl tanıyacağız?

İşte Hz. Meryem'in oğlu Hz.İsa'nın gerçek hikayesi

Günün birinde Allah'ın başmeleği Cebrail(a.s) Hz. Meryem'in karşısına çıktı ve ona Allah'ın büyük bir peygamberin annesi olacağını kararını verdiğini söyledi. Meleğin görüntüsü karşısında korkuya kapıldı ve ona erkek eli değmemesine rağmen nasıl bir çocuk doğuracağını sordu. Cebrail AS korkmamasını ve her şeyin yaratıcısı Allah'a güvenmesi gerektiğini söyledi. Hz. İsa'nın gelişi "insanlığa bir işaret" ve "Allah'tan bir lütuf" olarak kararı verilmişti. Böylece Cebrail AS ona Allah'ın ruhundan bir parça üfledi (gece olan herkese olduğu gibi). Ve uzaklaştı...

Cebrail Aleyhisselam Hz.İsa'nın doğumuna kadar onun karşısına çıkmadı. Ağustos ortasında Hz. Meryem evinden ayrıldı ve çöle gidip Hz.İsa'yı doğurdu. Dinlenmek için altına oturduğu palmiye ağacı altında doğum sancıları çekmeye başladı. Cebrail yeniden ona gözüktü. Onu rahatlattı ve Palmiye ağacını salladığında olgun hurmaların düşeceğini ona söyledi. İçebilmesi için Allah'ın onun yanında bir akarsu yarattığını ona gösterdi. Hz. İsa doğdu.

Cebrail ona her hangi birisini gördüğünde "Ben Rahman için oruç adadım. Onun için bugün, insan cinsinden hiç kimseyle konuşmayacağım." demesini öğütledi. İnsanlar bebeği sorduklarında bir şey söylemeyip çocuğu göstermesini ve onun yerine konuşacağını söyledi. Eve döndüğünde kalabalık etrafında toplandı ve Hahamlar onu sorgulamaya başladılar.

"Ey Meryem, şaşılacak bir iş yaptın! Baban kötü bir adam değildi. Annen de kahpe değildi." dediler. Onu zina ile suçlamaya başladıklarında ona söylendiği gibi yaptı ve bebek Hz. İsa'yı gösterdi. Gülerek, "Beşikteki bir sabiyle nasıl konuşuruz?" dediler. Ondan sonra bir kaç saattir yaşayan Hz. İsa konuştu. "Ben Allah'ın kuluyum. O bana kitap verdi, beni peygamber yaptı. Beni bulunduğum her yerde kutsal ve bereketli kıldı. Yaşadığım sürece bana namazı ve zekatı önerdi. Anneme iyilik etmemi önerdi. Beni zorba bir eşkıya yapmadı."

Ey Meryem! Allah seni, kendisinden bir kelimeyle muştuluyor. Adı, Meryem oğlu İsa Mesih'tir. Dünya ve ahirette yüz akıdır. Allah'a yaklaştırılanlardandır. Barışa yönelik iş yapanlardandır. Ona Kitap'ı, hikmeti, Tevrat'ı ve İncil'i öğretecek. (Ali İmran Suresi 45-46-47-48)


Güneş Tanrısı  Deccal'in projesi


"Dünyayı dini inanıştan tamamıyla arındırmak. Proje budur ve yüzden adı Novus Ordo Seclorum'dur. Yeni seküler bir dünya düzeni.",

Dezenformasyon nedir? Yanlış bilgiyi kabul ettirecek kadar doğru bilgi verme sanatıdır. Zeitgeist filmini hepimiz izlemişizdir. Bu film üç bölümden oluşmaktadır. Birincisi din ile ilgiliydi. İkincisi 11 Eylül'le ilgili. Son bölümü ise ABD Merkez Bankası ve dünyamızın geleceği hakkındaydı. Peki filmde kullanılan yöntem neydi? 2. ve 3. bölümler bilgisi az olanlara 1. bölümü kabul ettirecek kadar doğru bilgi içeriyordu. Bu insanlar 1. bölümü doğru kabul ediyorlar çünkü 2. ve 3. bölümlerdeki bilginin doğruluğunu biliyorlar. 11 eylül bölümü çok daha ünlü olan Loose Change filminin bir özetiydi, yani yeni bir şey söylenmemiştir. Son bölüm ise izleyicinin denetimi dışında olan ABD Merkez Bankası ve gelecek hakkındaydı. Bu tip bir belgesel yapıp bir yerinde bile İlluminati ve Mason kelimeleri geçmiyorsa bu filmin yapımcısının kime hizmet ettiğini sormak gerekir.

Bu filmin yapımcısı filmi yaparken ne yaptığını çok iyi biliyordu. Hangi bölümün en çok konuşulacağını biliyordu. Hangisinin en etkili olacağını. Din ile alakadar olan bölümünde bir çok hata vardır. Örneğin Horus'un bir bakireye doğduğunun ispatı yok. Annesinin adı İsis'ti, İsis-Mary yada İsis-Meri değil. Mısır tarihinde böyle bir isim yok. Horus çarmıha gerilmedi. Bir yerde iki sütuın arasına asıldığıi başka bir yerde parçalara ayrıldığı ve annesinin parçaları toplayıp onu yeniden canlandırdığı yazmaktadır. Bu filmin birinci bölümü bir şey hakkında haklıydı. Putberest "hristiyanlar" İsa Mesih'in gerçek kişiliğini alıp güneşin bir temsili haline getirdiler. Takipçileri bu şekilde dolayı yoldan güneşe tapındılar. Şeytan'ın binlerce senedir başarılı olabildiği bir görev.

Bu bir komplo değildir. Eğer hristiyanlığı denetleyenleri adi planlarını incelerseniz bu gerçeklerin köküne varırsınız. Sizce niye Pazar günü "Sun day" kiliseye gidip dua ediyorlar? Oğul "Son" değil Güneş "Sun" günü. Anlatabiliyor muyum? Deccal için hazırlanan bir dünyada her din istismar edilip değiştirileceğini anlamamız lazım.

İfrit cinler ve gizli tarikatlar ile ilgili yaptığı konuşmalardan tanıdığımız Roger Morneau bakın ne diyor:


İslam, yazılı tarihin başlangıcında doğmuştur. Kur'an'ın ezberlenmesi emredilmişti. Bu sayede değiştirilmesi çok zor olmuştur. Bu yüzden tarihi Hz.İsa ile Kur'an'daki Hz. İsa'nın benzeşmesi bir tesadüf değildir. Tarihi bağlamda, Hz. İsa her şeyi yaratan, cennetteki tek bir tanrıya ibadet edilmesi gerektiğini öğütleyen bir peygamberdi. Bu tek Tanrı'ya Aramca (ve Arapça) Allah adıyla hitap ediyordu. Tanrı terimini kullanmak günümüzde yanlıştır.

Her zaman tek bir Allah ve tek bir mesajdı ve bütün farklılıklar insan yapımıydı. Hz. İsa 325 yılında insanların oluşturduğu İznik konsülüne kadar ne Tanrı sayıldı ne de Tanrı'nın oğlu sayıldı. Böyle yaparak güçlü kesim İncil'i ve Hz.İsa'nın öğretilerini istediği gibi değiştirdi ve Tanrı'nın sözleri diyerek sorgulayanlara korku saldılar. Müslümanlar için bu felaket bir suç çünkü Hz. İsa bizim en sevdiğimiz peygamberlerden biri.

Bu kadar fazla İncil sürümü ve kralların ve kilisenin istismarı ile gerçek kaynak sadece orjinal olanı olabilir. Bu tabii ki halktan gizleniyor ancak arayanlar yine de bulabilirler. Hristiyanların, hem Müslümanların hemde Hristiyanların Hz.İsa'nın peygamberliğine ve kurtarıcılığına inandığını ancak siyonist Yahudilerin onu red edip kendi kurtarıcılarını beklediklerini bilmelidir. Kendinize sormanız gereken güzel bir soru şudur; Çağdaş İncil'de Hz. İsa'yı kim öldürmüştür? Yozlaşmış Yahudiler ve Romalılar. Daha sonra Hz.İsa'nın dinini kim yaymıştır? Yozlaşmış Yahudiler ve Romalılar. Hz. İsa'nın katillerine onu aynı mesajı için öldürmelerine rağmen nasıl güvenebilirsiniz?

Siyaset Hz.İsa'nın kitabını ve dinini açık bir şekilde etkilemiştir. O zamandan beri dünyayı kim yönetmektedir? Yahudiler ve kutsal roma imparatorluğu, "Vatikan"! Onların planlarını bilmek istiyor musunuz? Şeytani tek gözlü "güneş tanrısı"nı kimler tanıtmaktadır?

VE DAHA NİCELERİ...

Putberestlik genellikle Tek Tanrı'ya inanmanın tersine herhangi bir put görsel, fikir yada objeye tapınma olarak tanımlanmaktadır. Unutmayın sadece gerçek sizi özgür kılabilir! Yalanları aşıp gerçeğe odaklanabilir misiniz? Hepimizin sadece Allah'a inandığımızı anlayabiliyor musunuz? Dinlerimiz bilinçli olarak bizi ayrı tutabilmek için istismar edilmiştir. Hz.Musa'nında Hz.İsa'nında Hz. Muhammed (SAV)'inde mesajı aynıydı.


"İslam'ın Hikayesi"
Malcolm X'e yöneltilen bir soru:
"Müezzin, minareye çıkıp günde iki kere sadece bir tanrı vardır, o Allah'tır diye bir hristiyan Tanrı'yı red mi ediyorsunuz?

Malcolm X:



Müezzin bunu beş kere yapıyor. Ayrıca inandığı Tanrı Hristiyanların da inandığı Tanrı ve Yahudilerinde inandığı Tanrı. Tek Tanrı, evrenin yaratıcısı. Müslümanlar evreni yaratan Tanrı'ya yani Allah'a inanmaktadırlar ve sanırsam Hristiyanlar ve Yahudiler de inanıyor. Hepsi yaratıcıdan bahsederken, Yahudiler ona Yehovah ve Hristiyanlar başka bir isim kullanıyor olabilirler, Araplar ise ona Allah demektedir. Hepimiz aynı Tanrı'ya inanıyoruz
Müslümanlar Habeşistana sığındığında onları kendilerine teslim etmesini isteyen Mekkeli müşriklere Habeşistan Kralı Necaşi'nin verdiği karar:

Kur'an klasik arapçanın kesinlikle en iyi edebi eseridir. Biz müslümanlar için bu kitap Allah'ın Cebrail meleği vasıtasıyla Hz. Muhammed'e aktardığı sözler anlamına gelir. Hz. İsa'nın, Hz. Musa'nın ve Tek olan Allah'ın diğer peygamberlerini ve onların mesajlarını onaylamıştır. Peygamberimiz Hz. Muhammed(SAV) bir çok gayri müslim büyük düşünür tarafından insanlık tarihinin en büyük kişiliği olarak görülmektedir. Bu inanca yapılan tarihi ve çağdaş saldırılara rağmen hala İslam en hızlı büyüyen dindir. İncil, Tevrat Babil'de saldırıya uğrayıp istismara uğradıktan sonra gönderildi. Daha sonra Romalılar, yozlaşmış Yahudiler, Konstantiniyeliler, Krallar ve kiliseler tarafından İncil İznik konsülünde istismar edilip değiştirildiğinde Kur'an gönderildi ve bu sefer Allah bu kutsal kitabı korumayı vaad etti. Böylece geçmişte ve günümüzde Kur'an müslümanlar tarafından bütünüyle ezberlendi ve böylece istismarı engellendi. Ancak İslam'ın gerçek mesajı genellikle kitleler içinde çok az uygulanmaktadır. Eğer uygulansaydı çok daha iyi bir dünyada yaşardık. İnançla ilgili görülen hataların tamamı müslümanların sırtındadır, İslam'ın değil. Mükemmel olan İslam'dır, müslümanlar değil.

Malcolm X'in İslam ile tanıştıktan sonra yaptığı söylev:

Zamanımızın en samimi, tutkulu ve güçlü liderlerimizden birini saygıyla ve sevgiyle anıyoruz.

Daha sonra Malcolm X bir seminerinde yobazlaşmış sözde müslümanlar tarafından öldürüldü. Gerçek dünyada gerçekler hep böyle karşılanacaktır. 


 Hz. Muhammed (SAV)'ın soyunun nasıl katledildi ve Hz. Mehdi'ye dair bilgiler.12 İmam Hakkında Gerçekler"


 Kur'an Allah'ın otoritesiyle korunmuştur. Bu, kötülüğün İslam'dan vazgeçtiği anlamına mı geliyor? Acaba kötülük İslam'a hiç bulaşmadı mı? Geçmişte Kur'an dahil istismar edilmeye çalışılsa da Kur'an hariç bir çok şey istismar edildi ve günümüzde de edilmeye devam ediyor. İnanç istismar edilmedi çünkü inanç Kur'anla korunmaktadır. Müslüman ümmeti ya da toplumu istismar edilmektedir. Hem dıştan hem de içten. Bizim söylediklerimiz hiç bir zaman bir tarikata, bir partiye veya bir kuruluşa ait olmadı. Hep doğru bildiğimizi mantık çerçevesinde sunduk.


Gerçek; tarikatlardan partilerden ve kuruluşlardan büyüktür!632'de peygamberimiz Hz.Muhammed (SAV) rahmetli oldu. Son anlarında takipçileri ve arkadaşları etrafında toplanıp onu rahatlatmaya çalıştılar ve son isteklerini dinlediler. Bu büyük Peygamberin ne istediğini biliyor musunuz?

Vaiz Şeyh Habib Al Jifri bakın neler diyor:


"Ey Allah'ın resulu, bu son saatlerinde bizden neler istiyorsun" diye sordular. Peygamberimiz Hz. Muhammed "Kadınlara iyi bakın ve onlara iyilik ve saygıyla muamele edin." dedi.

Kimse İslam toplumlarına güçlerin girdiğini ve kendi doktrinlerini bulaştırdıklarını reddedemez. Çoğu peygamberimizin öğretilerini göz önüne almadılar. Bu yüzden suç toplumdadır, İslam'da değil. Peygamberimizin öbür isteği neydi biliyor musunuz? Peygamberimiz rehberlik için ailesine bakmamız sorumluluğunu bize verdi.

"Rehberlik için ailemle bağınızı tutun."Neden Peygamber benim ailem dedi? Peygamber rahmetli olduğunda onunla bağımızın koptuğunu kimse düşünmesin diye. "Peygamberimize olan bağımız canlıdır. Ailesi toplumumuzda olduğu ve saygı görüldüğü sürece" anlamına gelmektedir.

Tam Hadis şöyledir:

"Size öyle bir şey bırakıyorum ki ben gittikten sonra bile bu sayede sapamazsınız. Allah'ın kitabı, cennetten dünyaya uzanan bir ip ve ev ahalime bağlı yakın akrabalarım" demiştir. Bu ikisi havuza gelene kadar birbirinden ayrılmayacaklardı.

"Gidişimden sonra onlara nasıl davranacağınızı iyi düşünün." (Tirmizi)
Peki biz Peygamberimizin isteğine sadık kaldık mı? Müslüman kardeşlerim! Size bir sorum olacak. Gerçeği kabullenebilir misiniz?

Peygamberimizin ailesi temelde 4 kişiden oluşmaktadır.
1-İmam Ali
2-Fatıma El Zhera
3-İmam Hasan
4-İmam Hüseyin
ve 8 izleyen İmam'la toplamda 12 İmam.




Peygamberimizin soyuna neler olduğunu çoğunluğun bilmemesi sadece bir tesadüf mü sizce? Deccal ve Mehdi neredeyse burada. Gerçeği göstermeliyiz. Tekrardan soruyorum. Peygamberimizin ailesine ve soyuna neler olduğunu bilmek istiyor musunuz? Çoğumuzun 12 İmam'ların isimlerini bile bilmememiz sadece bir tesadüf mü? Bu İslami komployu ancak onlara neler olduğunu öğrenerek anlayabilirsiniz.

"Benden sonra 12 emir (Prens/Hakim) olacak hepsi Kureyş'den." (Tirmizi)

Yalanları es geçip peygamberimizin soyuna neler olduğunu anlayabilir misiniz?

1-) İmam Ali: İmam Ali, Kufe'de bir camide namaz kılarken Bin Mulcem'in zehirli kılıcıyla yaralanmıştı.

2-)İmam Hasan: Hz. Ali ve Hz. Fatıma nın oğlu Peygamberimizin torunu. İmam Hasan Muaviye'nin emriyle Medine'de zehirlenmiştir.

3-)İmam Hüseyin: Hz. Ali ve Hz.Fatıma'nın diğer oğlu Peygamberimizin torunu. İmam Hüseyin oğulları, akrabaları ve arkadaşlar ile beraber Yezid'in emriyle 10 Muharrem ayında (Aşure) Kerbela'da (Irak) başı kesilmiştir.

4-)İmam Zeynel Abidin: Hz. Hüseyin'in oğlu. Peygamberimizle doğrudan kan bağı vardır. 25. Muharrem'de Medine'de Hişam'ın emriyle zehirletilmiştir.

5-)İmam Muhammed: İmam Zeynel Abidin'in oğludur. Zilhicce ayının 7. gününde Medine'de İbrahim'in zehiriyle öldürülmüştür.

6-)İmam Cafer-i Sadık: İmam Muhammed'in oğludur. 25. Şevval'de Mansur'un zehriyle ölmüştür.

7-)İmam Musa El-Kazım: İmam Cafer-i Sadık'ın oğludur. 25. Recep'te Harun Reşid'in hapishanesinde zehirlenerek öldürüldü.

8-)İmam Ali Er-Rıza: 17 Safer'de İran, Horasan'da Ma'mun emriyle zehirlenerek öldürüldü.

9-)İmam Muhammed Taki: 30. Zilkade'de Bağdat'ta Mutasım'ın emriyle zehirletilmiştir.

10-)İmam Ali Naki Samirra: Irak'da Recep ayının üçünde, Mütevekkil'in emriyle zehirlenerek öldürülmüştür.

11-)İmam Hasan el-Askeri: Rebiülevvel ayının 8'inde Samirra'da el-Mutamid'in emriyle zehirlenerek öldürülmüştür.

12. İmam kimdir biliyor musunuz?

İmam Mehdi. Onun gelişine hazırlandınız mı? Peygamberimizin soyunu unuttunuz mu? Soyunun öğretilerini unuttunuz mu?

Samimiyetle söylüyorum biz unuttuk. Gizli gerçeği bulana kadar. İmam Mehdi İlluminati/Siyonist hareketine savaş açacaktır. Hz. İsa'nın dönüşü için Deccal'le savaşacaktır.


"Eğer uğruna ölmeyi göze almıyorsanız "özgürlüğü" dilinizden çıkarın." Malcolm X



SOYLAR :
Son dönemde yaşadığımız için şunu anlamamız çok önemlidir. Son zamanlar savaşı kimler arasında olacak biliyor musunuz? SOYLAR. Her tarafın liderleri kim olacak biliyor musunuz?



Bayanlar ve baylar, arkadaşlar, dostlar ve düşmanlar. Size yine büyük bir gizemi açıklayacağız. Son zamanlar savaş senaryosu soylara bağlı gelişecek. Ancak kimlerin soyları?


Kadim Mısır kraliyet ailesinde ensest ilişkiler vardı. Anneler oğullar ile kız kardeşler erkek kardeşler ile evlenip gücü ve parayı aile içinde tutuyorlardı. Firavun ataları gibi İngiliz Kraliyet ailesininde soyiçi melezlenme tarihçesi vardır. İki taraf, iki kadim ve farklı aile tarafından yönetilecek. Bir tarafta günümüzde dünyayı yöneten soy ve bir tarafta da birazdan açıklayacağımız özgün bir aile. İlk soy bu elit kraliyet ailelerinden oluşmaktadır. Firavun soyuna dayanmaktadırlar.

Firavunlara ne oldu biliyor musunuz? Dünyayı Mısır'dan yöneten küresel bir güce sahiplerdi. Peki ondan sonra birden bire ne oldu? Yok mu oldular? Mısır'dan Avrupa'ya göç ettiler. Bu soy daha sonra küresel gücünü Kutsal Roma İmparatorluğu vasıtasıyla şekillendirdi. Aynı aile Avrupa'da yayılmaya başladı ve evlilik söz konusu olunca her şeyi yine "aile içinde" tuttular. Kraliyetin sadece kraliyetle evlenebilmesinin sebebi bu sapık soyu sürdürebilmektir.

Bu soy daha sonra küresel gücünü Büyük Britanya'da kurdu. Büyük Britanya'nın yönetici ailesinin gerçek adı "Windsor" değildir. Bu sonradan gelen isim gerçek soyu gizlemek için kullanılan bir isimdir. Yüzyıllardır Britanya'dan yöneten soy "Yeni Dünya"dan en iyisini elde edebilmek için gayret göstermiştir. Yavaşça ama emin adımlarla Washington DC'de küresel yönetimlerini kurmuşlardır.

Bir aile, bir soy, bir yönetim! Bazen gerçek hayalden daha gariptir.

"Başkanlığın hemen arkasında bir kan bağı vardır. Başkan (George Bush)George Herbert Walker Bush'un dokuzuncu dereceden kuzenidir.
Richard B. Cheney'in kuzeni Barack Obama aynı zamanda Bush'un 11. dereceden kuzenidir.
Lincoln Bush'un 7. dereceden kuzenidir.
Bush ile John Kerry 9. derece kuzendirler.

Soy ağacını takip edince Madonna, Celine Dion ve Tom Hanks gibi isimler karşımıza çıkıyor.


Obama 6 başkanın uzaktan akrabasıdır.
George W. Bush
George Herbert Walker Bush
Gerald Ford
Lyndonn Johnson
Harry S. Truman
James Madison.

Obama'nın soyağacında aynı zamanda sör Winston Churchill ve İç Savaş Generali Robert Lee bulunmaktadır. Aynı zmanda Prens Charles'in eşiyle akrabadır.


John McCain'in soyunun araştırılması daha zordu. Ancak ABD başkanı eşi Leydi Laura Bush'un 6. dereceden kuzenidir.

Kardeşlerim! Bu soylar özgündür. Genleri çok ciddiye almaktadırlar. Bu dünyayı tarih boyunca yöneten Şeytani Firavun soyudur. Biz onlara elit diyoruz. Herkesi yönetmek için bir soy!






Siyonist bankacı aileler ile Hitler'i kim desteklemiştir? Çağımız satanizminin yazarı kim biliyor musunuz? Bu yüzyılın en kötü adamı lakabına sahiptir.


Aleister Crowley! Crowley aynı zamanda kimin babası sizce? Barbara Bush. Bir temel üzerine bu aile kuruldu. 




George W. Bush ile İngiltere Kraliçesi ile basın karşısında yaptığı bir konuşma:
"Bana ancak bir annenin çocuğuna bakabileceği gibi baktı."



David Icke: " İç melezlenen bir aile ağı vardır. Bunlar bizim onlar tarafından aydınlanmış anlamındaki İlluminati olarak anılmaktadır. Göz önünde diktatörlüğü insanlar reddettikçe sistemi yöneten insanlar haline geldiler. Bu insanlar genetiğe çok dikkat ederler. At yetiştiricileri gibiler. Prens Diana Spencer temelde kendini Windsor'ların damızlık kısrağı olarak görüyordu. Bu ağa Prens William'ı taşıyacak araç olarak getirildi. Bush gibi insanlara bakıyorsunuz ve senin benim gibi durduklarını görüyorsunuz. Asıl konu göremediğiniz alanda cereyan ediyor. İlluminati soyu gerçekte budur. Bu gerçekliği denetlemekle uğraşan diğer boyutlardan varlıkların araçlarıdırlar."

Daha önce bir kaç kez bu boyut ötesi varlıklardan bahsettik ve bunların sürüngen olmadığını da söyledik.

"Bunu anlamak için o kadar çok farklı konuyu araştırıp birbirine bağlamanız gerekiyor ki sonunda vay be buymuş demek ki diyebilesiniz. Diana'nın hikayesine baktığımızda sadece şu anda ya da 1997'de olana bakmamak gerekiyor. Babil gibi yerlere dayanıyor. Onun gibi yerler. Tanrıça Diana kadim bir tanrıçaydı ve İlluminati'nin tanrıçası Babil tanrıçası Semiramis'in farklı bir adıdır. Tanrıça Diana'ya inan ve onun için ritüeller yapan bir diğer grubun adı Merovenjlerdir. Merovenjler İlluminati ağının en önemli soylarından biridir.


BEKÇİLER
Akrabalığı korumak; onların önemli değerlerindendir ve önceden ayarlanmış kişiler ile evlenirler. Akrabaları içerisinde, yöneticilik üzerine kurulmuş efsanevi nesil ve sözde saf kan vardır. Bundan dolayı onlar Kraliyet Seçkinleri içinde evlenir kendilerini, kanlarını korumaya çaba gösterirler ve başka bir genetik üzerinden rekabete girerler.


Gelelim 28. yazımızda bahsettiğimiz Prenses "Diana"ya.

"İngiliz Kraliyet ailesinin İlluminati ile akrabalığı vardır. Bu insanların hepsi genetikle ilgileniyor. Bunlar "At" yetiştiricileri gibidir. Diana temel olarak windsor ailesinin damızlık kısrağıydı. Diana sadece William'ı doğurmak için bir ağ içerisine sadece araç olarak getirildi. Ve onu aile içine almadığında ne oldu?"



Prenses Diana'ya ait bir not: "Ben burada oturuyorum! Onlar benim arabamın içerisinde kaza planlıyorlar."

David Icke'nin konuya ait yorumu: "Eminim ki oradaki bu siyah gizli şebekeye dahil olan halklar destek vermedi Diana'ya. Bunlar sadece İngiltereyi yönetmekle kalmayıp, ona bilgi veren kişi aynı zamanda Diana'nında tehlikede olduğunu söyledi."

Prenses Diana'nın kara elitlere uygun olmadığı kolaylıkla anlaşılabilir. Kendi hayatının iyi olmasına özen gösterdiğinden beri sürekli kendini rahatsız ve Windsor'lerle yanlış yere koyulmuş gibi hissediyordu.

Tekrar David Icke'nin sözlerini hatırlıyoruz: "Bunu anlamak için o kadar çok farklı konuyu araştırıp birbirine bağlamanız gerekiyor ki sonunda vay be buymuş demek ki diyebilesiniz. Diana'nın hikayesine baktığımızda sadece şu anda ya da 1997'de olana bakmamak gerekiyor. Babil gibi yerlere dayanıyor. Onun gibi yerler. Tanrıça Diana kadim bir tanrıçaydı ve İlluminati'nin tanrıçası Babil tanrıçası Semiramis'in farklı bir adıdır. Tanrıça Diana'ya inan ve onun için ritüeller yapan bir diğer grubun adı Merovenjlerdir. Merovenjler İlluminati ağının en önemli soylarından biridir."

Bazı Merovenjler Kabalistik ritüel üyesiydi. Merovenjlerin akrabalığı tarihimizdeki ana elit yönetici akrabalarından biridir. Merovej sülalesi; cinlerin emirleriyle beraber İlluminati ile elit akrabalığı kurdular. Şeytana bağlı kalabilmek için ritüelleri yüksek dereceliler başlatır ve liderler sık sık bu ritüelleri takip ederler. Bu insanların olayı önceden anlatıldığı gibi çapraz boyutlu iletişime dayanmaktadır.

İlginçtir yani, bu filmdeki Merovenje her zaman 2 boyutlu şekil değiştirebilen varlıklar eşlik eder. İlluminati aynı zamanda bilgi kaçakçısıdır. Tüm bunlar birer gizli bilgi parçalarıdır. Bütün medyaları ve bilgi kurumlarına sahip olmaya çalışıyorlar. Buna göre bizim aldığımız haberler, bize göre seçilidir.

Anahtarcı nedir? O "kapının açılması için anahtarları tutan karakter"dir. Ama bahsettiğimiz kapı gerçek anlamdaki kapı mı? Bazı şeylerin anlamı eskilerde. Neden İlluminatlar "Bekçiler" olarak bilinir biliyor musunuz?

Çünkü yeryüzündeki bütün yıldız geçitlerini (star gate) kontrol altında tutarlar. Bu yüzden İlluminati yeryüzündeki tüm ana enerji noktalarını kontrol altında tutabilmek için tüm eski güzellikleri bu önemli enerji noktaları üzerine inşa etmişlerdir.

Enerji ve Yıldız Geçitleri için daha detaylı yazı için tıklayın


Bu boyutlar arası kesişmeyi gösteren temsili bir semboldür. Boyutlar arası seyahat bin yılı aşkın bir süredir var. Bu sırlar yine diğer sırlar gibi nesilden nesile aktarılıyor.

"11 Eylül'ün Sembolizmi"

11 Eylül ile ilgili bir çok bilgi, gözlem, teori yazıldı çizildi. Ben 11 Eylül'ün size bir masonik ritüel yönünü anlatacağım. Anlatacağım bilgilerin kavranmasının zor olacağını biliyorum. Her şeye rağmen düşmanımızın nasıl çalıştığını görmemiz için bu bilgilerin önemli olduğuna inanıyoruz. Şimdiye kadar İlluminati ve elitlerin gizli ayinleri, ritüelleri olduğunu anlamış olmalısınız. Onların bunları yapma sebebi hedeflerine ulaşmak için evrenin hukuklarına ve kurallarına göre oynamak zorunda olmalarıdır. Onlar ve ustaları yani şeytan asla bu yasaların karşısında üstün olamayacak ve onlardan hiç biri asla bu yasaları reddedemeyecek. Bu yüzden ritüelleri uyguluyorlar ve bu yasaları kendi avantajlarına kullanmak için enerji noktalarını kontrol ediyorlar. Anlamak zorunda olduğunuz şey bu araçların kötü bir şey olmadığıdır, fakat sadece onun nasıl kullanıldığının arkasındaki eğilimler, iyi ya da kötü diye yorumlanabilir. Yani bu enerji noktaları iyi amaçla kullanılırsa pozitif, kötü amaçla kullanılırsa negatif enerji ortaya çıkarır ve bu enerjiler, bu enerji sanatını bilenler tarafından kullanılabilir. Önemli olan nasıl kullanıldığıdır. Bilgisayar kötü bir teknoloji değildir fakat kötü emeller için kullanılabilir. Araçları iyi veya kötü yapan onu kullanan kişiye göre değişir sanırım bunu hepimiz kavradık. Örneğin Mısır Piramitleri kötü değil ama elitlerin onları kullanmayı neden tercih ettiklerini biliyor musunuz? Konu enerji olunca, piramitler dönüm noktalarında çok etkileyici oluyorlar. Çünkü yeri ve zamanı yöneltebilecek belirli öğelere sahipler.


Elitler geçmişte ve günümüzde enerjiyi ortaya çıkarmak için için içlerinde karanlık, kötü emelli ayinler düzenlediler. Ne kadar çok kötü emelli, karanlık olursa, elitler ve bu şeytani cinler de o kadar çok kontrolde olurlar. Ne kadar aydınlık, iyilik olursa o kadar fazla olumluluk, nezaket ve meleksel mevcudiyet olacaktır. Enerji savaşının ne demek olduğunu kavrayabildin mi? Anlamalısın, çünkü onlar dünyadaki enerjiyi mümkün olduğunda karanlık tutmak için her türlü çabayı gösteriyorlar.


11 Eylülde ne olduğunu biliyor musun? Ve neden olduğunu?


Bazı teoriler 11 Eylül saldırılarının aslında büyük bir ayin olduğu sonucunu gösteriyor. En karanlık enerjileri çağrıştırmak için yapıldı. Bir ayini teşhis etmek için, her şeyin mükemmel olmak ve her şeyin bir araya toplanmak zorunda olduğunu fark etmek zorundasın. Eğer bir karanlık enerji ortaya çıkacaksa bu ritüelin tamamen kusursuz gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Ve işte bu, 11 Eylül'ün büyük bir ayin olduğuna inanmamızın en temel sebebidir.



Ralph Ellis'in açıkladığı gibi, öğretim levhasının birinci derecesi Süleyman tapınağının temsilidir. Süleyman tapınağı için Giza'dan ilham alınmıştır. Bu ayrıca Giza platosunun da temsilidir. Üç kolon gizanın üç büyük piramitleri ve yandaki resimde gördüğünüz şu iki küpde piramitlerin kapılarıdır. Ve ben de bunların, çift karenin, kral odasının planının sembolü olduğunu düşünüyorum. Her mason locasının içinde muhtemelen Süleyman Tapınağının kolonunu ve 5 köşeli veya ateş yıldızını görebilirsiniz. 11 Eylül saldırılarında da bu elementleri bulmamız kanımca muhtemelen ve büyük bir olasılıksa sadece birer tesadüf değildir. Benim şimdiki inancım o gün olanların büyük bir ayin, ritüel olduğuna inanıyor. Bu sembolik "İkiz Kule" 11 Eylül'de yıkıldı, kutsalların en kutsalı ortaya çıkarıldı. Isis açığa vuruldu. Kuleleri Herkül'ün kolonları olarak görürsek bu ortaya çıkartılan şey yeni Atlantis'tir.



Kabala da ilgili bir sembol sistemine daha rastladık. Resimde görülen sağ ve sol kule ikiz kuleleri temsil ediyor. Ortaki kolon aralardaki boşluktan oluşmuş ve diğer şeylerin yanında kozmik aydınlanmayı ya da yüksek bilinci temsil ediyor. Ortaki kolon ayrıca World Trade Center 7 (İkiz kulelerin yanında bulunan bir diğer ticaret binası) olarak da görülebilir. Böylelikle içinde masonların öğretim levhasındaki 3 kolonu Süleyman tapınağını temsil eden olarak alıyoruz. Bu beni şuanda daha yüksek bir bilince daha derin bir kavrama getiriyor; Yıldız Geçidi (Star Gate).

İkiz kulelerin arasına ne inşa edildiğini biliyor musunuz? Ve daha önemlisi, neden inşa edildi?



İkiz kulelerin arasında duran bu müşterek yapı, küre karyalit olarak biliniyor firtz adlı sanatçı tarafından yapıldı kısaca küre diye adlandırıldı. Bu küre hakkında ne öğrenebilirim diye baktığımda bu şeyin Bavyera'da yani İlluminatinin kurulduğu yerde yapıldığını gördüm. Sergilenen yerin en ilgi çekici yönü bu kürenin World Trace Center mimarı Minioru Yamasaki'nin Mekke'de Kabe'yi temsil etmek eğiliminde olmasıdır. Bu küre kişinin söylemlerine göre Kabe'nin bir simgesidir.



Bu küre ikiz kulenin arasında bulunmasına rağmen yıkılmayan tek yapıttır. Adı The Sphere'dir. Birazdan neden Kâbe olduğunu anlayacaksınız.

Matematiksel olarak tasarlanan giza piramitlerinin Pi oranı içerdiğini aklımızda tutmamız gerekir. Dikilitaş, piramit, çember ve küre elementlerinin hepsi birbiriyle bağlantılıdırlar. Ralph Ellis, hala Eden ve Mısırda Müslümanların mevsimsel hac sırasındaki ibadetlerinin Mısır'daki giza piramitlerinin dairesel ayinlerinden geldiğini de düşünüyor. Ve bu yüzden kürenin her 24 saatte kendi ekseninde dönsün diye World Center Plaza'da inşa edildiğine inanıyorum. Kabe'deki ve gizadaki ritüelleri taklit ediyor.

Şimdi, bu film yapımcıları, çoğu gibi, din ve dini ayinleri anlama konusuna gelince yanlış sorunlar ortaya çıkarıyor. İnsanlar bu gizemi araştırınca bu ayinlerin, tarihlerin, konuların ve inançların dinlerdekilerle uyum sağladığını fark ediyorlar. Sadece her birinin zıt çıkarlara hizmet etmesi dışında. Ve her biri zıt amaçlara sahip olsa da bu benzerlikler araştırmacıları dinleri bir gizemler oluşumu sonucuna çeker. Ve dini uygulamalar çoğu insan bilmesede bir çok gizeme sahiptir. Ama özünde tamamen zıttır. Yani kastımız şu dini ibadetlerde bir takım okültist öğretileri iyi yönde kullanıyor olabilir lakin bunu biz istemsiz şekilde yapıyoruz, elit kesim ise bunu bir sanat gibi kullanıyorlar ve enerji ile oyuncak gibi oynuyorlar. Sadece dini gerçekten öğrenen ve anlayan birinin, gizli toplumlar ve onların uygulamaları hakkında en doğru analizi yapabileceğine inanıyorum. Çünkü bu gizemler evrenin yasalarını hazırlamadıkları için, dinler gibi, onlarda yasalar tarafından yönetilir. Bir benzerlik bulduğumuzda, böyle bir benzerliğin sadece peygamberlerin gerçek mesajlarını doğruladığını anlarız. Bu tür keşifler sadece Allah'ın sözlerini doğrular. Bu gizemleri bilen insanların asla Allah'ın varlığını inkar etmediğini görüyorsunuz ama tersine şeytanı takip etmeyi tercih ediyorlar.

NEDEN BİLİYOR MUSUN?

Çünkü iblisin bütün diğer takipçileri gibi kandırıldılar. Onlara göre Şeytan kindar ve haksız olan Tanrı tarafından mahkum edilmiştir. Ve yine onlara göre şeytan ajanı Lucifer tarafından insanlar cehalet prangasından kurtarılmıştır ve çoğu insan şeytan ve iblisin aynı olduğunu sanıyorlar. Bu doğru olabilir, çünkü belki aynılar ve bu zeka hediyesi sonucu insan kendini Allah olabilir sanıyor.

Lucifer insanlara siz tanrısınız mesajını gönderiyor. Bugün bu mesaj bize muazzam bir şekilde sunulan büyük bir aldatmacadır.


Büyük Aldatmaca hakkındaki yazımı okumak için tıklayın.

Böyle şeytani öğretimlerden dolayı bu gizemli örgütler şeytan adına gururla Allah'a (haşa) meydan okuyorlar.

"Titanik sulara indirildiği zaman, batmaz gemi olarak görülüyordu. Sen bunu yapmaya kalkarsan Allah onu batırır. Onlar Allah'a meydan okuyunca inanıyor musun? Çok kötü bir kelime. Yaratıcılarına meydan okuyorlar. Gerçeğin farkında değiller. Onlar uzaya bir nesne gönderiyor. Siz kime meydan okuyorsunuz? Kime meydan okumak istiyorsunuz? Allah subhana ve Teala'ya mı? Görün ne oldu sizi parçaladı, Allah zamanı geldiğinde hiç bir azabı geciktirmez.

http://www.izlesene.com/video/uzay-aracinin-patlama-ani/5955241

Allah u Teala Yunus Suresinde buyuruyor ki "Onlar o kadar kör olacaklar ki kendilerini yüce sanacaklar." Yani savaş açacaklar. Göreceğiz meydan okumaları ne kadar sürecek.



Numerolojiye baktığımız zaman, hayatın ağacını görüyoruz. Bu büyücünün kullandığı ve benim ekstra boyutlu bir harita olduğuna inandığım şey. Haritaya baktığınız zaman on tane nokta görüyorsunuz. Bunlar sephiroth olarak adlandırılmış ve sephiortsların içinde yukarıda Trinity var ve hepsi aynı tek şey. Bir noktada birleşiyorlar. Aşağıdan yukarı baktığınız zaman on noktanız var. 10 Tanrıyı temsil ediyor. 10 hermofidik (eşcinsel) sembolü; 1 ve 0. Eğer 10'uncu adıma ulaşırsan, bu onların Tanrısı demektir. Bu onların hermafroditi anlamına geliyor. Eğer dokuzda durursan ve 11'e atlarsan, Allah'ı atlamış olursun. O zaman şeytana, lucifere ulaşmış olursun. 11 Eylül'ün arkasında duran sembolizm budur. 10. sayıyı atlayarak lucifere ulaştılar. 9-11 numerolojisi onların dilinde Allah'a meydan okumak demek.


"Kâbe'nin Önemi"
Size 9-11 numerolojisinden kısa bir hatırlatma yaparak başlamak istiyorum: "10 sayısı tanrıyı temsil eder. Buna hermafrodit denir. 9'da durup 11'e atlarsan tanrıyı yani Allah'ı atlayıp lucifere ulaşmışsındır demektir. 

Çünkü 11 büyücülerin sayısıdır. 10 sayısını atladığında, yaşam ağacının büyücüsü olmayı başarırsın.Güneş dönüşünü 11 yılda tamamlar. Güneş en son 1989-90 yıllarında dönüşünü tamamladı. Bir sonraki 2000-20001'de."


Güneş dönüşünü 90 yılında tamamladığında tarihler 11 eylülü gösterirken başkan Bush hangi konuşmayı yaptı biliyor musunuz?


"Bu büyük bir fikir. Yeni Dünya Düzeni."
Ve tam olarak 11 yıl sonra veya güneş bir kez daha dönüşünü tamamladığında mega ritüel gerçekleşir. Sanırım artık bu kadar kanıt yeterli.

Fight Club (Dövüş Kulübü) adlı bir filmde Mayhem'ler dev bronz küreyi yok ediyor. Dünya Ticaret Merkezindeki küreyi bariz bir şekilde referans alıyor. Bu küreden yani The Sphere'den geçtiğimiz yazı da bahsetmiştik. Fight Club filminin 11 eylül olaylarını referans aldığını internette yazılan çokça yazıdan bulabilirsiniz.


George Bush 911 saldırısının 2. yıl dönümünde dünya ticaret merkezi için 87 milyon dolar istedi. George Bush'un büyük babasını hatırlıyor musunuz? Büyükbabası Giza piramidinin merkezinde Satanist "Kanunlar Kitabı"nı yazan kişi. Crowley 1904'de büyük piramidin kral odasında meditasyon yaptı ve "Kanunlar Kitabı"nı yazdı. Diğer adıyla "Yasalar Kitabı". Aiwass adlı varlık ile iletişime geçtiğini iddia etmektedir.

Aleister Crowley çalışmalarında yanda gördüğünüz sembolü kullandı. Bazı anlamlar bu sembolü 77 sayısına bağlıyor. Buda ibranice Tanrı Pan'a işaret ediyor. Bu sembolün adı Crowley Thelemic Panteonu. Crowley ritüeller sırasında gördüğü insan kafatası olmayan bir çizim yaptı bu çizimi de yukarı da verdik. Synchronist23 aiwass ve öz büyücüsü arasında iletişim kurdu. Crowley arasındaki benzerliklere işaret edip gri uzaylı gibi çizmiştir ve film versiyonunda oz sihirbazı projeksiyonu olarak tasvir edilmiştir.


George W. Bush 911 ritüeli sırasında "Evcil Keçi" adında bir kitabı okuyor. Bu kitabın içinde Crowley'in çizdiği resimde var. Bu kitap engellendi çünkü ritüellistik sananist duygulara adanmış içerikler vardı. Dünyada yüzbinlerce kitap varken, başkan o gün yasaklanmış satanistik bir kitabı okuyordu. Saldırılar varken bulunduğu yerde bu kitabı okuyordu. Ve yapacağım son hatırlatma şudur ki satanistler her zaman tersine veya ters aşağı semboller kullanırlar. Yandaki resme iyi bakın Bush kitabı ters okuyor.

İkiz kulelerin arasında bulunan The Sphere adlı küreyi tekrar hatırlatmak istiyorum. Bu küre Kâbeyi temsil ediyordu. Bu kürenin Bavyera'da yani İlluminati'nin kurulduğu yerde yapıldığını biliyoruz. Dünya Ticaret Merkezi kürenin yerleştirme hakkındaki en ilginç bilgi aslında mimar ve dünya ticaret merkezinin tasarımcısı olan Minoro Yamazaki hakkında. Kendisi Mekke Ulu Cami özellikle kürenin Kâbe'nin yerini alarak büyük bir caminin temsili olarak plaza yapmayı amaçlamıştır.

Kabe'den ne istiyorlar biliyor musun? Onlar (haşa) Allah'a meydan mı okuyorlar? Yada gelecekte Kabe'yi yıkacaklarını mı ima ediyorlar (kıyamet alameti)? Dünya yüzeyinde çeşitli yerlerde kritik noktalarda enerji noktaları var. Ne zaman 2 çizgi çapraz olarak kesişse veya ne zaman dünya üzerinde enerji şekil değiştirse sarmal şekilde saat yönüne doğru döner. Enerjiler serbest haldedir ve aslında duygu ve düşüncelerin içinde de belirli enerjiler vardır. Ancak Kâbe bu konuda farklı bir konuma sahiptir. En büyük en güçlü ve en çok enerji hattı Kâbe'nin üzerinden geçer. Dünya üzerindeki en güçlü enerji noktasıdır. Ama sadece bu özelliği onu özel kılmıyor. Kâbe Dünya'daki en güçlü enerji kanallarını toplayıp bırakıyor. Dünyadaki en çok ziyaret edilen yer olması anlaşılamaz bir durum değil. Kâbe'de farklı bir enerji akar. Normalde enerjiler saat yönünde hareket eder iken Kâbe'de saat yönünün tersine doğru hareket eder. Bu nedenle Allah'ın belirli bir eksen üzerinde dönmemizi istediği anlaşılıyor.

Artık her şeyin yaratıcısı ve evrenin sahibi, tek olan ve sonsuz olan Allah'a yönelmenin vakti geldi! O, bizim düşünebileceğimizden daha büyük.

Biz Müslümanlar Kabe'yi 7 kez tavaf etmeliyiz. Her seferinde saatin ters yönüne doğru. Neden biliyor musun? Biz insanların boyuttaa sadece zaman ve mekan olarak sınırlı şekilde var olmamız. Bizi hayata bağlayan şey sadece zaman ve mekan. Biz boyutlardan yükselerek gerçek boyut ve mekanların bir ucundan diğer ucuna geçebiliriz. Eğer biri boyuttan ve gerçeklikten ayrılmak istiyorsa zaman ve mekanı bırakması gerekir. Kâbe'yi 7 kez tavaf ederek aslında paratik olarak zaman ve makndan ayrılıp ruhumuzu yükseltiyoruz. Eğer Kabeyi tavaf edersen yükselip dünyayı terk etmene yardımcı olur. Peki neden 7 kez? Enrende ne kadar ruhani katman vardır? 7. Üzerimizde 7 ruhani katman vardır.



"Mükemmel İnsan"
Artık bu yazılarla birlikte herkesin büyük resmi görebildiğine inanıyorum. Eğer gerçekten beynini gerçeklerle yoğurduysan artık gerçekliğe uyandın demektir 


Her ne kadar istesen veya istemesende artık hayatın değişime gidecektir. Çünkü bu bilgilere vakıf olan bir insan "Ben bunun önüne geçmek için ne yapabilirim?" düşüncesine kapılmıyorsa vicdanı körelmiş bir insandır. Artık geriye dönemezsiniz. Öğrendiklerinizi aklınızdan silemezsiniz ve hayatınıza hiç bir şey olmamış gibi devam edemezsiniz. Hiç bir bilgiyi eğlence olsun diye veya bir çıkar amacımız olsun diye vermedik. Bunlar sizin gelişiminiz için verildi. Gelecekte nelerin sizi beklediğine kendinizi hazırlamanız için verildi. İhtiyacın olanı, özünü keşfet. Gelecek için sizlere ihtiyacımız olacak. Düşüncelerini, seni özgür bırakmaya çalışıyoruz. Ama biz sadece kapıyı gösterebiliriz. Oradan yalnızca tek başınıza siz geçebilirsiniz. Bunları öğrenmek istemeyen ve bunların birer safsatadan ibaret olduğunu düşünenler bizi ezmek için ellerinden geleni yapacaklardır. Bu nedenle en yakın savaş (ve birde ödülü var) sizin ruhunuz için.

Kendinizi iyi bir insan yapmak için ilk olarak özünüzü anlamanız gerekir. Çünkü sen kendini daha iyi bilmezsen düşmanın seni daha iyi bilecektir. Sen savaşlara geldi ve geçiyor gibi bak, savaş senin beyninde, bedenin ve ruhunun için sakın savaşmaktan vazgeçme.

İnsan vücudu mükemmel bir kare ve dairenin uyumu içerisine uzanan sadece bir organdır. Kare fiziksel bölge temsil eder. Daire ruhsal bölgeyi temsil eder. Ve biz sadece sana iki potansiyel arasında uyumun nasıl elde edileceğini öğretiyoruz. Doğudaki ruh ile ilgili okullar 7 çakrayı tartışırlar. Her ne kadar biz yalnızca 5 tanesinin üzerinde duracak olsakta.


1- Kuyruk Sokumu Çakrası: Bu çakrayla ilgili genellikle cinsel enerji olarak tanım yapılır.

İslam'da, Allah tarafından "helal" ve "haram" veya "korunan" ve "yasaklı" kavramları vardır. Çoğu kez, bazı uygulamaları kendi durumunuza bağlı olarak korunmuş yada yada yasaklı olarak tayin edilmiştir. Örneğin cinsel ilişki normal şartlar altında yasaktır fakat bir evlilik süresi içinde yer alırsa bir nimet olarak kabul edilir. Kuyruk sokumu çakrası sadece sağlıklı enerjiyi evliliğin uygun zaman ortamında zenginleştirilince üretebilir. Öyleyse evlilik öncesi ilişkilerden vazgeçilmeli ve evlilik sırasında teşvik edilmelidir. Tüm topluluklar ve toplumlar tarafından cesaretlendirilmemesi gerekir bu tür zevklerin.

2- Göbek Çakrası: Bu çakra ile ilgili olarak midenizin yanında bulunan ve kişisel güç ve yaşam gücü depolama ile ilgilenir (prana, evrende var olan tüm enerjinin toplamı olan yani kozmik evrensel enerji). Doğru yaşam gücü oluşturmak için sağlıklı ve doğal gıdalar yemek gerekir. Sen ve ailen düzgün bir yaşam için "helal" gıdalar tüketmelisiniz. Dünyalık meşru olmayan haram şeyler sadece ruhunuza zarar verecektir.

3- Kalp Çakrası: Bu çakra ile ilgili olarak; Şefkat, sevgi, saygı ve duygusallıkların yerine getirilmesi gerekir. Ve bu sağlıklı ilişkiler aracılığıyla sevgi ve insanlar arasındaki uyum elde edilebilir. Hz. Muhammed(SAV) bahsi geçen övgü, nezaket ve iyi davranış öğretilerini bizlere gösterdi. Hz. İsa ve diğer peygamberlere de öğretildiği gibi. Sadece sağlıklı bir toplum şefkat ile büyüyebilir.

4- Boğaz Çakrası: Bu çakra iletişim ve kendini ifade etmeyle alakalıdır. Kutsal Kitabımız Kur'anı Kerimin Asr Suresinin 2. ve 3. ayetleri:

"Ancak, iman edip de Salih ameller işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye edenler, birbirlerine sabrı tavsiye edenler başka. (Onlar ziyanda değillerdir.)

5-Taç Çakrası: Bilgelik, sezgi, bilinç ve maneviyat. Sadece her birini doğru şekilde kullanırsanız bu çakraları zenginleştirebilirsiniz. Bir insan potansiyeline ancak o zaman ulaşabilirsiniz. Öyleyse tüm fiziksel, zihinsel ve duygusal gereksinimleri doğru yolda zenginleştirmek için bir yatırım gerekiyor. Ruhsal büyümeye ve kendinizin bir yöneticisi olmanız gerekiyor. Ancak o zaman potansiyelinize ulaşabilirsiniz. Ancak o zaman tam bir insan olabilirsiniz.

Ve düşmanlarımız bunu biliyor. Savaşı onlar özellikle bununla ilgilendikleri için yapıyorlar. Bu bir tesadüf değildir. Konuşmuş olduğumuz birbirine çok benzeyen "çakralardır". Onlar sırasıyla tek tek senin çakralarına saldırıyorlar. Aydınlanmak için, kendi enerji çakralarınızı yükseltmeniz gerekir. Kuyruk sokumu çakrası çok düşük seviye de olmalı. Taç çakrası en yüksek seviyelere yükseltilmelidir.


Her bir çakranıza saldırıyorlar. Ve en düşük seviyede kalması gereken Kuyruk Sokumu çakrasına Kırmızılı Kadınlarla, Modayla, Cinsel mesajlarla bu çakranın seviyesini arttırmak için saldırıyorlar. Okuduğunuz dergilerde, televizyonda, gazetelerde, yolda, mağazalarda her yerde sizin kuyruk sokumu çakranızın enerjisini yükseltecek propagandalar yapılıyor.


Göbek çakrasına ise fast food yemeklerle sağlıksız haram olan besinlerle saldırıyorlar. İçine koydukları bazı kimyasallar ile bu yiyeceklere bağımlı olmanızı sağlıyorlar. Burger King, KFC, MC Donalds, Sbarro, Popeyes ve daha niceleri sizin bu çakralarınıza saldırmak için var.

Kalp çakrası. Bunlar senin duygularının doğrudan değersizleştirmesine neden olur. İzlediğin dizilerde filmlerde gördüğün şiddet, acımasızlık, ihanet, nefret seni ne olduğu belirsiz bir insana çeviriyor. Ahlak kavramının değerini yitiriyor günden güne serserileşen bir insan olmaya başlıyorsunuz. Kendinizle savaşın buna bir dur deyin!

Boğaz Çakrasına Medya yolu ile saldırıyorlar! Size yalanları öğretiyorlar. İletişimi ve ifadeyi en iyi biçimde kullanarak sizin düşüncelerinizi değiştiriyorlar. Yalanı öğretiyorlar.

Son olarak Taç çakrası ile ilgili USA MK-Ultra (Amerika Beyin Yıkama Programı). MK ULTRA kod adlı programa ait çok sayıda dosya, programda başından beri yer alan CIA Başkanı Richard Helms tarafından 1973 yılında görevi bıraktığı sırada yok edildi. CIA, beyin kontrolünün işkenceye dayanıklı kurye (bellek, önceden belirlenmiş bir sinyalle canlandırılıyordu) ve programlanmış suikastçi yaratmanın bir yolu olduğunu gördü. Sirhan'ın Senatör Robert Kennedy'yi öldürmeden önce CIA bağlantılı bir beyin yıkayıcı tarafından eğitildiği yolunda kanıtlar var. CIA ayrıca karşıtlarını bozucu maddelerle saf dışı bırakabileceğini fark etti. Mahkum ve Ajanlarına izinsiz test etti ve LSD deneklerine ölüm emri verdi. Emir uygulandı.

Yüksek Frekanslı Aktif Atmosfer Araştırma Programı. HAARP Projesi kontrol ve yapar deprem iklim silahı olarak kullanabilme iddialarından dolayı çok tartışmalı bir konu halini almıştır.

Onların en büyük korkuları senin her bir çakra için mücadele ediyor olman. Ruhuyla savaşan kazanır. Çünkü tüm çakraların uyumlu ve doğru ise, yeni bir taç çakra daha büyüterek geliştirmiş olabilirsin. Özgür ruhu olan kazanır. Bu savaşı kazanırsanız onların sistemini çökertebilirsiniz. Ama hepsi bir seçimle şimdi bir karar vererek başlar. Ya bir köle olacaksın yada tam bir insan.

Size soruyorum Mavi Hap mı? Kırmızı Hap mı?

"Özgür İnsan"
Borsa'yı takip eder misiniz? Dünyadaki en önemli borsa sizce hangi ülkenin borsasıdır? Şüphesiz Amerika Birleşik Devletlerinin. Peki süper güç ve sarsılmaz otorite sahibi ABD'nin acaba ekonomik durumu görüldüğü kadar iyi mi?


Amerika Birleşik Devletlerinin cari açığı 600 milyar dolar

ABD'nin dış borcu 3 Trilyon Dolar'ın üstünde

ABD Federal Rezerv'in devlete ait olmayan hissesinin değerleri toplamı 1.4 Trilyon Doların üstünde.

Harcama yapmak ve büyüyebilmesi için her gün 3 milyar dolar borç almaları gerekiyor.

Bu gerilemeyi durdurabilmek için daha fazla para basmaları gerekiyor. Ve bununda bir sınırı var.

Doların artık yapabilecek tek bir şeyi kaldı. O da BATMAK!

Size daha önce de verdiğimiz Şeyh İmran Hüseyin'in sözlerini hatırlatmak istiyorum:

"Ve Deccal 1 ay kadar ömür süreceği yere gitti. Amerika Dünyaya uzun süre hükmeden Britanya'nın yerine geçti. Ve Amerikan Doları Uluslararası Para Birimi olarak tanıtıldı. Ve şimdi Amerika gücünü İsrail'e devrediyor. Dünya'nın Egemen Ülkesi İsrail olacak. Peki yeni para birimi ne olacak?

Cevap: Amerikan Doları batırılacak, beraberinde bütün dünya para birimlerini de götürecek. Sonra kağıt paranın yüzünü bile göremeyeceksiniz belki de bu kavram tedavülden kaldırılacak. Peki yeni para birimi ne olacak? İsrail dünyayı hangi para birimiyle köleleştirecek? Amerika'nın Dolar'ı kullandığı şekilde mi? Ve işte cevabı veriyorum. İsrail göremeyeceğin bir para birimi kullanacak. Elektronik Para."



Cebimizdeki tüm parayı servetimizi hayatımızı siyonist bankacılara vereceğiz. Aslında şuan bile elektronik para kullanıyoruz. Türkiyede 2007 yılında yapılan açıklamaya göre 32.326.000 insan kredi borçlusu. Yani 3 insandan birinde kredi kartı var. Günümüzde ise artık maaşlar dahi kredi kartıyla ödeniyor insanlar çoğu zaman paraya dokunmadan harcamasını yapıyor.

Sizinle Mikroçip komplosunu sorgulamamız gerekiyor. Günümüz parası eskisi gibi altın ve gümüşle kıyaslanmıyor. Tüm sistem kredi endeksine kurulu, faiz ve değeri geçici aldatma üzerine kurulu. Bu sebeple bugün tanık oldukların, sadece başlangıç. Bizi bir dizi ekonomik çöküntü bekliyor. İlk aşaması önceden planlandın mı? Yada her şey kontrolden mi çıktı? Eğer Ulusal Bankaların ve büyük paraların sahiplerini biliyorsan hiç farketmez.

Bir Televizyon programından:
Muhabir +: Yeni para sistemini nasıl görmek istiyorsun? Dolar'ın altınla kaplanmasını mı? Sabit döviz rejimine geri dönmek mi istiyorsun?

Katılımcı -: Hukuka uymamız gerekli. Anayasamızda olduğu gibi para biriminin altın yada gümüş olması gerekli. Merkez bankasını yönetebilmek için otoritemiz gerçekten yok.

Borsayla ilgilenen biri olarak söylüyorum. Dolar düşüyor ve dolar düştükçe yaşam maliyeti yükseliyor. Amerika'da Merkez Bankası yani Federal Rezerv para yönetimini devraldığından beri, 1913 yılına göre dolar 4 centti.

Şeyh İmran Hüseyin'in sözleriyle devam etmek istiyorum:

"Garip olan, tehlikenin elektronik para olması ve bunun dünya çapındaki bankacılarla kontrol edilmesi. Ve bu bankacılık sistemini Yahudiler elinde tutuyor. Bu asılsız bir iddia değil! Gerçek bu. İsrail'in büyük bir savaş planladığını söyledik. Mossad ve CIA 11 Eylül saldırılarından bu yana hazırlanıyor.

Peygamber efendimiz (SAV) bizi uyardı. "Ahir zamanda insanlar büyük yalanlar konuşur, kendinizi ondan sakının" dedi."

Peki gelmekte olan tehlikeler için kendimizi nasıl hazırlayabiliriz? Özgürlüğümüzü yeninden kazanmak için çalışmamız lazım. Bunu kazanmanın en iyi yolu; Sisteme bağlılığı durdurmamız lazım. Hiç birimiz dünyanın nimetlerinden faydalanmayı bilmiyoruz. Beşeri olan bilgisayarı kullanmayı biliriz bunlardan meslekler çıkarırız lakin bir tarım ürünü yetiştirmeyi bilmeyiz. Arayıp yemek sipariş edebiliriz ama bir bitki yetiştiremeyiz.

Çocuklarınız oyunlar konusunda uzman mı? Onlara yaşamın temelleri nelerdir, öğrettiniz mi? Biz doğal yaşamdan uzaklaştık ve birer makineye dönüştük/dönüştürüldük. Bu işleyen sistemin bir mekanizması bir parçası olduk. Gerçek huzuru bulman için bu mekanizmanın içinde olduğunu sistemin tam içinde yer aldığını anlamanın zamanı geldi.

Doğal olana kavuşun. Hepimiz petrolü, elektriği biliriz ama bedava olan güneş enerjisinden yararlanan yok. Bu enerji herkesin ihtiyacından fazlasını karşılayabilecek kadar yeterli. Artık satın almayı bırakın, ÜRETİN!

Yeterince bilgi öğrendiniz bu bilgileri nasıl kullanacağınız sizin elinizde.


"Mehdi'nin (AS) Gelişi"


Dünya değişiyor, kötülük iyiliği alt ediyor. Peygamber efendimizin bahsettiği, bizi uyardığı sistem ve varlığın gelişi yaklaşıyor. Zaman yaklaştı. Onun için hazırlanıyorlar. Kendi Yeni Dünya Düzenlerini inşa ediyorlar. Yaptıkları her şey, kendi krallarının gelişine hazırlık için. Kudüs'te artık İsrail bayrağı dalgalanıyor. Mescid-i Aksa adım adım yıkımına hazırlanıyor. Düşman çalışırken, başkentine kadar yaklaşan düşmanları için Müslümanlar, elleri kolları bağlı olmamasına rağmen oturuyor. Tüm senaryoları, oyunları, planları üstad kabul ettikleri Deccal için.

Deccal ortaya çıkarılıyor. Dünya üzerindeki bütün toprakların hakimiyetini onun eline vermek için. Fakat hesaba katmadıkları bir şey var. Onların tahmin edemeyeceği, kontrol edemeyeceği bir şey var.

"Ve O'nun gelişine 1 saat dahi kalacak olsa" (43:61 Kur'an-ı Kerim)
"İsmi ismime benzeyen Arapların ortasında görünmedikçe Dünya yok olmaz." (Tirmizi)
"Ümmetim daha önce hiç olmadığı kadar bolluğa erişir." (İbn-i Mace)O imamların sonuncusu ve Dünyanın Halifesi. Yandaki resimde bulunan kişiyi hatırladınız mı? Yüzükler Efendisi filminin hikayesinin ne hakkında olduğunu düşünüyordunuz? O Deccal'le yapılacak Son Büyük Savaş için ordusunu toplayacak. Bu savaşla birlikte Mehdi Dünya'yı gerçek Mesih'in geri dönüşü için hazırlayacak.

"O Dünyayı Barış ve Adaletle dolduracak, Haksızlık ve Zulüm'e son verecek." (Tirmizi)Dünyamız hiç olmadığı kadar bitkin olsa dahi ve hüküm gününe tek bir gün kalsa dahi Allah (c.c) o gün zamanı öyle uzatacak ki...


Ehl-i Beytimden olan ve benim ismimle çağrılan kişi Krallığını biraraya toplayacaktır." (Bütün hadis kaynakları) Çok eski zamanlardan bu yana, dünyamıza 2 farklı görüş ve mesele hakim oldu. Yeni Dünya Düzeni İsrail'de Kurulacak. İsrail'e onun tahtını kurma çabasındalar ve öyle ki, İmam El Mehdi bunu İsrail'de sonlandıracak. İsrail'in neler yaptığına tüm dünya şahit oluyor. Aksa sizleri çağırıyor! İman edenler, cihat edenler sizi Aksayı savunmaya çağırıyor! Zulüm görenler çağırıyor ve dünya artık Hz. Mehdi (AS)'ı çağırıyor.

Sizler, bizler öyle bir nesiliz ki son ve kesin olan zafere tanıklık edeceğiz! Ümmetimiz için bu dünyayı tamamiyle değiştirecek olan şeye ve tesis edeceğimiz gerçek projeye şahit olacaksınız!

Kan bağıyla ilgili yazdığımız videoları hatırlıyor musunuz? Kan bağıyla Şeytan'a hizmet edenleri sana gösterdik. Antik Mısırdan bugüne. Şimdi sizi kan bağına göre yarının zaferine önderlik edecek kişiyle tanıştırmak istiyoruz. Hz. İbrahim'in kanından İshak ve İsmail, İshak'tan olan: Yakup, Yusuf, Musa, Harun, Davud, Süleyman ve İsa Mesih peygamberlere. İsmail'in soyundan, Hz. Muhammed (SAV)'a...

İmam Mehdi'yi özel kılan şey nedir? O'nun Hz. Muhammed (SAV) ile doğrudan kan bağı vardır ve Hz. İsmail'in soyundandır. Annesi Hz. İsa ve Hz. İshak'ın soyundandır. O saf ve katıksız kan bağıyla Deccal'e karşı mücadele edecektir. Gelecek olan olaylar için kendini hazırladın mı?


"İsa Mesih"
 İmam Mehdi ve Hz.İsa'nın bağlantısı
En başından beri amacımız sizin fiziksel, zihinsel ve manevi özgürlüklerinizi serbest bırakmanızı sağlamaktı. Bunların her birinin nasıl kontrol altına alınacağını öğrendiniz.


Dünyada kurulmuş olan mükemmel tuzağa düştün mü? Yeni çağ aldatmacalarına inandın mi? UFO yalanına, demokrasiye, ateizme, kendi benliğinin tanrısı olduğuna inandın mı?

Hala aşırıya kaçan bir yaşam stiline ve düşüncelere sahip misin? Veya, pozitif değişimi getirmek için Peygamber efendimizin öğretileri ile orta ve müsamahali yola sahip misin?

Bu özenle hazırlanmış planlar, savaşlar, düzen senin gerçekleri görememeni sağladı. Gerçek şu ki hepimizin inandığı tek bir ilah var o da Allah ve biz onun tüm peygamberlerine inanırız. Bunu farkettiğinde, böyle bir sistemin nasıl geliştiğini anlayacaksın. Sence müslüman liderler Filistin'in özgürlüğü için yapmaları gereken şeyi yapıyorlar mı? Onlar petrolden kazandıkları milyarlarca doları adil dünya için mi kullanıyorlar? Vatikan Afrika'daki açlığı sonlandıramaz mı? Emin olun ki eğer isteselerde dünyada tek bir tane fakir insan kalmazdı bunu yapabilirlerdi ama onların kalbi kötülüklerle, ahlaksızlıklarla dolu. Onlar şeytana hizmet etmekten ve onun namını dunyaya yaymaktan gurur duyarlar.


"Andolsun ki iblis, onlar hakkındaki iddiasını gerçekleştirdi. Müminlerden bir grup hariç, hepsi ona uydular. Aslında şeytanın insanlar üzerinde bir nüfusu yoktu. Fakat biz, ahirete iman edenle, ordan şüphe edeni ayırtmak için ona bu fırsatı verdik. Senin Rabbin her şeyi gözetip koruyandır." (Kur-an 34/20/211)
"Zihni açık ve dikkatli ol, şeytan etrafında kükreyerek bir aslan gibi seni kolluyor. Yiyecek birini arıyor. Ondan korun inancına sığın." (Peter 5:8-9)






Zamanımızın büyük savaşı için kaynaklar elimizde, bütün işaretler bunu gösteriyor. Ve şu bilinsin ki, kukla liderlerimiz dünyamızdaki zulumler karşısında pasif kaldılar. İmam Mehdi'nin gelişi yaklaşıyor belki de şuan dünyada. Artık direniş başlıyor. Dünyada değilse onun işlerini kolaylaştırmaya eğer dünyada ise neredeyse onu bulup yanında savaşmaya başlamalıyız.

Mehdi gelecek ve adaletli bir yol ile savaşı kazanacak.

"Dünya onun ayaklarının altında olacak, gözleri uzakları görecek." (Hz. Muhammed SAV)
"Mesih-i Deccal, İsa Aleyhisselam'ı görünce, tuzun suda eridiği gibi erir." (Hz. Muhammed SAV) İmam Mehdi gerçek Mesih tarafından bir kere de teşhis edilecek. Güçlerini birleştirecekler.

Ve doğru zamanda ordularını Deccale karşı getirecekler. Deccal sonunda gerçeği öğrenecek. Bir ve sadece Allah (C.C) vardır. Ve Hz. Musa, Hz.İsa ve en son peygamber Hz.Muhammed (SAV) Allah'ın son elçileridir.

Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü

Bir yazı serisinin sonuna geldik destek veren, okuyan herkese teşekkür ederim.


Ekib :
Musab Halid
Moses Halid
Yusuf Kaçar



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder