15 Temmuz 2015 Çarşamba

TARİHTEN GÜNÜMÜZE TÜRKİYE : Osmanlı'dan Cumhuriyete Nasıl Geçildi? Osmanlı'yı Kimler Yıktı? Cumhuriyeti Kimler Kurdu? Yahudiler iki devlet kurdular. Biri Türkiye, diğeri İsrail


OSMANLININ Yıkılış ve kuruluş sürecinde savaştan daha çok siyaset vardı. İstihbarat vardı.




Osmanlı 1909'da sultan abdulhamid'in devrilmesiyle son ikiyüz yıldır mücadele ettiği ingilizler tarafından fiilen yıkıldı, hemen ardından , Milliyetçilik akımları kullanılarak balkan devletleri ayaklandırıldı ve osmanlı'dan koparıldı, arapları da koparmak için Şerif Hüseyin ittihatçılar tarafından vali olarak oraya atandı ve büyük arap krallığı vaat edilerek isyan çıkarması istendi .



Sanıldığının aksine araplar İsyan eden taraf da değil, ingilizlerle beraber osmanlı'ya savaş açan şerif hüseyin'e karşı osmanlı ordusundaydılar ama gelecekteki fitne için resmi tarihimize lawrence destekli şerif hüseyin'in değil de arapların isyan ettiği yazıldı.




Osmanlı yıkılmıştı ama ingilizler zekiydi, 16 tane cihangir devlet kurmuş bu milleti 17. devleti kurmalarına fırsat vermek için başı boş bırakmazdı bırakmadı da, türklerden ebediyen kurtulmalarının tek bir yolu vardı, "onları asimile edeceklerdi" ve işe koyuldular ama bunun önünde çok önemli bir sorun vardı, bu millete gelecekte önderlik edecek tahsilli yiğit genç bir nesil yetişiyordu, bu nesil varken ingilizlerin işi zordu ve yok edilmeleri gerekiyordu, tezgah var mıydı bilmiyorum, öyle olmuş olmasını da hiç istemiyorum ama çanakkale savaşı ingilizlerin imdadına yetişti.

Çanakkale zafer değil hezimetti :




Cevat çobanlı paşa'nın denizdeki muhteşem mukavemetine rağmen menzilimizin dışına yerleşen ingiliz donanması gemilerden uzun menzilli neslimizi geleceğimizi katlettiler, biz bu olayın olgusunu hiç düşünmeden "okullarımız mezun vermedi gençler öleceğini bile bile durmadı" şeklinde anlatılan bu faciayı hamaset duygularımız kabara kabara okuduk dinledik ama bu savaşın perde arkasını, işin aslını hiç görmedik.




Karşımızda anzaklar ve hinduların olduğu, ingilizlerin istanbul'a girmemesi için verdiğimiz bu savaşı bizim kazandığımız ilan edildi ama İngilizler kısa bir zaman sonra 13 kasım 1918'de ellerini kollarını sallaya sallaya istanbul'a geldiler, ingilizlerle aynı gün istanbul'a gelen atatürk de tam bu sırada "geldikleri gibi giderler" dedi, halbuki ingilizler italyanlar ve fransızlar gelirken çok mutluydular.




İşgal kuvvetleri komutanı ingiliz general harrington stratejik binalara ve kışlalara ingiliz bayrakları çekti ve buraları karargah yaptı .

Osmanlı'ının yerine birleşik krallığa bağlı etnik kimliğe dayalı bir cumhuriyet kurulacaktı, bir yandan da israil için çalışmalar başladı.





İsrail'i kuracaklardı çünkü küçük devletlere bölerek güçsüz bırakacakları araplar israil'le uğraşacak, bu bela onları belki yüzlerce yıl oyalayacak, müslüman milletlerin bir parçası olan araplar bu şekilde dizginlenmiş olacaktı. Avrupa'da özellikle almanya'da yahudilere karşı başlatılan soykırım olayları da, rahat lüks yaşamlarından vazgeçip israil'e yerleşmek istemeyecek yahudileri israil'e kaçmak zorunda bırakacak bir oyundu, bir ingiliz oyunuydu ve başarılı da oldu.

Gelelim kendi ülkemize. Anadolu halkının bir işgal karşısında kıyama kalkışacağını bilen ingilizler yunan askerlerini devreye soktular, yunanlılar bir bölgeye gönderiliyor, ittihat ve terakki komutasındaki türk ordusu gelip yunanlıları o bölgeden çıkarıyor ve zafer kazanılmış oluyordu, bu oyun silsilesi atatürk'ün kazandığı söylenen ama gerçek olduğuna dair bir iz olmayan büyük taarruzla sona erdi, yani ingilizlerin işgal ettiği ülkemizi yunanlıların elinden kurtararak zafer kazanmış olduk. 6 eylül'de usulca gemilerine binip giden yunanlıları 9 eylül'de denize döktüğümüze bile inandık; çünkü bunlara inanmayanlar artık vatan haini sayılıyordu. Irak'ta abd işgali altındayken bağımsız bir devlet kurulduğuna kimse inanmazdı ama İstanbul'dan samsun'a bile ingiliz vizesiyle giden atatürk'ün işgal altındaki ülkede bağımsız bir devlet kurduğundan kimse şüphe edemezdi.




Ülkemizdeki dönüşümü tamamlayan ingilizler geldikten beş yıl sonra geldikleri gibi gittiler, günlerce törenler organizasyonlar yapıldı. Futbol turnuvaları kutlamalar yapıldı ve hiç savaşmadan mutlu mesut ve muzaffer bir edayla sürgün edilmiş osmanlı hanedanı'nı da alarak geldikleri gibi gittiler. Yeni kurulan rejimin ilk ve asıl işi türkleri asimile etmekti, çanakkale'de yok edilen asım'ın neslinin devamı gelmesin diye yeni müslüman nesiller yetiştirecek herkes ya asıldı ya da suikaste kurban gitti, binlerce belki onbinlerce alim katlettiler .




Din ve geçmişle bağlarımızın kopması için alfabemiz değişti eski harflerle yazılmış eserler evlere yapılan baskınlarla toplatılıp yakıldı.

İngilizleşmeyi reddeden rize ağrı elazığ dersim gibi şehirlere savaşlar açıldı, katliamlar yapıldı. Asimilasyon kolay olmayacaktı, uzun belki birkaç yüz yıl sürecekti, bu nedenle, bu süreç tamamlanana kadar araplara yapıldığı gibi bize de uyanışımızın önüne geçecek bir sorun lazımdı, kürt türk sorunu iki milletin de asimile olana kadar oyalanacağı bir sorun olurdu zaten sınırlarımız da bu soruna göre çizilmişti.

Operasyon hemen başladı, devlet "türk devleti" kimliğiyle kürtlere sistematik bir baskı uyguluyor kürtlerin devlete düşman olmasının temellerini atıyordu, kısmen başarılı da oldular ama toplumsal bir bölünme için ideolojik ayrışmalar gerekiyordu, uzun vadeli bir sorun için milliyetçilik en iyi yöntemdi, bunun için bir çok deneme yapıldı .




1966 yılında kurulan ülkü ocaklarının karşısına 1969'da kurulan devrimci doğu kültür ocaklarına kürtler rağbet etmeyince plan değişti, kültür ocakları kapandı kürtlere yeniden baskı başladı ve pkk ortaya çıkarak kürtlere "ben sizi devletten koruyacağım" mesajı verdi, devlet de bilinçli bir şekilde uyguladığı politikayla kürtleri pkk'nın kucağına itti .



Bunun yanısıra batı'da asker giysili pkk'lıları, doğu'da da pkk'lı giysili askerleri gösterip "bunlar bebek katili bebekleri öldürüp suçu üstümüze atıyorlar, o halk da onları destekliyor" diyerek düşmanlığı pekiştiren de devletin bizatihi kendisiydi.

İngilizler bir taşla bir çok kuş vurabilecek kadar zekiler ve vuruyorlar, ülkücü pkk'lı sosyalist faşist milliyetçi türk kürt vs vs vs kendinizi "müslüman" yerine böyle bir terimle ifade etmek ihtiyacı duyuyorsanız bu büyük tuzağın içindesinizdir ve acilen kurtulmalısınız.





İngilizler her gün oyunlar oynuyor ve siz her gün kendi ülkenize karşı onları destekliyorsunuz, size belli başlı duygular yüklediler ve ihtiyaç duyduklarında o duygulara dokunup sizi istedikleri şekilde yönlendiriyorlar, harekete geçmeniz için bazen bazen filistin'e bir bomba atıyorlar, bazen taksim'de bir çocuk öldürüyorlar, bazen doğu türkistan diyorlar, bazen roboski ve siz bu oyuna geldikçe daha çok düşman olacak, daha çok fakirleşecek hatta daha çook öleceksiniz.




Şimdi ideolojilerinizi bir kenara bırakın ve şu tuzaktan çıkın, dünya mazlumları bizim 17. büyük devletimizi kurmamızı bekliyor.

Ya komşuna düşman olacaksın ya dünya'ya umut, karar senin, Selam ve dua ile..

Harun Alanoğlu


TC’Bir İngiliz Siyonizm Mason Projesi’dir.
Türkiyeyi Kimse Kurtarmadı!




Yahudiler iki devlet kurdular; Biri Türkiye, Diğeri İsrail...

- Sözde Cumhuriyetiz ama Anayasamızın gizli maddeleri var?
- Merkez bankamız çok ortaklı bir anonim şirket... Ne statüsü ne ortakları doğru düzgün belli değil... Paralarımızın üzerinde Türkiye Cumhuriyeti ifadesi bile yazmıyor...
- Genel Kurmay başkanlarımız Yahudilerin ibadethanesi Ağlama Duvarında ağlayıp duruyorlar...
- Türkiye’yi kurduğu iddia edilen Mustafa Kemal’den tutun da, günümüze gelene kadar, meşhur idarecilerimiz, askerlerimiz, bürokratlarımız hep Sabetaycı Yahudi kökenden çıkıyorlar...
- % 99’u Müslüman olan bir ülkede başörtüsünü bunlar mı yasaklıyorlar?
- PKK’yı bunlar mı bilerek bitirmiyorlar?
- Yeni Türkiye devletinin resmen tanındığı Lozan’da bizi neden Yahudi Hahamı Haim Naum temsil etti?
- Ünlü Sabetaycı Yahudi Orhan Pamuk Amerika’da bir panelde neden “Modern Türkiye Cumhuriyeti’ni biz kurduk” dedi...
- Türkiye Cumhuriyeti bir Yahudi cenneti olarak mı inşaa edildi?
- 1924’te Yunanistan ile yaptığımız Mübadele ile neden Türk diye hep Selanik Yahudileri getirildi?
- Bir Yahudi hahamının oğlu olan Moiz Kohen, neden Tekinalp takma adı ile Türkçülük ve Kemalistlik sistemini kurdu?
- M. Kemal'in eşi Latife, İzmir'in tanınmış Yahudi ailelerinden birine mi mensuptu?
- Adnan Menderes Yahudi bir aile yapısından geldiğini neden gizledi?
- Celal Bayar, Bursa'da siyonist okulunda okudu mu?
- Fevzi Çakmak'ın karısı, neden evini yahudilere hibe etti ve havra yapıIdı?
- İngilizler, neden hiç savaşmadan İstanbul'dan çekildiler?
VE OSMANLI’YI KİM YIKTI, TÜRKİYE’Yİ KİM KURDU?

*****

Türkiye’yi İsrail’in Sömürgesi Yapmışlardı 

İsraille 50 kadar (çoğu askerî) anlaşma yapılmış bunlar Türkiye Büyük Millet Meclisinden geçirilmemiş. Mahiyetlerini, konularını, içyüzlerini doğru dürüst ne Meclis biliyor, ne de halk.

İçinde saçı bitmedik yetimlerin hakları da bulunan milyarlarca dolar, yok tank tamiri, yok pilotsuz uçak diye İsrail’e peşkeş çekilmiş. Bunların hesabı yok, kontrolu yok.

Siyonistler Türkiye'yi bir tür sömürge haline getirmişler.

Bu yetmiyormuş gibi PKK hareketini, terörü sinsice desteklemişler.

Vatansever milletvekillerimizin bu konularda harekete geçmeleri, bilgi ve belge toplamaları ve milleti aydınlatmaları gerekir. Bunu yapmazlarsa vazifelerini ihmal etmiş olurlar.

Tank tamiri bahanesiyle İsrail’e milyarlarca dolar verdik. Tanklar tamir edildi mi? Kaç tanesi edildi, kaç tanesi edilmedi? Bu konuda son durum nedir?

Bu tankların yenilerini, tamir masraflarından daha ucuza Ukrayna vermeyi teklif ettiği halde bu teklif niçin kabul edilmemiştir?

İsrail’den satın alınan Heronların tamamı teslim alınmış mıdır? Bunun için Siyonistlere ne ödenmiştir?

İsrail arşivlerinde ülkemizle ilgili çok önemli belgeler bulunmaktadır. Siyonistler bunları nasıl elde etmişlerdir? Bunları onlara kimler vermiştir?

Devlet arşivlerimizde Sabatay Sevi ile ilgili belgelerin dosyaları kayıptır. Bunlar nerededir?

Atatürkün, bir türlü açıklanamayan vasiyetnamesinin bir suretinin İsrail’de olduğu söyleniyor. Bu sureti nasıl elde etmişlerdir?

Yirminci asırda iki Yahudi devleti kurulduğu iddia ediliyor. Birincisi İsrail de, öteki devlet hangisidir?

İsrail ile Türkiyeyi bağlayan gizli anlaşmaların hepsi de şu anda yürürlüktedir. Belki son kriz yüzünden bunların bazısı dondurulmuştur ama hepsi de hukuken geçerlidir.

Türk milletinin ve Millet Meclisi'nin bunları bilmeye hakkı yok mudur?

Bu anlaşmaların niçin bir listesi yayınlanmıyor?

Türkiye son otuz yıl içinde İsrail'e kaç milyar dolar para ödemiştir?

İsrail ile Türkiye arasında imzalanmış 50 gizli anlaşmanın bir listesini yapmak hiç de zor bir iş değildir ama bu listeyi kim hazırlayacak ve kamuyu aydınlatacaktır?

İsrail ordusuna Konya ovasında hava manevraları yapma iznini kimler vermiştir?

Türkiye’nin sırlarını İsrail’e kimler peşkeş çekmiştir?

Zavallı millet!.. Mavi Marmara hadisesi mozaiğin bir taşından ibarettir. Türkiye İsrail münasebetleri tablosunun bütününü ne zaman görecek ve anlayacaksın?

Mehmet Şevket Eygi

Tarihi gerçekler de bunun en büyük ispatıdır..Zaten sadece Resmi Propagandayı yani okul kitaplarını,televizyonlarda bize dayatılanı anlatılanı fazla beynimize yaklaştırmadan daha sağlıklı bir mesafeden ve objektif gözlerle 89 yıllık tarihimizi takip ve analiz edersek kolaylıkla bunun ap açık bir Proje olduğunu görür ve anlarız.

T.C. projesinin en önemli maddeleri;

1-Halifeliği kaldırmak (böylelikle İslam dünyasını başı boş bırakmak istediler. sonuçları ise ortada,Osmanlıdan sonra hiçbir müslüman ulus ve devlet siyonist saldırılar ve iç çatışmalar yüzünden sükunet ve huzuru asla bulamamıştır)

2- Türk milletini yavaş yavaş İslam’dan uzaklaştırmak (böylelikle Cihad etmesini engellemek, Yurtta Sulh (SUS) Cihanda Sulh (SUS) söyleterek, Türkün cenk etmesini engellemek, 600 yıldır batıyı olduğu tehlikeden artık kurtarmaktı)

3-Türk milletini zamanla kendi kültüründen, İslam tarihinden uzaklaştırıp büyük kısmını batı kültürü ile birleştirip, geri kalan kısmınıda İslam öncesi inanç ve geleneklerle doldurmak.

4-İstanbul için Napoloen şöyle demiş; İstanbulu kim yönetirse dünyayı o yönetir. İşte bu yüzden boğazlara kadar inen Ruslara İstanbulu kaptırmamak için Somanlı Rus ilişkileri yok edilip T.C. devleti kurulmalıydı.

5-Rusların sıcak sulara inmesini engellemek için yine T.C. kurulmalıydı,Karstan Hataya kadar olan bölge Ruslardan korunmalıydı.

Şimdi bu başlıkları ve diğer konuları izah etmeye çalışacağım,iyi okuyun tamam mı ?
Türkiye yani osmanlıdan kalan anadolu toprakları dış güçler tarafından bölünmüş bölge bölge alınmıştır.yunanların işgal etttiği topraklar sadece izmir ve trakyanın bir bölgesinden ibaretti.Ozaman şöyle anlatayım size;

1. M.Kemal yunanlılar dışında diğer devletlere tek bir kurşun bile sıkmamış ve onun yönettiği asker,ingilz,fransız,italyanlar ile savaşmamıştır. çünkü bunlar zaten kandileri çekildi.
Savaşanlar milletlerin,köylülülerin kendi imkanlarıyla verdikleri savaştan başka hiçbirşey değildir.

2-Yunanlılar bir anlık eskişehire kadar gelmiş olsalar bile M.Kemalin başında bulunduğu askerle tam anlamıyla çarpışmadan geriye doğru yakarak ve yıkarak geri çekilmiş, ve M.kemal izmire varmadan bunlar gemilerine binip apar topar korkup kaçmıştır.. Kimden korktuklarını söyleyeyim mi ? İngilizler ! Çünkü Mustafa kemalin bu savaşta kaybedilmesi bütün planların sonunu getirecekti.İşte o Denize döktük bir uydurmadır öğrenin sizde..!!

Şimdiii, Bunlardan şunu anlıyoruz. M.kemal olmasaydı bile ingilizler, fransızlar ve italyanlar kendi emellerine siyasi anlamda artık ulaşınca geri çekilip evlerine dönmüşler. Amaçsa Büyük İsrail Devleti emelidir. Ve bunu 2.Dünya savaşından sonrada başarmışlardır.Bir zamanlar Osmanlılara ait olan filistin toprakları 10 15 yıl sonra Kudüste resmi olarak devlet haline getirilmiştir en sonunda. Osmanlı izin vermiyordu buna, çünkü Kudüs peygamberler şehriydi ve orayı kaybetmek ruhani bir huzursuzluk ve güçsüzlük getirecekti Osmanlıya. Hatta Dünyanın en zengin Yahudilerinden ve ABD devletini kuran Rothchild Ailesi Abdülhamite ’’ Kudüsü bize verin hem bütün borçlarınızı silelim hemde üstüne para verelim’’ diye getirilen küstah teklifine karşı Osmanlı Padişahı Abdülhamit neredeyse teklifi getiren Rotchild ailesinden olan şahsı öldürüp kellesini geri yollayacaktı. (Kudüs Kanla Kazanıldı,Ancak Kan ile Alınır.Abdülhamit Han.)

Türkiye devletinin kabul edilmesinin en önemli nedeni; Rusların sıçak denizlere inmesini önleyecek bir devlettir.

“Böylece Anadolu (istiklal savaşı) zaferinin temelinde:1- Anadolunun (istiklal savaşı) Kapitalist Batı ile Sosyalist Doğu arasında tampon devlet olması,2- Halifeliğin kesinlikle ortadan kaldırılması,3- İttihatçıların -tıpkı Menderes gibi- parçaladığı Osmanlı idareci kadrolarının yeniden iktidarı ele almasının biricik çaresi olması zorunluluğunun etkileri açıkça görülür.Bu açıdan bakılırsa Mustafa Kemal, Anadolu zaferi sonunda kurulan yeni idarede, yalnız, tabu olarak kullanılabilirdi. Nitekim halk, Mustafa Kemal’in kişiliğini kabul etmiş, kurduğu idareyi kesinlikle kabul etmemiştir.

Kemal Tahir, Notlar/Roman Notları 3, Bağlam Yayınları, 1991, sf; 206


http://yakintarihimiz.org


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder