24 Temmuz 2015 Cuma

KİM BU BAGRATUNİLER DÖNMELER İKİ KİMLİKLİ KRİPTO YAHUDİLER, KRİPTO HAÇLILAR, SABATAYCILAR, PAKRADUNİLER, KIRIMÇIKLAR, TATLAR, MEŞHED GİZLİ YAHUDİLERİ İSLAMÎ YEŞİL POSTLARA BÜRÜNMÜŞLER VE MÜSLÜMAN ÇOĞUNLUĞUN CANINA OKUMAKTADIR :Bu Kriptoları Sunni Kürtlerden ayırmalı ve Türk/ Kürt kardeşliğinin pekiştirilmesi ve teşkilatlandırılması gerekir. Bu konuda çok az vaktimiz vardır.

Türk toplumunda etkileri ne ölçüdedir?  Hangi toplum katmanları içinde yer almaktadırlar?  Devletin hangi kurumlarına sızmışlardır?  Siyaset alanında gündemi belirleyen kişilerinin hangileridir ?


“Ey iman eden­ler, Yahudi ve Hıristi­yanları (idareci) dost edinme­yin. Onlar bir­birlerinin dostudur (idarecisidir.) Sizden kim onları (idareci) dost edi­nirse muhakkak o, onlardandır. Allah za­lim toplum­lara yol göstermez.

Kalplerinde hastalık bulu­nanların "Bize bir belâ gelmesin­den korka­rız" di­yerek onların (Yahudi ve Hıristiyanların) ara­sında ko­şuşturduklarını görür­sün. Umulur ki Allah bir fetih veya kendi katın­dan bir emir ge­tirir de içlerinde gizledikle­rine pişman olurlar.” (Maide süresi ayet 51-52)

Bu ayet sanki bu gün inmiş gibi. Her gün dünyanın çeşitli yerlerinde Müslüman öldüren, ülkemizdeki teröristleri koruyan, ellerine silah veren, “Onların üzerine gelirsen beni karşında bulursun” diyen güce karşı koymak yerine gölgesine sığınmak, cinayet ve hıyanetlerine destek vermek, stratejik ortak olduğunu ilan etmek, müttefikliğinden yararlanmaya kalkmak hastalık belirtileridir.



YAHUDİ ERMENİLERİN GİZLİ PLANINI DEŞİFRE EDİYORUZ
FIRTINALAR YAKLAŞIYOR.TOPYEKÛN GEZİ, KAOS, ANARŞİ, KARGAŞA,TOZ DUMAN ‘AVANİLERİ

Bu şiddetli kavganın içyüzü nedir?..
Türkiye'deki mason, yahudi, ermeni
ve kriptolar TIKLA İZLE
Birkaç yıldan beri ülkemizde devlete sahip olma derin kavgası vardır. Devlete nasıl sahip olunur? Seçimleri kazanırsın, iktidar olursun ve devleti idare edersin. Başka yollar yok mudur? Vardır… Ordu darbe yapar ve devlet idaresini istediği kişilere, kadrolara, zihniyetlere verir.

Başka?.. Ordu darbesine benzer sivil darbe teşebbüsleri olabilir. Polis, yargı, üniversiteler, temel kurumlar ele geçirilir ve saray darbesi yapılır.

Bir ülkede sadece siyasî iktidar değil, ona paralel başka iktidarlar da vardır.

Büyük ve derin finans, para iktidarı.

Medya iktidarı.

Egemen güçlü azınlıkların gölge iktidarı.

Vaktiyle İspanya’da olduğu gibi dinî bir tarikatin veya sektin (Opus Dei) iktidarı.

Sabataycıların görünmez iktidarı.

İşte zamanımızda Türkiye’de çok derin, çok şiddetli bir iktidar savaşı hüküm sürmektedir.

Bu savaşın içinde ABD, İsrail, Haçlı merkez ve mihraklar, uluslararası kapitalizm var mıdır? Hiç olmaz olur mu? Düğün olur da Kamber olmaz mı?

Türkiye’nin önünde sonunda islamî bir rejime kaydığını gören İslam düşmanları, daha çevik ve atik davranarak sahte bir islamî rejim kurmak istemektedir.

Kendilerine bağlı, kendi direktiflerini uygulayan, güdümlü, ılımlı light bir islamî iktidar. Başına da o biçim bir Halife Fetö getireceklerdi..

Türkiye’de bütün İslam dünyasına “örnek” ve model olacak yeni bir İslam türetmek istiyorlar. Fıkıhsız, mezhepsiz, Şeriatsız, cihadsız bir İslam.

Allah katında tek hak din İslam’dır inancını rafa koyup, zamanımızda üç hak ibrahimî din vardır, bunların üçünün de bağlıları ehl-i necat ve ehl-i Cennettir bâtıl inancını getirmek istiyorlardı.

Gerçek İslam’da yer alan cihad fisebilillah farzını ibtal ve tatil etmek istiyorlar.

Ehl-i Sünnet İslamlığını geri plana atıp kendi yeni din anlayışlarını hakim kılmak istiyorlar.

Bir yanda bütün hatâ ve sevaplarıyla bugünkü siyasî iktidar… Öte yanda bu iktidarı ya güdümüne almak, yahut devirmek isteyenler.

Yıllarca aramızda kavga ve anlaşmazlık yoktur, söylenenler yalandır, iftiradır denildi ama bugün gerçek ortaya çıktı.

Önümüzdeki zaman da olabilecek çok vahim hadiseler konusunda yakın tarihte birkaç uyarı yazısıdır .
Milletin bu konuda ciddî ve yeterli bilgisi yok .

Kahr olsun İsrail diyenlerin hangisi samimî, hangisi tiyatrocu?

EY MÜSLÜMAN ; UYUMA ARTIK UYAN !!!

“Pandoranın kutusu açılıyor… Bir daha kapanmamak üzere…” 

İNGİLTERE , ABD , İSRAİL

GÜDÜMÜNDE : IŞİD , PKK , PYD ile

Destek verdikleri Ermeni ve Sabateyist Kripto Yahudiler tarafından 2015 yıl içinde Türkiye aleyhinde dünya çapında bir propaganda savaşı başlattılar.


Bunların iç destekçisi : Tağutları, Deccalları, kezzabları övenler ve onlara hizmet edenler… Kafirleri dost ve velî edinenler… , Nefislerine ve şeytanlarına uyanlar… Din sömürüsü yapanlar… Allah’ın ayetlerini ucuza satanlar… ;

Türkiye’yi parçalamaya and içmiş dış güçler ve onların içteki Kripto yardımcıları ülkemizi büyük bir kaosa ve anarşiye sürüklemek istiyor.

Bazı yerlerde sokağa çıkamaz duruma düşebiliriz.

On milyonlarca Müslüman halka şu gerçekleri anlatmak ve öğretmek gerekir:
Ülkemizde milyonlarca Yahudi ve Hıristiyan Kripto var. Bunların durumu nedir?
PKK bir Kürt hareketi midir, yoksa bir Kripto hareketi mi?

Yüz milyarlarca liralık uyuşturucu ve silah kaçakçılığı sektörü kurutulmadan terör biter mi?


Ülkemizde yeni bir din türetilmek isteniyor. Ehl-i Sünnet İslamlığı kaldırılmak, onun yerine mezhepsizlik, Fazlurrahmancılık, Feminist İslam, reformcu ve modernist zihniyet getirilmek isteniyor. Bu madde gündemde mi, tartışılıp müzakere ediliyor mu?


Yedi ciltlik ayıklanmış bir hadîs külliyatı hazırlandı, sadece bin adet basıldı, piyasaya verilmedi. Bu işin içyüzü nedir.
BBC Turkish "Bin dört yüz senelik İslam tarihinde görülmemiş bir reform yapılıyor " diye yazdı. Nedir bu reform?

Ülkenin ve devletin en güçlü kurumu olan ordu kazan gibi kaynıyor. Bunun mahiyeti nedir?
Dehşetli bir maddî kalkınma ve zenginlik var; ahlak, fazilet ve kültür ilerliyor mu, geriliyor mu?

Dinî bir sekt devleti, temel kurumları, orduyu ele geçirmeye çalışıyormuş, bir saray darbesi ile iktidara geçmek istiyormuş. Bu doğru mudur?

Pakraduniler adında çok gizli bir Yahudi Ermeni lobisi varmış. Nedir bunun içyüzü?
Müslüman kesime mensup on yüksek kültürlü, büyük düşünür, hür vicdanlı, dünyayı bilen, âdil ve insaflı ziyalı insan bulunsa da Türkiyenin gerçek gündemini belirleseler ve halka duyursalar ne iyi olur. Yok mu böyle on kişi? Varsa bir araya gelebilirler mi?



 Kriptolar Pakraduniler
M. Şevket Eygi :

M. Şevket Eygi : Kriptolar Pakraduniler


Onun asıl isminin Artin olduğunu biliyor musunuz?.. Türk veya Kürt olmadığı kesin ama Kriptoların hangi grubuna mensup olduğu kesin değil.

Bu kanlı hikayenin içinde birtakım Derin İstihbaratçıların olduğu söyleniyor.

Koskoca bir devlet, muazzam bir ordu bu faciayı otuz yıla yakın bir zamandan beri bitiremiyor.

Çok kanlı ve çok kârlı bir iş bu.

Ülkeye, halka ve devlete yüz milyarlarca dolara mal oldu.

Birileri bu işten çok paralar kazandı, büyük zengin oldu. "Mallar" bir ara helikopterlerle taşındı.

Bu kanlı facianın ismi "Bitmeyen Faciadır..."

Bunu kimse bitiremez... Özal bitirmek istemişti de onu bitirmişti Derin'ler.

Derin ve gizli birileri bu savaş bitmesin ve sonunda Türkiye bölünsün ve parçalansın istiyor.

Böyle bir şeyi gerçek Kürtler ister mi? İstemezler, çünkü Türkiye parçalanırsa onlara ait topraklara birtakım yabancılar gelecektir. Kavga bitecek ama yorgan da gidecektir.

Bu bir Kürt millî hareketi midir? Hayır!.. Kostümler Kürttür ama oyunu sahneye koyanlar ve senaryoyu yazanlar Kriptodur.

Kripto ne demektir? İki kimlikli demektir. Görünen kimliği iğreti, yalan ve sahtedir. Asıl kimliği gizlidir.

Kriptolar sadece dağdakiler midir?.. Hayır!.. Asıl güçlü, sinsi ve dehşetli Kriptolar dağda değil, bağdadır.

Kriptolar doğu ve güneydoğu Anadolu'yu boşaltıyor mu?.. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Oraları niçin boşaltıyorlar?.. Müsait zaman gelince, fırsat zuhur edince o bölgelere dışarıdan nüfus getirilecektir. Boşluk onlar için hazırlanıyor.

Dağdaki ve bağdaki belli başlı Kriptolar niçin tespit edilip teşhir edilmiyor?.. Doğrusu buna benim de aklım ermiyor...

Türkiye halkı bu Kriptolar meselesine vakıf mıdır?.. Maalesef yüzde değil, binde biri bile bilmez bunları.

Bu konuda Türkiye gazetesinin 9 Şubat 2012 tarihli nüshasının birinci sayfasında çok önemli bir haber yayınlandı. Gereken ilgi gösterilmedi, kaynadı gitti...

Niçin bu kadar önemli bir haber ilgi görmedi?.. Demek ki uyuyoruz!..

Büyük medya, Türkiyenin parçalanmasına yol açabilecek bu çok önemli ve vahim konuda ne yapıyor?.. Büyük medyanın gündeminde futbol var, magazin var, bazısında müstehcen yayınlar var, meraklı haberler, şehvet var... Ülkeyi allak bullak eden Kriptolarla uğraşacak vakitleri yok.

Başka sebep yok mu?.. Var tabiî... Ülkemizde iki büyük Kripto azınlık vardır. Birileri yazımın üst tarafında dağda ve bağda olanlar diye anlattığım kesim; diğeri ise Yahudi kökenli olanlar.

Birinci kesimdeki Kriptolar içinde de Yahudi kökenli olanlar var mı?.. Var... Onlara Pakraduniler deniliyor... Yahudilikten Ermeniliğe geçmişler... Daha sonra da Kürt veya Türk, Sünnî veya Alevî Müslüman görünmüşler...

Aaaa!.. Ben bu Pakraduni lafını hiç duymamıştım. Sen bunu nereden çıkarttın?..

A akıllım, dünya ve bilgi senin bildiklerinden ibaret olsaydı, her şey ne kadar yoz ve basit olurdu... Sen bilmediğin için onlar yoktur diyenlerden misin yoksa?

Peki bu konuyu nereden öğreneceğiz?

Çoook zor... Kar izleri silmiş...

1930'lu yıllarda İstanbul Üniversitesi Profesörlerinden Abraham Galanti önce Hamenora dergisinde bu konuda Fransızca bir makale yazmış, sonra bu makale küçük bir kitap halinde bastırılmış.

30 yıllarda İstanbul'da yayınlanmış bu derginin İstanbul kütüphanelerinde bir koleksiyonu mevcut değildir.

Fransızca kitapçık da yoktur. Bendenize Pakradunilerle ilgili kitabın mikro filmlerini Berlinden bir dostum göndermek lütfunda bulundu. Berlin Devlet Kütüphanesinde (Eski Prusya Kütüphanesi) bir nüsha varmış.

Peki neymiş, kimmiş bu Pakraduniler?

Böyle gizli, esrarlı konular öyle kolayca anlatılamaz. Pakradunileri anlamak için tarih uzmanlarından bir sene sıkı ders görmek gerekir.

Bizde böyle uzmanlar var mıdır?.. Yoktur, dış dünyadan uzman bulup getirmek gerekir.

Bizim Merakî bey zora hiç gelemez... Madem ki Pakradunileri anlamak ve öğrenmek zor; medyadaki kavga gürültü, magazin, futbol, ıvır zıvır yalan dolan, manken haberleri okumaya ve seyr etmeye devam...

Ehl-i dünya dünyada, ehl-i ukba ukbada...

Kemalistlerin derdi M. Kemal... Müslümanların derdi Çamlıca camii vs...

Dağdaki ve Bağdaki Kriptolar da işlerine devam eder.
Türkiye parçalanıncaya kadar.
Kabak en fazla Müslüman Kürtlerin başında patlar...


1. Bir toplum ne halde ise o şekilde idare edilir.
2. Bireyler ve toplum kendilerini ıslah etmez, iyileştirmezlerse ülke ve devlet düzelmez.
3. Müslümanlar mâruf ile emr etmezler ve münkerden sakındırmazlarsa ne ülke, ne devlet, ne halk düzelir.
4. Gayr-i islamî bir sistem olan demokrasi sihirli değnek değildir.
5. Müslümanlar en kısa zamanda birleşip tek bir Ümmet olmazlarsa, enkazın altında kalacaklardır.
6. Türkiye’de İslam’ın sembolü ve bayrağı olan Ayasofya’nın açılması için siyasî iktidara yasal sınırlar içinde baskı yapmayan Müslümanlar, o ulu mabedi hâlâ kapalı tutanlar kadar suçludur, vebal altındadır.
7. Sinsi ve gizli din düşmanları, ülkemizde İslam’ın içini boşaltmakta, Müslümanları cahil bırakmaktadır.

Tekrarlıyorum: Uyumayın… Gafil olmayın… Hazırlanın… Birlik olun… Fitne fesat, nifak şikak, azgınlık yangınlarını söndürmek için itfaiye teşkilatınızı kurun… Kur’an’ın, Sünnetin, Şeriatın, İslam ahlakının emir, yasak ve öğütlerini hayata uygulayın… Hikmet-i islamiyeyi rehber edinin.

Ey şehvetlerini tatmin için mut’a nikâhı perdesi altında fuhuş ve zina yapanlar… Ey bozuk düzenlerde bozuk işler yapılır, rüşvet alınır, haramla zengin olunur şeytanî fetvasıyla yolsuzluk yapanlar… Ey mü’min kardeşlerine meşreb farklılıkları yüzünden düşman olanlar… Ey cemaat ve hizip holiganlığı ve militanlığı yapanlar fanatikler…

İtikadî meselelerde Sevad-ı Âzam dairesinden çıkanlar… Namazı terk edenler… Anasıyla zina etmek kadar iğrenç, çirkin, büyük bir günah olan ribaya bulaşanlar… Haram yiyenler… Devletin ve belediyelerin bütçelerini israf edenler… Tağutları, Deccalları, kezzabları övenler ve onlara hizmet edenler… Kafirleri dost ve velî edinenler… Nefislerine ve şeytanlarına uyanlar… Din sömürüsü yapanlar… Allah’ın ayetlerini ucuza satanlar…

Ey, şadırvanlardan şarıl şarıl su akıtmayı… Minarelerden avaz avaz hoparlör bağırtmayı… Lüks, israflı, gösterişli, umre turistik seyahatlerinde Zamzam Tower’in üst katından Kâbe’yi seyr etmeyi… Beş veya yedi yıldızlı içkili ve fuhuşlu otellerde kalmayı marifet sananlar…
Sizi kötü günler beklemektedir.

Fırtınalar yaklaşıyor.


KİM BU BAGRATUNİLER?

Tarihte bazı topluluklar vardır ki, nüfuslarının azlığından dolayı yaşadıkları topraklarda görünürde iktidar olamamışlardır fakat nüfuzları ile her zaman toplulukları yönetmeye muktedir olmuşlardır. Dünyanın en eski yerleşim yerlerinden olan Anadolu’nun kadim tarihi de bunun örnekleri ile doludur..

Nüfusları az, fakat hedefleri büyük olan topluluklar, asimile olmadan ve etkilerini yitirmeden varlıklarını devam ettirmenin en emin yolu olarak kimlik değiştirmeyi uygun görmüşlerdir. Bu durum Anadolu’da o kadar yaygındır ki bir gelenek halini aldığını ifade edebiliriz. Bunun en güzel örneği ise Bagratuniler (Pakraduniler)’dir.

Bagratuniler kimdir?

Türk toplumunda etkileri ne ölçüdedir?

Hangi toplum katmanları içinde yer almaktadırlar?

Devletin hangi kurumlarına sızmışlardır?

Siyaset alanında gündemi belirleyen kişilerinin hangileri Bagratlıdır?

Bu soruların cevabını bilmeden problemin boyutunu ve tehlikenin büyüklüğünü keşfetmemiz zor olacaktır.



PKK'NIN ARKASINDA SÜNNİLER YOKTUR
“PKK’nın arkasında, küçük istisnalar dışında Sünnî Kürtler yoktur” 



PKK’nın, beyin itibarıyla bir Kürt hareketi olduğunu görmez, kabul etmez ve bunu halka ilan etmezseniz intihar etmiş olursunuz.

PKK’nın beyni Yahudi, Kripto Ermeni, Pakraduni, ABD ve AB’dir.

Arkadaki derin gizli güçler kesinlikle barış istemiyor. Bu savaşı kesinlikle bitirmezler.

PKK savaşında yeni bir safha başlamıştır: Bazı yerlerde kurtarılmış bölgeler kurmuşlardır.

Önümüzdeki bahara kadar şu mâlum Gezi kalkışmasının yüz misli hadiseler olabilir.

İktidar Gezi hadiselerinden ders aldı ve bazı hazırlıklar yaptı ama onlar da ders aldılar ve hazırlık yaptılar.

PKK’nın arkasında, küçük istisnalar dışında Sünnî Kürtler yoktur.

Önümüzdeki aylarda en küçük bir ihmal ve gaflet büyük yıkımlara, facialara, yenilgilere yol açabilir.

Birilerinin halk bizi her şeye rağmen destekliyor, bize bir şey olmaz düşünceleri kuruntudan ibarettir. Bu kuruntu bir intihardır.


Adnan Menderes’i de halk destekliyordu, ne oldu?
Yığınlara güvenilmez… Önemli olan teşkilatlı güçlerdir.


Önümüzdeki yedi ay içinde İstanbul’da büyük bir deprem olursa Türkiye yıkılır.

Pakraduniler bu işte ikili oynamaktadır.

Dönme büyük medya halkı magazin haber ve resimleriyle, müstehcen yayınlarla, mankenlerle, artistlerle, futbolcularla oyalamakta, uyutmakta, sersemletmekte, afyonlamaktadır.

Kürt meselesinde PKK’yı muhatap kabul etmek ölümcül bir siyaset ve strateji hatâsıdır.


İmkan varsa, imkan kaldıysa Sünnî Müslüman Kürtlerin temsilcilerinin, âkillerinin muhatap kabul edilmesi gerekir.

Bendeniz bu konuda en sağlam sezgilere ve istihbarata sahip nâçiz bir vatandaşım. Bunu övünmek, kendime pâye vermek için söylemiyorum.





Halkın mutlaka uyarılması, acı gerçeklerin ona duyurulması ve an geçirmeden hazırlık yapılması gerekir.

Türk ve Kürt kardeşliğinin pekiştirilmesi ve teşkilatlandırılması gerekir. Bu konuda çok az vaktimiz vardır.

Birinci Gezi kalkışmasından yüz kat daha geniş ve yaygın bir kalkışma olursa ne yapılacaktır?

PKK en çok Kürtlere zarar vermektedir.

Bu vahim durumun, öldürücü hastalığın tek çaresi Ümmet birliği ve İslam kardeşliğidir. Bunun edebiyatı bırakılmalı, somut işler yapılmalıdır.

Kemalist Cumhuriyetle buraya kadar…

Hem Kemalizm, hem İslam bir arada yürümez.

Marjinal ve palyatif tedbirler bir işe yaramaz. Kökten radikal tedbirler alınmalıdır.

Halka azgınlıklardan uzak durmalarını, namaza başlamalarını, Allah rızası için ihlasla sadaka vermelerini ve dua etmelerini tavsiye ediyorum.

MEHMED ŞEVKET EYGİ / MİLLİ GAZETE


Türkiyede Gizli Yahudiler Meselesi 

HER toplumun, her halkın, her milletin Yahudileri vardır. Hangi taşı kaldırsan altından bir Yahudi çıkar.
Hıristiyanların Yahudileri vardır.
Müslümanların Yahudileri vardır.
Türk’ün Arap’ın Kürt’ün İranlının Yahudileri vardır.
Selanik Yahudileri… Meşhed Yahudileri…

Rusya’da Komünist ihtilalini yapanlar Yahudilerdir.

Bizim son yüz yıllık tarihimize Gizli Yahudiler damgalarını vurmuştur.

Fransa’ya bir Yahudi Cumhuriyeti desek, abartmış olmayız.

Yahudiler doğu Akdeniz’de, İsrail’den önce bir Yahudi devleti kurmuşlardır.

Büyük ABD’nin, küçük İsrail’in bir sömürgesi ve uydusu olduğunu kim inkâr edebilir?

Bizdeki Gizli Yahudilerin iki ismi vardır. Takma Türk Kürt Müslüman Alevî isimleri. Onların ardında gerçek Yahudi isimleri. M. Kemal’in Selanikli hocasının zahirî resmî ismi Şemsi efendidir ama asıl ismi Şimon Zvi’dir ve kendisi Sabataycı bir hahamdır.



İslam’dan kopuk Türk kavmiyetçiliğinin ideologu ve mucidi şu malum ve mahut Tekin Alp’in asıl ismi Moiz Kohen’dir.

Pakradunilerin (Bagraduniler) üst üste giyilmiş üç kimlikleri vardır. En üstte Türk Kürt Müslüman Alevî… Onun altında Ermeni… En altında Yahudi.

Siz Ali’siz Alevilerin gerçek Aleviler olduğunu mu sanıyorsunuz?

Yemenli haham Abdullah ibn Sebe’nin fitneleri.

Gizli Yahudilerin hepsini değil ama bir kısmını isimlerinden anlayabilirsiniz. Bunun için genel ve Yahudi onomastiğini bilmek gerekir.

Genellikle kendi aralarında evlenirler, dışarıdan kız almazlar vermezler.

Bir de parayı, zenginliği, dünyayı çok severler.

İki türlü Kırım Tatarı vardır: Müslüman gerçek Tatarlar… Kırımçaklar…

Bir de Müslüman görünen Karaylar Karaylar Karaylar…

Be adam ırkçılık mı yapıyorsun, sen neler sayıklıyorsun?
Irkçı değilim ama iki kimlikli olunmasına karşıyım.

Adamlar, kadınlar Müslüman görünecekler, asıl kimliklerini gizleyecekler ve bizi içimizden vuracaklar. Buna karşıyım ve bu kesinlikle ırkçılık değildir.

1923’te bir İslam Cumhuriyeti olarak kurulan devletimizin Yahudileştirilmesine karşıyım.

Gizli Yahudilerin yakın tarihimizdeki millî kimliğimize, millî kültürümüze aykırı bütün zorlama devrimlerine karşıyım.

Yahudiler İbranî alfabesini kullanacaklar da ben bir Müslüman olarak niçin İslam-Kur’an yazısını kullanamayacakmışım?

Yahudilerin hafta tatili cumartesi olacak da benim hafta tatilim niçin Cuma olmayacakmış?

İsrail’de Musevî Şeriatı yürürlükte olacak da burada niçin İslam Şeriatı yasak olacakmış?

Tek kimlikli Yahudi ve Ermenilerle alıp vereceğim yok.

Bendeniz, bir Müslüman olarak, yalancıktan Müslüman görünüp de İslam’ı ve Ümmeti temelinden çökertmek isteyen iki kimliklileri tenkit ediyorum.

Ayasofya’yı Müslümanlar müze yapmadı.

Medreseleri tekkeleri Müslümanlar kapatmadı.
Ezan-ı Muhammedîyi Müslümanlar yasaklamadı.
İskilipli Âtıf Efendiyi Müslümanlar asmadı.

Saidi'i Nursi yi yıllarca zulm edip ,hapis hayatını Müslüman Türkler yaşatmadı .
Şeh Sait isyanı Müslüman Türklere karşı yapılmadı .
Dersim katliamını Müslüman Türkler yaşatmadı .
PKK yı Müslüman Kürtler,Müslüman Türkler kurmadı .

Gizlilerin, iki kimliklilerin çoğunluğu esir etmeye, ülkeyi sömürmeye hakları yoktur. Çoğunluğun onlara direnmeye hakkı vardır.

Bu hakkımı kullanıyorum.

1923 Cumhuriyetini istiyorum. Bu bir suç mudur?
En az bir milyon Gizli Yahudi, bir milyon da Gizli Haçlı var… Bu mesele nasıl halledilecek? Her derdin çaresi, her hastalığın ilacı vardır, bunun da âdil ve hakkaniyetli çaresi çözümü bulunur elbet.
Bildiğim bir şey varsa, mevcut durumun ilânihâye devam edemeyeceğidir.
İp bir yerinden kopacak…

Mehmed Şevket Eygi



(D)önme ve (d)önme
Bagratuniler/Pakraduniler



1. DÖNME kelimesi cümle içinde iki türlü yazılır: Küçük (d) ile… Büyük (D) ile… Büyük D ile yazılırsa Sabataycılar, Selanik Dönmeleri, Avdetîler kasd ediliyor demektir.
2. Türkiye’de resmen 15 bin kadar tek kimlikli Yahudi vardır.
3. Türkiye’de tahminen bir milyon kadar iki kimlikli Kripto Yahudi vardır.
4. Kripto Yahudilerin hepsi Selanik Dönmesi değildir.
5. Müslüman görünen Karaylar vardır.
6. Müslüman görünen Kürt Yahudileri vardır.
7. Müslüman görünen Pakraduniler vardır.
8. Müslüman görünen başka Kriptolar vardır.
9. Dıştan Müslüman görünen Kırımçaklar vardır.
10. Türkiye’de Osmanlıdan kalma 78 etnik köken olduğu iddia ediliyor. Bu 78 kökenin her birinin Kripto Yahudisi vardır.
11. Alevî ve Bektaşî görünen Kriptolar vardır.
12. Kendisini Caferî olarak gösteren Meşhed Yahudilerine karşı dikkatli olunmalıdır.
13. Bir Kripto, ben Sabataist değilim diyebilir ve bu inkarı doğru olabilir ama başka bir Kripto aşiretinin mensubu olabilir.
14. Ataları veya kendisi gerçekten İslama dönmüş bir kimseye (büyük D ile) Dönme demek haksızlık olur. İslam ırkçı bir din değildir.
15. Yakın tarihimizde soy itibarıyla Avdetî olan bir zat rüyasında Resulullah Efendimizi (Salat ve selam olsun ona) görmüş, samimî Müslüman olmuş, hattâ şeyhliğe kadar yükselmiştir.
16. Ashab-ı Kiram içinde Yahudilikten İslama dönmüş olanlar vardır. 
17. İslamcılık cereyanları içinde gerçekten dönmemiş Dönmeler, Kripto Yahudiler var mıdır?.. Dönmelerin, Kriptoların İslamî hareketin, İslamcılıkların içine girmemiş olmaları mümkün değildir. 
18. Bunlar ne yapmak istiyor?... İslamın ilk asrında samimî olarak dönmemiş Yemenli Yahudi hahamı Abdullah ibn Sebe’nin yaptığını zamanımızda yapmak istiyorlar.
19. Nedir bu istedikleri?.. İslamın içine boşaltmak istiyorlar. Şeriatsız, fıkıhsız, cihadsız laik, seküler bir İslam türetmek istiyorlar.
20. Müslüman, hattâ dindar görünen bu Kriptolar başarılı olurlarsa İslam yıkılır.
21. Saçmalama!.. Saçmalamıyorum. Vaktiyle bir Endülüs vardı, şimdi yerinde yeller esiyor.
22. Dönmeler, Kripto Yahudiler kendi aralarında evlenir.
23. Ehliyet ve liyakatları olmasa da yüksel(til)irler.


İSRAİL’i kurusıkı protesto edenler içinde bazı Gizli Yahudiler de var. Onlar gerçekten İsrail’e cephe mi aldılar, yoksa…

Musevilikte, yalancıktan Hıristiyan veya Müslüman görünme konusunda fetva ve ruhsat vardır.

Gizli Yahudiler, varlıklarını ayakta tutabilmek, hakimiyetlerini sürdürebilmek ve menfaatlerini korumak için yalancıktan Müslüman görünebilir.

Bugün ülkemizde bir milyonun üzerinde Gizli Yahudi yaşamaktadır. Verdiğim rakam kesinlikle abartılı değildir. Evet, bir milyonun üzerinde Yahudi.

Bunların hepsi Selanik Dönmesi=Avdetî değildir. Hakikî Alevileri ve Bektaşileri tenzih ederek söylüyorum: Alevi ve Bektaşi görünen Gizli Yahudiler…

Karaylar, Kırımçaklar, Dağ Çufutları (Tatlar), büyük kısmı İranda yaşayan, Türkiyeye de sızmış olan Meşhed Yahudileri…

En esrarlıları olan Pakruduniler… Birinci postu Türk ve Müslüman… Onu kaldırıyorsunuz altından Ermeni postu çıkıyor… Onun altında da esas kimlikleri olan Yahudi postu vardır.

Kriptolar için taqiyye ve kitman yapmak çok normaldir.

Sahnede tiyatro icabı antisiyonizm yapabilirler ama kuliste Yahudiliklerini okurlar.

Bugün Türkiye’mizde hep bir ağızdan koro halinde “Kahrolsun İsrail!..” haykırışlar duyuluyor. Bunların hangisi yürekten, hangisi rol icabıdır?

1922’de Sakallı Nureddin Paşa kumandasında Türk birlikleri İzmir’e yaklaşıyor, Yunan kuvvetleri ricat ediyor. Şehirde kargaşa var. Yahudinin biri balkonuna çıkmış avaz avaz “Yaşasin yaşasin!..” diye bağırıyor. Aşağıdan bir soruyor: Mişon efendi kim yaşasın?.. Cevap veriyor: Daha belli deyil…

Düne kadar aşırı Siyonizm ve İsrail taraftarı olan bazılarının bugün Kahr olsun İsrail diye bağırmalarını öyle kolayca inanıvermemek gerekir.

Sahiden döndülerse ne âlâ… Dönmedilerse teyakkuzda bulunmak, çok dikkatli olmak gerekir.

Maalesef islamî kesimde İsraili tutan ve destekleyen, onu haklı bulan şahıslar ve sektler vardır.

Bunlar İsraili niçin destekliyor? Bunun sebepleri araştırılmalıdır.

İslamî hareketin içine Kripto Yahudiler sızmış mıdır?

Çağdaş İbn Sebe’ler var mıdır? Kimlerdir?

Şifahî kültürlü islamî kesimde bu konuda araştırma yapacak zihniyet, kültür, uzmanlar var mıdır?

On milyonlarca Müslüman içinde Kripto Yahudiler ve Pakraduniler konusunda ilmî araştırma yapacak, mükemmel İbranice ve Ermenice bilen uzmanlar var mıdır?

Siirt Müslümanlarını tenzih ederek yazıyorum: O vilayetimizdeki Kripto Yahudiler hakkında doğru dürüst, objektif, ipe sapa gelir, ciddî ilmî araştırmalar ve incelemeler yapılmış ve yayınlanmış mıdır?

Bu konuları ayakta uyuyanlara anlatmak o kadar zor ki… Belki de imkansız.

Evet, başa dönelim: Kahr olsun İsrail diyenlerin hangisi samimî, hangisi tiyatrocu?


PAKRADUNİ’ler veya Bagraduniler… Sır içinde sır, esrar içinde esrar… 




İki bin 600 yıllık bir hikaye veya macera… Üç kimlikleri var. Birinci ana kimlikleri Yahudilik… Onun üzerine Ermenilik şalını örtmüşler… En üstte Müslüman rengindeler… Bunlar kimlerdir, sayıları ne kadardır, belli başlılarının isimleri… Bilen yok… Politika sahnesindeki Pakraduniler kimlerdir? Büyük sır…

Pakraduniler hakkında Türkiyede yapılmış tek araştırma Abraham Galante’nin Hamenora dergisinde (Bene Brith locasının yayın organı) çıkmış Fransızca makalesidir. Bilahere bunu kitapçık şeklinde de yayınlamış.

İstanbul kütüphanelerinde tek nüshası yok. Ankarada Genelkurmayda bir adet varmış. Bendenize bir dostum Berlin kütüphanesindeki nüshanın mikrofilmini gönderdi.

Düşünebiliyor musunuz? Adam dıştan (Türk veya Kürt) Müslüman görünüyor ama Müslüman değil… İkinci gizli kimliği Ermenilik… Ermeni de değil… En altta asıl kimliği Yahudilik var…

On dokuzuncu yüzyılın son çeyreğindeki Ermeni isyanlarını, asıl Ermenilerin değil, bu Pakradunilerin çıkarttığı ve kışkırttığı iddia ediliyor.

Türkiye Müslümanlarının bu Pakraduniler konusunu araştırmaları, ciddî tedkikler yapmaları gerekmez mi? Gerekir ama yapan yok.

1984’te mi, 85’te mi, papirüs üzerine Arami lisanıyla yazılmış iki bin yıllık bir Barnaba İncili bulundu da Müslümanlar ne yaptı? Hiç… Şu anda İncilin nerede olduğu bile belli değil!.. Bu İncil incelenip yayınlanmış olsaydı teslis akidesi ve muharref Hıristiyanlık yıkılırdı.

Türkiyenin içinde bulunduğu şu vahim krizlerde, şu korkunç hercümerçte Pakradunilerin ne kadar tuzu biberi vardır? Bilen yok.

Janus gibi iki çehreleri var bunların. Yahudi çehresi… Ermeni çehresi… Türkiyenin güneydoğusunu İsrail nüfuzuna, doğusunu Ermeni nüfuzuna mı açmak istiyorlar. Bilen yok.

Bu konuyu incelemek için en az yedi sekiz dil bilen (Galante’nin on üç dil bildiği rivayet ediliyor) araştırıcılar lazımdır. Öyle “az İngilizce” ile kotarılacak iş değildir bu.

Türkiye Müslümanları içinde eski İbraniceyi ve eski Ermeniceyi bilen kaç araştırıcı vardır? Bırakın İbranice ve Ermeniceyi, doğru dürüst edebî yazılı zengin kültür Türkçesini hakkıyla bilen bilen kaç kişi çıkar?

Yıllardan beri bu Pakraduniler meselesini yazar dururum, şimdiye kadar bir yankı gelmedi.

Tek kimlikli gerçek Ermeniler Pakraduni kelimesini hakaret için kullanırmış.

PKK terör örgütü içinde

Pakraduni subaylar varmış.

Sadece zaman zaman “Yahu kısa kes de bize şunların isimlerinin listesini bildir” diyenler çıkıyor. Onlara “Ev adreslerini ve telefon numaralarını da ister misiniz?” cevabını veriyorum…

Bundan on sene kadar önce, dinî bir hizip, başındaki zat hakkında övgülerle dolu bir kitap yazdırtmış ve bunu (sıkı durun) tam iki milyon adet bastırmıştı. Böyle önemli konular varken,

Pakradunilerle meşgul olurlar mı hiç


Milli Gazete


Sultan İkinci Abdülhamid Han’ın tahttan indirilmesiyle, hakikî Hilafet sona ermiş ve Yahudi saltanatı başlamıştır. Cebabire, Süfyaniler, Kahtaniler, Decacile, Kezzabîn…

 Bundan sonra ne olacak?.. Gaybı Allahü Teala bilir… Muhbir-i Sâdık’ın sahih ve mânen mütevatir hadîslerle haber vermiş olduğu âhir zaman hadiseleri olacak; 

Mehdi hazretleri zuhur edecek, İsa aleyhisselam nüzul edecektir. Savaşlarda büyük sayıda muharip ve sivil insan ölecektir.

Mehmet Şevket Eygi/ MİLLİ GAZETE



TÜRKİYE’DE KİM KİMDİR ?

Maskeler iniyor… Gerçekler ortaya çıkıyor… Türk düşmanı hain yapının sırları ortaya dökülüyor…

Görmediğinizi görecek, duymadığınızı duyacak, okumadığınızı okuyacaksınız…

Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını, görünenin de olduğu gibi görünmediğini fark edeceksiniz…Bildiklerinizi unutacak, unuttuklarınıza pişman olacaksınız…

Bakmakla görmenin, duymakla işitmenin, okumakla anlamanın farkını göreceksiniz…

″Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur, eğer o kişi seni pekçok kere aldatmışsa bu senin suçundur…‶
Türk düşmanı bu topluluk kimdir?

Bu kripto topluluk Anadolu’da varlığını 2700 yıl nasıl sürdürmüştür?
Gücünü ve cüretini nereden almaktadır?
Günümüzde hangi kutsal değerlerin arkasına saklanarak milleti kandırmaktadır?
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin hangi kurumlarına sızmışlardır?
Hangi terör örgütlerini kontrol etmektedirler?
Hangi dış güçlerle işbirliği içindedirler?

(Resim :Bagratuni kralı Gagik”in müslüman görünümlü, sarıklı ve cübbeli heykeli..)

Bagratuniler/Pakraduniler


Bagratuniler/Pakraduniler, Türkler Anadolu’ya gelinceye kadar kendilerini Ermeni ve Gürcü olarak gösteren Yahudilerdir. Bu toplumların dışında Bagratuniler, Nasturi, Süryani, Abhaz ve Oshet kimlikleri altında da varlıklarını devam ettirdiler.

Müslümanların Anadolu’yu fethinden sonra Bagratuniler zamanla İslamiyet’e geçmiş gibi görünerek, Türk ve Kürt kimlikleri arkasına gizlenerek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve toplumunun çeşitli katmanlarında kilit noktaları ele geçirmişlerdir.

Evet, Türkiye’nin yakın tarihindeki olayları anlamak için Bagratunileri tanımak gerekir. Bu konu bilinmeden PKK ve Hizbullah terörü anlaşılamaz.

Bagratunilik bilinmeden, Sevr’in günümüzdeki versiyonu olan “Açılım Süreci” adlı ihanetler zinciri, vatan topraklarının bölünmenin eşiğine getirilmesi anlaşılamaz.



Ekle ve Paylaş 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder