20 Temmuz 2015 Pazartesi

İNGİLTERE KRALİÇESİ ELİABETH HİTLER SEMPATİZANIMI : İngiltere, Kraliçe 2. Elizabeth'in 1933 yılında 'Nazi selamı' verirken çekilen görüntüleri ile çalkalanıyor.




İngiliz The Sun gazetesi, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in 1933 yılında "Nazi selamı" verirken çekilen görüntülerini yayınladı.Buckhingam Sarayı'ndan bir yetkili ise o görüntüleri, "Çoğu kişi bu görüntüleri o zamanın uygun bağlamında görecektir" diyerek açıkladı.

İkinci Dünya Savaşı'nın başlamasından 6 yıl önce çekilen, 17 saniyelik siyah-beyaz görüntüde o dönemde 7 yaşında olan İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, kız kardeşi Margaret, annesi ve amcası görülüyor.

Görüntüde İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in annesi, sağ kolunu "Nazi selamı" vermek için kaldırıyor, Kraliçe de annesini taklit ediyor. Ayrıca, Kraliçe'nin amcası Edward da kolunu kaldırırken görülüyor.

1933 yılında çekildiği tahmin edilen görüntünün ortaya çıkmasının ardından Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, 80 yıl önce çekilen görüntülerin istismar edildiği ve yayınlanmasının hayal kırıklığı yarattığı bildirildi.




The Sun gazetesi yetkilileri ise görüntüyü yayınlama kararını "Bu görseller 82 yıl gizli kalmıştır. Bu görüntüleri bugün yayınlıyoruz ancak bunun Kraliçe'ye ve vefat eden annesi ile kız kardeşine kötü bir yansıması olacağını düşünmüyoruz. Bu görüntü, 8. Edward'ın çarpık önyargılarını ortaya koymaktadır" sözleriyle savundu.

Amerikalı dul bir kadınla evlendiği için 326 gün durduğu İngiltere kraliyet tahtından feragat eden İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in amcası Kral 8. Edward, Nazi sempatizanı olmakla eleştirilmiş ve 1937 yılında Münih'te Hitler ile görüldüğü fotoğrafı yayımlanmıştı.


Nazi sempatizanı Prens


Görüntülerdeki Prens Edward, Kraliçe'nin Elizabeth'in amcası.

Kendisi 1936'da kısa bir süreliğine kral olan Edward, Amerikalı Wallis Simpson'la, kilise ve hükümetin gelin adayının dul olması gerekçesiyle karşı çıkmasına rağmen evlenince 326 gün sonra tahttan kardeşi George lehine feragat etmek zorunda kalmıştı.

Ekim 1937'de eşiyle birlikte Nazi Almanya'sını ziyaret eden Edward, Hitler'le buluşup, yardımcısı Rudolf Hess'le akşam yemeği yemişti.

Nazi sempatizanı olduğu suçlamalarına hedef olan Edward'ın ziyareti sırasında kurulmasından hemen sonra bir toplama kampını ziyaret ettiği yönünde kanıtlar da var.

Ancak, Edward'ın bu kamplarda kitlesel ölümlerden haberdar olduğu düşünülmüyor.

Edward, savaşın sona ermesinin ardından eşiyle birlikte taşındığı Fransa'da 1972'de öldü.



İNGİLTEREDE NAZİ SÜLALESİ

Queen Elizabeth II Nazi Salute


İngiltere Kraliçes Elizabeth'in Nazi selamı verirken görüntüleri ortaya ...



İngiltere Neden İsrail’i Savunuyor? İngiltere Başbakanı David Cameron, Siyonist bir Yahudidir. Tıpkı 1871 yılında İngiliz vatandaşlığına geçen büyük büyük dedesi, Alman Yahudisi Emile Levita gibi.


Cameron’un dedesi bir bankerdi. Oğullarından biri, Cecil Bingham Levita İngiliz Kraliyet Askeri Akademisinden mezun oldu ve bir İngiliz subayı olarak I. Dünya Savaşı dâhil üç savaşa katıldı. Ordudan ayrıldıktan sonra Londra Bölge Meclisi Başkanlığı yaptı. Emile’nin diğer oğlu Harry Plumridge Levita da İngiliz Ordusunda üst düzey görevlerde bulundu. Emile’nin bir diğer oğlu Arthur Francis Levita ise babası gibi bankerdi ve İngiliz kraliyet ailesinden kız aldı. David Camaron’un dedelerinden biri olan Ewan Allan Cameron, Yahudi bankası HSBC’nin Londra müdürüydü.
Rus-Japon savaşında (1904), bugün İsrail Devletinin kurucularından olan Rothschild ailesinin Japonya’ya borç vermesi için görüşmeler yürüttü. Ve’l hasıl-ı kelam, o günden bugüne İngiliz sermayesi Yahudilerin elindedir ve İngiliz başbakanı onların temsilcilerinden biridir.

İngiliz Başbakanı, 16 Eylül 2011’de, Yahudilerin yeni yılında, onlara yeni yıl tebriklerini iletirken İsrail’i korumaya ant içiyordu. The Jewish Cronicle gazetesinde yayınlanan haberde aynen şu ifadeleri kullanıyordu: İngiltere, (İsrail için) barışı sürdürmeye devam edecek fakat daima İsrail’e zarar vermek isteyenlere karşı duracaktır. (Haberin orijinali için bkz.http://www.thejc.com/news/uk-news/54855/camerons-jewish-roots-inform-new-year-message )

Ayrıca İngiltere Başbakanı David Cameron, Siyonist bir örgüt olan Yahudi Ulusal Kuruluşu (Jewish National Found) üyesidir ve 2011 yılına kadar bu örgütte aktif görev almıştır. Örgüt 1901’de Siyonist Kongre’de kurulmuştur. Kuruluş amacı, Osmanlı idaresindeki Filistin’de, kurulması planlanan İsrail Devleti için toprak satın almaktı. Bugün hala aktif ve çok güçlü olan kuruluş, İsrail için 1000 km2 arazi temin etmiştir.

İngiliz Parlamentosu ise bugün Labour Friends Of Israel isimli Yahudi lobisi tarafından ele geçirilmiştir. İngiliz siyaseti bu lobinin kontrolü altındadır.

Hâl böyleyken, İngiltere’nin İsrail’in tarafında olması hiç şaşırtıcı değildir.

İsrail, Gazze’yi vuruyor. ABD ve İngiltere’nin İsrail’e ses çıkarmasını beklemek abesle iştigaldir. Neticede ABD’nin durumu da İngiltere’den farklı değildir. Bugün Amerika’nın merkez bankasının sahipleri bile Siyonist İsrailliler iken, fazla tartışacak bir şey yoktur. Daha önceki yazılarımda Amerikan ekonomisi ve siyasetinin nasıl Yahudi lobilerinin kontrolünde olduğunu yazmıştım.

Hamza Yardımcıoğlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder